- 18 Temmuz 2022
- 5.857
- 9.693
- 148
- Konu Sahibi annabelica
- #22.681
Bu cümleyi bebek gelince bin kere falan diceksiniz hazır olunİmkanı olan baba olsun be![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cümleyi bebek gelince bin kere falan diceksiniz hazır olunİmkanı olan baba olsun be![]()
Marka ver aşkoPilli törpülerden kullandım ben ilk 3-4 ay sonra makas kullandım. Kullandığım bişey çıktı nihayet![]()
Kız ben dün kocama diyordum ki 24 saat ben ne yapacağım evde çocuklaAllahım hiç şöyle özenemedim çocuğuma 5 banyonun 1 inde yağladıysam yağlamışımdırilkinde yapmadıysam 2.dede kesin yapmam banyo yaptırırsam öpsün başına koysun
![]()
O sırada şimdiden benden daha çok hamile olan kocamBu cümleyi bebek gelince bin kere falan diceksiniz hazır olun![]()
Aa inanırım valla aşkolsunTürk dr olsa inanmazsınız![]()
tırnak kesme de usta oldum ailede ki butun bebeklerin tirnaklrini kestirmek icim evime geliyorlardiKızlar tırnak makası, makas mı olmalı? Törpümü otomatik ?
hic sorma birseyim kalmadi butun degerlerim yerlerde o kadar ilac icmeme ragmenAy senin benzin iyice bitmiş![]()
canim mesaj geldigi gibi girip baktimda ordan da cikmis oldugu belliydi ama asla acilmiyor gidip alıcaksın sonuclari ayni gun mesajla sitede belli oluyor yaniEzmu0810 canım seni görmüşken ben şu fetal dna sonucu için üniversitenin sayfasına girdim bekleniyor yazıyor sonuçlandığında sonuçlandı yazar mı yani çıktığı bakınca anlaşılıyor mu ?
Bazen sonuç içn atılacak SMS yoğunluktan geç gönderiliyormuşta o yüzden sorayım dedim
Valla canım bazen yorgunluk ve uykusuzluktan dakikalarca yere baktığım oluyorduKız ben dün kocama diyordum ki 24 saat ben ne yapacağım evde çocuklabunları yavaş yavaş yaparım işte olmaz mı
![]()
Tm cnm açılmayacağını tahmin ediyordum da çıktığı belli olması yeterli. ay sonunda anca çıkar benimki de o zamn . Çok sağolcanim mesaj geldigi gibi girip baktimda ordan da cikmis oldugu belliydi ama asla acilmiyor gidip alıcaksın sonuclari ayni gun mesajla sitede belli oluyor yani
bende gunde 10 defa rahat siteye girip bakiyordum tam 6 hafta da cikti sonuclar
Tam bu marka değildi ama bu tip törpülerde bir sürü marka var bence hepsi aynıdır. Çok işimi gördü benimMarka ver aşko![]()
Yeme canım bende çok yedim suyu az olanlar karpuz yiyormuş fazla olsun diye. Herşeyin fazlası zarar veriyoraşırı karpuz yiyorum suyum normaldi en son insallah hala normaldir
(5 dk once 2 dilim kapruz yedim)![]()
Ay evet kuzum yaAy nihayet alışverişe başladın kız oh be![]()
Teyzesiiiiiyaa yerim kotunuuu
saglikla giyinmek nasip olsun insallahh
Çamaşır deterjanı dosyası
Kızlar 3 markaya kadar indirgedim sizinle de paylaşayım, herkes ona göre kararını versinincia, u green clean ve siveno
İçerik güvenliği olarak : incia tamamen doğal, parfümsüz; green clean bitkisel, parfümsüz ama lavanta yağı var bu eksi olabilir, siveno bazılarında doğal yağ kokusu var bu eksi.
dermatolojik test, sertifika : incia cosmos Eco sertifikalı, u green clean ecogarantie sertifikalı, sivenonun Uluslararası sertifikası yok.
üçü de sıvı form ki bebek ürünlerinde granül sıkıntılı olabiliyor.
marka güvenirliği ve şeffaflık: incia ve u green clean daha şeffaf ve güvenli ama siveno daha dar bu konuda.
Bu sebeplerle ben ya incia ya u green clean deterjan alacağım![]()
Vallahi sağlam mesai harcamışsın tebrik ederim kuşumLeke çıkarıcı dosyası
Burada da 3 markaya indirgedim. Minoris, Green clean ve baby me.
Enzim sayesinde protein/ yağ lekelerinde minoris daha iyi, oksijen bazlı pigment lekelerde green clean, baby me ise f/p. Bize en çok kusmuk, bok lekeleri için lazım olacağı için minoris daha güçlü bir seçenek, ben onu alacağım![]()
Ay ne demek arkadaşım bir faydam dokunuyorsa ne mutluVallahi sağlam mesai harcamışsın tebrik ederim kuşumellerine emegine sağlık helal et bizde faydalanıyoruz bilgilerinden
![]()
Sonrada bilgisayaramı aktarıcan aşkoAy ne demek arkadaşım bir faydam dokunuyorsa ne mutluben tek tek defter tutuyorum artık
![]()
Bende genelde telefonuma notlar alıyorum. Bebisim icin tuttugum bir defterim var hem günlük hemde ihtiyaclarini da yazacagim oraya bunlari da eklerimAy ne demek arkadaşım bir faydam dokunuyorsa ne mutluben tek tek defter tutuyorum artık
![]()
Her şeyi yazarak çalışırım benSonrada bilgisayaramı aktarıcan aşko![]()