2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canim bende de oluyor. Uzerine yatmakla hic alakasi yok. Sanirim rahat kan akisi olmadigindan tam bilmiyorum. Bacak aramda sirtimda hep yastiklar var. Yakinda adami da atacam yataktan yastiklarimi sigdirmak icin :))) yastigin uzerine attigim bacagim bile uyusmus oluyor bazen.

Şekerin düşmüş canım. Yükselseydi yiyince daha kötü olurdun.

kızlar bebeğini hissetmeyen kaldı mı ben hala hissetmedim çok korkuyorum1 aydır doktora da gitmedim çarşamba ayrıntılı ultrasonumuz var iyidir inşallah

Benim de öyle canım elimi bir iki sallayınca kendine geliyor.Ama bence üzerine yattığımız için. Sonuçta gece nasıl uyuduğumuzu bilmiyoruz ki. İnternete bakarsan felaket tellali:)

Canım bende de var doktora sordum magnezyum verdi hamilelikte olabiliyor dedi

Bende aynı sorunu yaşıyorum canım. Sadece geceleri uyurken oluyor. Üzerine yattığım kolum değilde diğeri uyuşuyor nedense...

Günaydın kızlar, ben de rahim büyümesinden kaynaklı kramplar ve sol kalçamdan diz kapağına inen kramplardan çok çektim ara ara magnezyum alıyordum ama fayda etmemişti ne Zaman düzenli kullandım işe yaradı rahatladım çok şükür kullanmayanlara da tavsiye ederim tabi doktorunuza danıştıktan sonra

teşekkür ederim canım bu sabahta aynı oldum karnım doyunca geçiyor ayakta duramıyorum o an nefes alamıyorum sanki doktoruma sorcam bu durumu

doğrudur canım çok fena bişey ya nefes aldırmıyor o an bi kaç dk oturuyorum hemen kalkınca yeniden başlıyor tekrar olursa soluma yatmayı denicem teşekkür ederim

Ben de bacak kasilmasi seklinde oluyodu gece uykudan uyandiriyordu.doktoruma soyledim magnezyum eksikliginden dedi.magnezyum verdi. Kullaniyorum suan icin rahatim cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…