2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar göğüslerim beni mahwetti sisti ve zaten büyükken iiyice büyüdü ağırlktan sütyen demirleri göğüs altıma batıpcok rahatsz edio simdiden emzirme sütyenine geçmek istemyorum önerisi olan war mıı

Kızlarrr ikinci gebeliği olanlara bi sorum olacak yada bilgisi olanlara..ilk gebelikte tetanoz yaptıranlar ikincisinde yaptırmıyomu gerek yokmu

Kızlarrr ikinci gebeliği olanlara bi sorum olacak yada bilgisi olanlara..ilk gebelikte tetanoz yaptıranlar ikincisinde yaptırmıyomu gerek yokmu
Hepsini yaptirdiysa tekrar yapılmasına gerek yok canım 5 doz oluyor herhalde toplam doğumdan önce 2 sonra 3 kere şöyle bir şey buldum

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-07-21-14-59-1.webp
    Screenshot_2016-11-07-21-14-59-1.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar göğüslerim beni mahwetti sisti ve zaten büyükken iiyice büyüdü ağırlktan sütyen demirleri göğüs altıma batıpcok rahatsz edio simdiden emzirme sütyenine geçmek istemyorum önerisi olan war mıı
bu benim de derdim:mad: her gören şaşırıyo :KK57: bidon gibi bildiğin :rolleyes:zaten ilk günlerden eski çamaşırları kullanamıyorum..dagi nin spor sütyeni çok iyi geldi;)

ya o bende de var, bişey kullanmıyor musun? gaviscon kullananlar var galiba, ben hala başlamadım
Rennie verdi dr ama fayda etmiyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor . Soda iyi geliyor o çok rahatlatıyor ama çocuğa zararlı oda . Napcam bilmiyorum . Ne yersem ne yersem eziyet olmaya başladı . Şu anda bilene boğazıma kadar yanıyor , dayanabildim kadar dayancam .

Ayva iyi geliyor dediler oda fayda etmedi . Karbonatlı sakız ile leblebi denicem bide

Rennie verdi dr ama fayda etmiyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor . Soda iyi geliyor o çok rahatlatıyor ama çocuğa zararlı oda . Napcam bilmiyorum . Ne yersem ne yersem eziyet olmaya başladı . Şu anda bilene boğazıma kadar yanıyor , dayanabildim kadar dayancam .

Ayva iyi geliyor dediler oda fayda etmedi . Karbonatlı sakız ile leblebi denicem bide
Sodada magnezyum var,iyi gelir diyorlar. Levlebi kabız yapmasın:KK45: ayvayı da haşlayıp ye,hem kabızlığa da iyi gelirmiş. Benim Allah tan akşamları fena oluyor

Sodada magnezyum var,iyi gelir diyorlar. Levlebi kabız yapmasın:KK45: ayvayı da haşlayıp ye,hem kabızlığa da iyi gelirmiş. Benim Allah tan akşamları fena oluyor
Haşlanmış ayva mı üeq:110:
Bende bilmiyorum zarar dediler sodaya ama.
O zaman leblebiyi hiç denemeyin :işsiz:
Akşamı sabahı yok canım ya 9 ay sürmesin bisey istemiyorum :KK17:

Kızlar bugün baya bi alışveriş yaptım ama çokda yoruldum. Size aldıklarımı yazayım.
Havlu bornoz takımı
12 tane çorap
10 tane ağız bezi
1 tane kundak
1 tane Biberon
1 tane emzik (0-6)
Tırnak makası
Saç ( konak ) fırçası
2 tane lohusa geceliği ( biri uzun elbise diğeri alt üst takım )
Şampuan
Göğüs çatlak kremi (lanolin)
5 paket ıslak mendil
1 tane bebek temizlik pamuğu
Yazarken bile yoruldum ama farkettim ki daha çok şey var alınacak, daha önceden aldığım kıyafetler, küveti , arabası , nevresim takımını saymıyorum :KK70::KK70::KK70:
Kocam k.kartının dibini gördünmü diye dalga geçiyor benimle :KK70::KK70:

Canım maden suyu hiç zararlı değil aksine çok faydalı, mineral dolu. Bahsettiğim sade maden suyu. Ben günde 2 tane içmeye çalışıyorum bebiş için.
Soda, içine karbondioksit sıkılan içeceklere deniyor yani kola, gazoz ve meyveli soda, fanta gibi.
Biz türkiyede yanlış olarak maden suyuna da soda diyoruz bu yüzden kafalar karışıyor. Maden suyu soda değil canım. Bol bol iç, aksine çok faydalı bir içeçek.

doktoruna sor canım. benim dr gerek görmedi. oğlum 3 yasinda. sanırım 5 yıl koruması var. ben 3 doz yaptırmıştım, sağlık ocağında illa 5 e tamamlayalım dediler.dr.um 3 doz yeterli dedi.

Back
X