2017 Mart Anneleri Kalan Son 3 Ay Buraya:)

Zamansız hareket ediyo daha çok bu saatler öğle saatlerinde hareketli... tabi bazen çok tutarsız oluyor hareketleri dünden önceki gün akşama kdr hissetmedim mesela.nabiz olcuyo benim minigim

Benimde canım ilk bebeğim bende endişeleniyorum ama herşey Allahtan bir an önce kucağımıza sağlıkla alsakta bu arada nerde oturuyorsun yaş kaç?

İzmir yani bende denizli istanbuldan buraya evlenipte geldim 38 yaşındayım yani senin kadar genç bir anne değilim:)

İzmir yani bende denizli istanbuldan buraya evlenipte geldim 38 yaşındayım yani senin kadar genç bir anne değilim:)

Yok canım bende yaptırmadım yarın dr.mla kınuşucam ona göre kimi yap diyor kimi gereksiz valla benimde kafam karıştı

Kızlar selam. Ben de 26. haftayı bitirmek üzereyim. Şeker yüklemesi yaptırmıcam ama tokluk şekerine bakalım dedi doktorum. Oğlum çok aktif sürekli tekmeliyor, sanki sığmıyor. Bir de bu hafta yüzümün şiştiğini söylüyor iş yerindekiler. Dayanabilirsem 37. haftaya kadar çalışıcam.. Şu ana kadar 6,5 kg aldım. 55 kg ile hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…