- 30 Aralık 2015
- 129
- 34
- 48
- Konu Sahibi Aslitirass
-
Merhaba ben 6 martta günlerimi doldurucam kısmetse. Oğluşum olucak. Çok şükür çok büyük sıkıntılar yaşamadım. 6. Haftadan itibaren yoğun bir koku hassasiyeti ve bulantı vardı. 2 ay boyunca sürdü. Sonraki ahlar harika geçti diyebilirim ama artık geçen haftadan beri sırt ağrıları nefes almada zorlanma hareketlerde ağırlaşma yaşıyorum. Sanırım zorlukları şimdiden sonra başlıyor. Sağlıkla gelsinler de anneler her şeye razı.Merhaba kimse var mı ben 28 mart erkek bebek annesi olucam inşallah hamilelik süreçleriniz nasıl geçti neler yaşadınız ve yaşıyorsunuz birazda bunlardan konuşalım. Yaşadığınız üzüntüleri burdan paylaşırmısınız hem destek oluruz birbirimize
Çok şükür sıkıntısız geçti Hersey yolunda devam ediyoruz.Hayırlı geceler cnm hamilelik dönemin şimdiye kadar nasıl geçti peki
Ne anlamda sıkıntı yaşadınİyi bari benim hamilelik sıkıntılı değildide test süreçlerim sıkıntılıydı:/
Hamileliğin 12. haftasında kanamam oldu ve 2 gece hastanede yattım düşük tehlikesinden dolayı. Çok şükür o günleri atlattım. Şimdi ise detaylı ultrasonda ortaya çıkan iki küçük takip konum var. Biri damarlardan birinde direnç olması ki eğer ikisinde olsaydı daha büyük problemmiş. Bebeğin gelişimi takip ediliyor. Diğeri de bebeğin eşi rahme biraz yakın dedi. Bu da erken doğumu tetikleyebilir ya da sezeryanla doğum olabilir dedi. Ben artık endişe duymaktan yoruldum o nedenle herşeyi Rabbime bıraktım. Onun dediği oluyor her nasılsa bu yüzden dua edip elimden geleni yapıyorum..Merhaba kimse var mı ben 28 mart erkek bebek annesi olucam inşallah hamilelik süreçleriniz nasıl geçti neler yaşadınız ve yaşıyorsunuz birazda bunlardan konuşalım. Yaşadığınız üzüntüleri burdan paylaşırmısınız hem destek oluruz birbirimize
Benim ilk doğumumda oğlum dönmediği iÇin mecburen sezeryan oldu. Şimdi kızım dönse de mecburen yine sezeryanAh ne güzel allah evlatlarını sana bağışlasın. Umarım sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize :) aslında doğumu nasıl yapacağımıza dair benim tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şeyler var. Doğumu sezeryan epidürel yada normal nasıl yapmak iyi. Normalin en sağlıklı olduğunu biliyorum ama hemoroit yüzünden sanmıyorum yapabileceğimi epidürel çok fazla baş ağrısı yapıyormuş geriye sezeryan kalıyor sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?