- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #53.341
Canım direk radyolojiden randevu mu aldınız yoksa çocuk dr u mu yönlendirdi?Kızlar dr dam geldim kalça usg çekildi. Sonucu hemen verdiler. Çok şükür bir sorun yok.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım direk radyolojiden randevu mu aldınız yoksa çocuk dr u mu yönlendirdi?Kızlar dr dam geldim kalça usg çekildi. Sonucu hemen verdiler. Çok şükür bir sorun yok.:)
Benımkide aynı eller agızda oncesınde kızıyodum ama arastırdımki bunun olması cok normalmıs beynı ellerini algılıyomus hatta cok iyi bıseymıs bende ellerini sılıyorum sureklı cok sevmesemde elleri burus burus agzına soktugu için :)
Aynı canım aynı sadece camasır ve yemek yapıyosam ne mutlu.. yatak odasında kız benımde gunumuz burda gecıyo bende alel acele toz alıp supuruyorum hasta olmasın diye bebeklerimiz bı duZene otursa da yetısebılsek herseyeYerisemiyorum. Kizim uyanıkken baska hicbir seyle ugrasmam mumkun degil bu yuzden supurge acmak imkansiz gbi bsey. Supurmeden silemeyecegime gore ev berbat bi halde. Bazi koselerde hav olusmus yani o derece. Hergun silen ben smdi ortalik topluysa camasir ve yemegi hallettiysem ne ala. Hadi titizligi gectim evde bebek var yani en azindan yatakodamin temiz olması lazım![]()
Canım sütü sağ bakalım gelmeye devam edecek mi?Kizlar sol mememden 1 damla kan gelmis atletime.. Orada kahverengi kisimda zararsiz kist vardi o mu yapti acaba cok korkuyorum... Bugun dr.a gidemem haftaya kadar beklemem lazimm.
Ya haklısın bende asırı sınır oluyorum eldıvenleri 1. Ayda cıkardım ellerini tanımasını onemliymıs okuyunca buna engel olmak istemedim dediğim gıbı care sureklı sılmekte canımOyle ama her seven elinden bi tutuyo. Sonra sappp elini opuyolar. Kulaklarimdan ates cikacak gbi oluyorum. Bu gidisle sadece basbasayken cikaricam eldivenleri.
Ben kadın alıyorum ayda 2.Bi tam bi yarım büyük temizliği o yapıyor.Ben sadece arada makina açma ve toz alma yapıyorum o da görünen yerleri.Çamaşır bulaşık anca hallediliyo zaten.Bebekli evde uzun bi süre eski düzen olmuyor şimdi yine iyiler hareketlenince her yer her yerde olacak.Aynı canım aynı sadece camasır ve yemek yapıyosam ne mutlu.. yatak odasında kız benımde gunumuz burda gecıyo bende alel acele toz alıp supuruyorum hasta olmasın diye bebeklerimiz bı duZene otursa da yetısebılsek herseye
doğumdan sonra markete gittim 15 günlük falanız.manavdaki sorumlu adam" hocam ne zamandır yoktunuz?bebek doğdu mu?EMİYOR MU?" demez mi?ne diyeceğimi bilemedim.hatsizliğe bak.elin adamının sorusu.anneme anlattım, acaba bu cesareti benden mi aldı diye.çok bozulmuştum..
Bu da yeni fenomen galiba "emiyor mu?" ..herşeyi başarı ya da başarısızlıkla ilişkilendirecekler ya ondan soruyorlardır. Emiyorsa süpersin emmiyorsa vay haline:/ Allah akıl fikir versin
Bizim doktor yönlendirmistiCanım direk radyolojiden randevu mu aldınız yoksa çocuk dr u mu yönlendirdi?
Benimde hiçyoktan artırdı ama en çok sık emzirmeyle bol suyla arttı çünkü 2 gündür hiçbirşey yemiyorum nerdeyse ve süt göğüslerimi ağrıttıBen ilk doğum yaptığım günler içiyodum. Ya ama şu süt yapıyo denen şeylerin etkisini tam anlıyorum diyemiyorum ben. Mesela başlarda içtiğim her şeyi bıraktım fark ne anlayamadım.
valla benim oğluş uyunazsa bende yiyemiyorum ne mutfakta duruyor ne tek oyalanır 2 günde 2 kilo verdim 62 oldum bakalım nezaman 56 ya düşücemOy maşallah nasıl yemeye fırsat buluyosunjz ya ben mi beceremiyorum bu işi.. çoğu zaman kahvaltı da yok akşam yemeğiyle geçirebiliyorum :/ mısır gevreği pratik ama o tarz bişeyler alayım bari o geçsin boğazımdan. Reflü belirtileri ne bu arada. Benim kızım da çok fazla kusuyor son gittiğimde sormayı unuttum doktora. Kilo alımında sıkıntı yok ama çok kusma var kıyafet önlük mendil dayanmıyo bana da ona da.
