2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Resimdekileri yaptım canım. Bazıları duvar için bazıları raf üstü olacak. ay yıldız sallantılı bir şey olacak. Fikirleri pinterestten aldım

Eklentiler

• 14.7.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 68

Herkese günaydın...

Allah yardımcın olsun canım kolay değil doğuda olmak. İnşallah bebeğini de sağlıkla kucağına alacak ve bu günleri unutacaksın. Ayrıntılıdan da güzel haberler alırsan senden mutlusu olmuyor. Allahın izniyle gününde doğar inşallah meleğin.

Doğma büyüme d.bakırlıyım ama gerçekten burada yaşamak zor. Evet bazı yerlere göre avmleri var bi sürü güzel mekanlar var ama sağlık konusunda 5 kuruş etmez. İnsanlara köpek muamalesi yapıyorlar. Bunu yapan da doğulu üstelik.... bend adliyede çalışıyorum memurum ama yemin ederim ki kimseye bu şekilde davranmıyorum. Suçlu dahi olsa insanlar yani nezaketli olmak lazım

ayy biz bugün tam 23 haftalık olmuşuz takvim takip etmeyince zaman su gibi geçiyormuş bir başında bir sonunda geçmiyor galiba zaman ilk başında bebeğim tutundu mu iyi mi büyüdü mü nasıl görebilecek miyim endişeleri son zamanlarda da ne zaman gelecek endişesine bırakıyor sanırım gerçekten hamileliğin en güzel ayları 2. 3 aymış

Al bendende o kadar sabahları sürünerek cıkıyorum yataktan
Benim de öyle Saati ertelemekten her gün geç kalmalar başladı.
Bana zaman sanki hiç geçmiyor. Dediğin gibi 37. hafta hiç gelmez artık.

iyi yapmışsın canım ben masraf olmasın diye almadım valla 2. olunca sağlıla kullanmayı nasip etsin

kızlar nasılsınız bebişler sizler iyisinizdir inşallah ben niyeyse bu aralar keyifsizim hiç bi şey yapasım olmuyor ne olcak böyle bilmiyorum sürekli endişe halindeyim
Aynı bende senin gibiyim sürekli endişe halindeyim bebeğim biraz hareket etmesin hemen endişe ediyorum acaba bişey mi var diye

Aynı bende senin gibiyim sürekli endişe halindeyim bebeğim biraz hareket etmesin hemen endişe ediyorum acaba bişey mi var diye

bu ara bende de var dün oğlum kıpır kıpırdı ama bir saat kıpırdamasın hemen telaş yaptım. sürekli karnımla uğraştım durdum. hormonlardan mıdır nedirbirde dün biraz yordum kendimi zigon sehpalarımı boyadım kışlık börek ayarladım onları yaparken hiç hareket etmedi ama şükür dinlenince hep kıpırdadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…