2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar,
IKEAdan alacağım çerçeve içi görseller yaptım. totoroo arkadaşımızdan esinlendim. 3 çerçeve alıp dönüşümlü olarak takmayı planlıyorum. Çok heyecan yaptım

Eklentiler

• 17.7.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 123
Dun aksam misafirlikteydik, orda hiç sorun yoktu, bebegim de kipir kipirdi. Apartmandan çıktığım anda karın derimi bıçaklarla parcaliyorlar gibi hissettim. Içten degil, sadece derim feci şekilde aciyordu. Hic huyum değildir ama inanılmaz panikledim, aglamaya başladım. Daha 5 dakika önce hareketlerini hissettigimi söylüyorum kendi kendime ama asla sakinlesemiyorum. 10 dakika sonra durdu. Eve gelip yattim, bebegim hep hareket edip rahatlatti beni. Bir daha da olmadı. Acaba derim mi gerildi ne oldu bir turlu anlam veremedim. Dün gece hic uyumadim hareketlerini takip ettim. Aslında ani olaylarda çok soğuk kanlı davranirim ama söz konusu evlat olunca başka oluyormuş. Allah hic birimizi yavrumuzla sınamasın

Kızlar,
IKEAdan alacağım çerçeve içi görseller yaptım. totoroo arkadaşımızdan esinlendim. 3 çerçeve alıp dönüşümlü olarak takmayı planlıyorum. Çok heyecan yaptım
canımm nereden buldun bu minnoş görselleri acaba?
Ben de azıcık yetenek var, odaya koyacağım resimleri kendim çiziyorum ama bunlar da çok hoşuma gittti:)

Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da" .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var

canım kalabalık ortama girince elini karnına koy felak nas oku. kendi insanımız olsa da nazar değiyor ben nazara çok inanıyorum Rabbim korusun yavrularımızı

kızlar merhaba:)) sıcaklarla aranız nasıl ?? Mersin olmuş nemle beraber 52derece ben klimanın yanından ayrılamıyorum sizde durumlar nasıl ??

Aynı bende senin gibiyim sürekli endişe halindeyim bebeğim biraz hareket etmesin hemen endişe ediyorum acaba bişey mi var diye
VALLA bende öylryim akşam daha çok hareket hissediyorum gün içinde çalışınca uyuyr yavruşum sanırım
Valla al benden de o kadar. Ölü toprağı serpilmiş derler ya o vaziyetteyim.
bayramdan beri temizlik yapmadım valla acıkmasam yemek bile yapasım yok

Selam kızlar Allah nasip ederse ben de Kasım annesi olacağım bir süredir sizi takip ediyordum ama üyeliğim olmadığı için yazamıyordum 3,5 yaşında bir kızım var inşallah ikinci kızımı bekliyorum hazırlıklara henüz başlamadım ben de ama ikinci çocuk olunca bir de cinsiyetler aynı olunca ihtiyaçlar epey azalıyor

VALLA bende öylryim akşam daha çok hareket hissediyorum gün içinde çalışınca uyuyr yavruşum sanırım

bayramdan beri temizlik yapmadım valla acıkmasam yemek bile yapasım yok
bende aynıyım dün mutfakta fayansta bir iki yerde bariz yağ kirlerini görünce utandım vallahi ne zormuş elden ayaktan kesilmek 2 fayans sildim maf oldum birde benim mutfağım küçücük

kızlar alışveriş hazırlıklarınız nasıl ya ben aldım baya ama eksikler var hala tabii

ben eksik listesi yaptım kayınvalidem de almış bir şeyler halalarım da alacak onların aldıklarını öğrenebilsem fuzuli bir şey almak istemiyorum diye bekletiyorum listeyi ama sanırım ağustosta bitireceğim alacaklarımı

Çok şükür benim mide bulantım hiç olmadı ama son haftalarda karnımda yırtılma hissi oluyor çok kısa sürüyor ama çok canım acıyor bi de neden oluyor Dr sormam lazım aranızda bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…