Cnm ben tunalıda bir doktor buldum;şu an her şey iyi gidiyor-istersen yönlendirebilirim.bestekar mangal ın üstünde-ali gökhan aktan ismi.liv deki doktorumu bırakıp geçtimAnkaralı anneler bebeklerinizi hangi çocuk druna götürüyorsunuz? Ben ilk ay aile hekimliğine götürdüm ama 2. Ay itibariyle sabit bir dr umuz olsun istiyorum önerebileceğiniz biri var mı?
Muayenehane mi canım peki tahlil falan gerekirse nerde yaptırıyorsunuz?Ben hamilelikte onun sıkıntısını çektim biraz tahliller için ayrı uğraşıyodum şimdi hastane olsun hepsi orda yapılsın bitsin istiyorum.Sami ulus turgut özal ek binayı da kullanmaya başlamış ortamı falan daha iyidir oraya mı götürsem diyorum tüm poliklinikleri hizmetteymişCnm ben tunalıda bir doktor buldum;şu an her şey iyi gidiyor-istersen yönlendirebilirim.bestekar mangal ın üstünde-ali gökhan aktan ismi.liv deki doktorumu bırakıp geçtim
Peki bebeginiz emdikten sonra direk sut cikariyor mu? benim bebegim de oldugu gibi emdigini cikariyordu, cokelek gibi degil direk sut olarak yani. Mukuslu kaka ve cok ikinma da vardi. Dr sut alerjisi dedi.sut urunleri yani icinde sut olan hicbisey tuketme dedi. Ona gore diyet yapmaya calisoyorumDolu dolu yapıyor.Gazlı yapıyor hatta sürekli üstüne başına çıkıyor.Götüreceğim dr a evet keseyim ben de bakayım en iyisi düzelecek mi
Momfortbaby ergobaby buzzudil vs bunlar ergonomik kanguru diye geçiyor ağrı daha az oluyormuş bir de bebeğin bacakları daha doğru şekilde taşınıyor bebeğin kanguruyu sevdiyse bi araştır bunlardan al istersen canım
Ben de çektim resmini.Bizde kıvranma da çok var.Düzenli gittiğimiz drumuz yok ilk ay aile hekimliğine gittik 2. Ay için araştırıyorum ben de ama bi dr a götürmem şart gibi çünkü bazı günler artıyor bazı günler azalıyor sanki benim yediklerimle ilgisi var gibi mukusun.Teşekkür ederim yine de yazdığın için siz hangi şehirdesiniz?
valla benim aldıkalrımda böcek olmuyor sirkeli suya koyuyorum bikaçkerede duru suya süzülünce hoppp dolaba oradan çıkarıp çıkarıp yiyorumKızlar bu dereotunu nasıl yıkıyorsunuz ya? Hiç yemediğim bi ottu bu süt olayından alayım dedim ama ne kadar yıkarsam yıkayayım minik minik böcekler kalıyo yapraklarının arasında sirkeli suya koydum şimdi onda bile şüpheliyim gidecek mi...
bizim 43. Gün düzelmeye başladı ama şu 2 gündür büyüme atağındayız yine galiba kırklı günlere geri döndük bekle sabırla inşAllah düzelir benimkide ara ara süzüldü geri topladı. Eee özler tabi annesi benimki kapıdan bakıyo ben çıkınca biraz sonra ağlıyo gelip konuşuyorum yanına susuyo nasıl tatlılar yaa onların bizi sevdiğini istediğini düşündük sıra gece gündüz de olsa kucakta tutarım diyor insan.40 tan sonra değişirmiş işler evetbizim kırkımız iki gün önce çıktı ama daha da küçüldü minnakım.. yavrumun öncesinde bi rutini vardı iyi kötü..şimdi kuş oldu omzuma tünedi,yatapa bırakınca uyanıyor anında..acaba işe gittiğim için özlüyor da dönüşte acısını çıkarmak için mi bırakmıyor beni
![]()
1 posta çamaşır yıkanmış asamadım duruyor mutfağı bugün uykusuzluk tan öldüğüm halde çamaşırsuyuyla bi güzel temizledim sil süpür zaten hayal bazen sirkeli suyla yatak odasını babaoğul onlar uyurken siliyorun havalandırıyorum iyi kötü yemek yapıyordum büyüme atağındayız 2 gündür açızz yani eskisi gibi hiç olmuyor canım hamilelikte bile beni kimse durduramamıştı.Kışlıkları kaldırayım dedim kızım durmuyoki ev almıs basını gıdıyo kıslıklar salonda hurclancak orası karısmıs mutfak ayrı terane yatak odam fena kızım ayagımda uyumamak için direniyo of yani gunler bıtıyo ama hep aynı hıcbıseye yetemıyorum yahu evi sılmek zaten hayal haftaya temizlıkci gelcek titizliğim basıma bela ev sanki bana batıyo yapamaayınca siz nasıl yetıyosunuz kızlar buarada evden calısıyorum da..
