2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar bnm sutum hala az bugun 13. Gun ve en fazla 60 cc cikiyor malaesef mama takviyesi yapiyoruz
Humana rezene bol su sekerli seyler bulgur pilavi sicak dus sicak havlu herseyi denedim ama olmayinca olmuyor demekki
Canım ben bol bol dereotu yiyorum humana yı bende içiyorum vebaz gelsede zorla vermeye calısıyorum.sanki bir artıs oldu birkac gündür.ayrıca dinlenme cok önemli .uykusuz kaldıgımda azalıyor ama uykumu aldıgımda artıyor

Bebeğim sarılık olmuş değeri 16 çıktı fetoterapi verdiler hastanede yatıcak bu gece bebeğğme bakamadım herhalde çok kötüyüm.enfeksyon var mı die de kan testi yapılacak nolır dua edin bişeyi olmasın.
Canım benim bebegimde bir gece fototerapi aldı.korkma allahın izniyle bitiyor bende cok kötü olmustum.ama kurtulacaksın bu hastalıktan öyle düşün.deger 25üstü olunca kan degiştiriyorlar.kulagına vuruyoryada zeka geriliği olabiliyormus allah korusun.o yüzden erken farketmek cok daha iyi.rabbim acil sifa versin

Valla canım hurma adaçayı papatya yürüyüş squat çömelme sıcak duş daha ne diyim tık yok bide üstüne kanaldaki cocuk cıktı ve yan döndü bakalım doğum pozisyonuna dönecekmi tekrar pztsi belli olucak dönmemişse sezeryan mecbur bukdr boşuna beklemiş olucam normal olsun diye. Ama her işte vardır bi hayır
Pilates topuna oturup 8yapmak yada o harfi seklinde dairesel hareket yapmakta kanala girmesini saglıyor.bnde normal dogum yaptım bu sekilde kanala girmesini sagladık

Ben varım ne yazık ki.. mamaya mı alıştı nedir anlamıyorum. Emziriyorum üstüne 10 cc de olsa mama almadan aranmaya devam ediyor
Ayyy bilmiorm ben mecbr basladm mamaya sarılk icin sütüm war cok güzel emiyo ama doymuo bazen 2 saat emiyo artk icim cekiliyo pes edip yine mama weriorm we ne yapcam hilmiorm aranıo deli gibi mama wermezsem

Sütü artıran en güzsl şey emzirmek kızlar bol bol emzirin ya da sağın göğüsler boşalsın beyne uyarı gitsin süt üret süt yetmiyor diye prolaktin beyindeki hipofizden salınıyor çünkü

Premium care kullanan kızlar benim başlığa katkıda bulunsanız bu farklı primalar nedir böyle her marketteki değişik nerdeyse

kızlar, 2.ayda rota aşısı yaptıracak mısınız?ben oğluma 2011 de yaptırdım 2 doz.ama sonra milliyette bir haber gördüm, kanım çekildi.haberin linkini atmayı beceremedim.kopyalayıp atıcam.doktorumuz geçen gün aşıyı 2.ay aşılarıyla birlikte yapalım dedi.korktum,sizin doktorlarınız öneriyor mu bu aşıyı;ben rotarix yaptırmıştım.

Fakire ucuz ama zararlı aşı
Dünyaca ünlü ilaç üretim firmaları az gelişmiş ülkelerde aşı fiyatlarında yüzde 95 indirim yapacaklarını açıkladı. İndirim yapılacak bazı aşıların sağlığa olumsuz etkileri olduğu yönünde iddialar var

haber beni korkuttuğundan sildim ve sadece başlığı attım.isteyen aratabilir.

2011 milliyet gazetesinin haberi.isterseniz başlıktan aratıp okuyun. belki de yalan haberdir.bilemedim.

Ayyy bilmiorm ben mecbr basladm mamaya sarılk icin sütüm war cok güzel emiyo ama doymuo bazen 2 saat emiyo artk icim cekiliyo pes edip yine mama weriorm we ne yapcam hilmiorm aranıo deli gibi mama wermezsem
Cnm masallah sutun fazlaymis sagip versen daha iyi olmaz mi
Bnm sutum az o yuzden mama veriyoruz ama bebegin emdikten snra sagip verebilirsn

kumrudeniz kumrudeniz cnm bnde sormuştum aynı soruyu burda başkalarına da sordum annelerin %90ı öneriyor tabii tecrübelerinden ve kendi dr larından aldıkları tavsiyeyle bnde dr a sordum ben aşıyı öneriyorum dedi ama 3.ay da dedi çünkü 2.ay aşı bakımından çok dolu bir ay dedi bn yaptıracağım çünkü yakalandıklarından aşı olmayanlar çok ağır geçiriyormuş Allah korusun :(

Kizlar ya benim sutum eskisi gibi degil onceden tas gibi olan goguslerim normale dondu ve onceden 2 saatte bir dolan goguslerimin dolmasi cook uzun bir zaman aliyor. Hele bir gogsumde yok gibi. Simdi o gogsumu sagdim 15 dakika kadar. 40 cc geldi manuel pompayla sagdim. Sizler elektrikliyle mi sagiyorsunuz?Daha once doluyken hic sagmiyordum ama Denizin agzina doluyordu goruyordum. Moralim bozuluyor acaba azalacak mi gittikce :KK43: Boyle birsey yasayan var mi? Ay sacma gelebilir ama herkes ogluma laf etti kilosu soyle boyle diye. Nazara mi geldik acaba. Bie haftadir boyleyim. Haftasonu bir doktoruma da danisacagim
Ayni sey bende var bu 3 4 gündür eskiden öyle coktu ki sütüm simdi resmen 2 saatte bir dolmuyor napicam bilemiyorum gittikçe azalmasndan korkuyorm bende

Canım benim bebegimde bir gece fototerapi aldı.korkma allahın izniyle bitiyor bende cok kötü olmustum.ama kurtulacaksın bu hastalıktan öyle düşün.deger 25üstü olunca kan degiştiriyorlar.kulagına vuruyoryada zeka geriliği olabiliyormus allah korusun.o yüzden erken farketmek cok daha iyi.rabbim acil sifa versin
Sağol canım şimdi düşmüş değer.tabırcu olıcaz.işitme testi istediler mi senden??yarınki duruma göre isticeklermiş

Back
X