2017 Mart Anneleri Kalan Son 3 Ay Buraya:)

Doğrudur bende çok şiştim yüzüm burnum falan bu arada bebeklerin kiloları ne kadar haftasına göre nasıl?

Evet burun neden büyür bilmiyorum ama benim de büyüdü :) kontrolüm en son 2 hafta önceydi yani 24. haftada 864 gramdı ve gayet iyi demişti doktorum. Şu an 1 kg olmuştur kesin çünkü daha da güçlü :)

Kızlar bu sayfayı aktif tutalım ne dersiniz :) her gün paylaşımda bulunalım.. En azından aylık kontrollerimizi yazsak aktif olur sayfa

Ben elimden geldiğince yazıyorum hergün en azından bebeklerin gelişimiyle ilgili birşeyler paylaşırsak aktif tutarız

Kızlar bende 28+2 hamileyim maşallah kızım çok hareketli bazen geceleri uyutmuyor beni gündüzleri hareket edincede göbek deligim çok agrıyor tuvaletim geliyor bu haftalarda göbek deligi agıranlar var mı normal mi acaba

Bu arada bende 62 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum 11 kilo aldım nasıl aldım bende bilmiyorum ekmek ve şeker kullanmıyorum kilo alımım çok hızlı gelişti

Merhaba cnm hoşgeldin:) Ben göbek acıması yada sızlamasını bir kez yaşadım netten biraz inceledim rahimin büyümesinden dolayı normalmiş.

Son aydamı aldın o kiloyu çünkü ben 8 kilo falan aldım ama beni gören herkes kilo almadığımı şiştiğimi söylüyor

Ben başlarda çok kilo aldım nasıl aldım bende anlamadm boyum 1.70 kilom fazla belli olmuyo herkez sadece göbegin var diyor ama tartıda 11 kilo aldın diyo

Hoşbuldum canım benim kızım çok hareket edince göbegimde hep agrı oluyo damar çekiliyo sanki orda

Dr'una bir sorsan bence dediğim gibi ben araştırmıştım rahimin genişllemesinden bu arda çatlaklarımız oldumu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…