evet biogaia lavaboya güzel çıkartıyor rahatlatıyor bizimkini video ya çektim ellerini yumruk yapıp març març emerken babasına yolladım yazık karnını doyur oğlumun diye baya içerlediBenim kiz butun parmaklarini agzina sokmaya calisiyo bide midesi bulaniyo sonra agliyosabah 8bucuktan beri 3 kez kaka yapti dun gece biogaila verdm onun etkisiyle heralde. Y yesilagac44 bizmde gectii sarilik eliyle yuzu neredeyse ayni gbi
benim hep sırtüstü.dönüyor kendisi zaten.birkaç defa yan koydum, yüzüstü düştü.ama kafası hep yan.
Yok artik ya adamin demesi de bi garip yani..
değer verdiğim bir arkadaşsın.inan ki yazın gözümden kaçmış.çok geçmiş olsun canım.tüm mesajlarına baktım.kızlar( topiğin melekleri)yardımına koşmuşlar hemen.iyi olmana sevindim.
doğumdan sonra markete gittim 15 günlük falanız.manavdaki sorumlu adam" hocam ne zamandır yoktunuz?bebek doğdu mu?EMİYOR MU?" demez mi?ne diyeceğimi bilemedim.hatsizliğe bak.elin adamının sorusu.anneme anlattım, acaba bu cesareti benden mi aldı diye.çok bozulmuştum..
Ayy, çok fena.geçmiş olmasına sevindim
memenin ucundan mı akmış sütle birlikte?içten geldiyse sormadan verme sütü.
Sagmadim da elimle siktim siktim hep sut geldi. Doktoruma sordum onemli degil bi daha gelirse cerraha git dedi. Internetten baktim sut kanallarindan gelebiliyormus. Bilemedim simdi. Esim de panik yapma normaldir diyor.Canım sütü sağ bakalım gelmeye devam edecek mi?
Cnm yarım gün çalışmadan ücretsiz alınabiliyor mu biliyor musun-yoksa sen öyle istediğin için mi aldınBenim kızım 23 Şubat'ta 3.100 doğdu yani iki ay kontrolunde 5.100 olmuş iki kilo almış doktorum normal dedi sadece emziriyorum bende. Yarın ise başlıyorum yarım gün çalışıp gelicem bı kere verilecek sütü. Sora senelik izinler derken hoop ücretsiz izine ayrılcam oysa tüm izinleri kullanayim dedim
Valla bende senın gıbı alıyorum haftaya cumartesi gelcek kesınlıkle yetısılmıyo yoksaBen kadın alıyorum ayda 2.Bi tam bi yarım büyük temizliği o yapıyor.Ben sadece arada makina açma ve toz alma yapıyorum o da görünen yerleri.Çamaşır bulaşık anca hallediliyo zaten.Bebekli evde uzun bi süre eski düzen olmuyor şimdi yine iyiler hareketlenince her yer her yerde olacak.
Ne geldi kızlar kacırdım benSagmadim da elimle siktim siktim hep sut geldi. Doktoruma sordum onemli degil bi daha gelirse cerraha git dedi. Internetten baktim sut kanallarindan gelebiliyormus. Bilemedim simdi. Esim de panik yapma normaldir diyor.
Canim sutyenimde 1 damla kan gordum mememden gelmis. Korktum baya ama napsam bilemedim. Sut kanallarindan gelmis olabilir mi?Ne geldi kızlar kacırdım ben
Onu da yaptığını oluyor emerken gaz geliyor gibi oluyor çıkarıyor ağzından.Tamamını değil ama o an emdiği az bi kısmı çıkarıyor.Ben de ondan şüpheleniyorum canım kestim bugün süt ürünlerini bir de kuruyemişten şüphelniyorum sanki cevizi falan çok yiyince daha çok oluyor gibi süt ve süt ürünler diyeti de çok zor yaPeki bebeginiz emdikten sonra direk sut cikariyor mu? benim bebegim de oldugu gibi emdigini cikariyordu, cokelek gibi degil direk sut olarak yani. Mukuslu kaka ve cok ikinma da vardi. Dr sut alerjisi dedi.sut urunleri yani icinde sut olan hicbisey tuketme dedi. Ona gore diyet yapmaya calisoyorum![]()