Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar tırnak makası, makas mı olmalı? Törpümü otomatik ?
tırnak kesme de usta oldum ailede ki butun bebeklerin tirnaklrini kestirmek icim evime geliyorlardi🤣🤣ben tırnak makasıyla rahatım
Ay senin benzin iyice bitmiş 🙈🙈
hic sorma birseyim kalmadi butun degerlerim yerlerde o kadar ilac icmeme ragmen
Ezmu0810 Ezmu0810 canım seni görmüşken ben şu fetal dna sonucu için üniversitenin sayfasına girdim bekleniyor yazıyor sonuçlandığında sonuçlandı yazar mı yani çıktığı bakınca anlaşılıyor mu ?
Bazen sonuç içn atılacak SMS yoğunluktan geç gönderiliyormuşta o yüzden sorayım dedim
canim mesaj geldigi gibi girip baktimda ordan da cikmis oldugu belliydi ama asla acilmiyor gidip alıcaksın sonuclari ayni gun mesajla sitede belli oluyor yani
bende gunde 10 defa rahat siteye girip bakiyordum tam 6 hafta da cikti sonuclar

canim mesaj geldigi gibi girip baktimda ordan da cikmis oldugu belliydi ama asla acilmiyor gidip alıcaksın sonuclari ayni gun mesajla sitede belli oluyor yani
bende gunde 10 defa rahat siteye girip bakiyordum tam 6 hafta da cikti sonuclar
Tm cnm açılmayacağını tahmin ediyordum da çıktığı belli olması yeterli. ay sonunda anca çıkar benimki de o zamn . Çok sağol 😘

Eklentiler

• 1000040248.webp
    1000040248.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 42
kızlar ben bebeğim için 3 tane battaniye 2 tane ana kucağı ördüm puffy iple ördüm .Kalan iplerle bere yelek atkı ördüm.İnstada sayfa açmayı düşünüyorum hazır boştayken satışa çevirsem mi acaba siz ne dersiniz

Çamaşır deterjanı dosyası 😬
Kızlar 3 markaya kadar indirgedim sizinle de paylaşayım, herkes ona göre kararını versin 🌸 incia, u green clean ve siveno
📍İçerik güvenliği olarak : incia tamamen doğal, parfümsüz; green clean bitkisel, parfümsüz ama lavanta yağı var bu eksi olabilir, siveno bazılarında doğal yağ kokusu var bu eksi.
📍 dermatolojik test, sertifika : incia cosmos Eco sertifikalı, u green clean ecogarantie sertifikalı, sivenonun Uluslararası sertifikası yok.
📍üçü de sıvı form ki bebek ürünlerinde granül sıkıntılı olabiliyor.
📍marka güvenirliği ve şeffaflık: incia ve u green clean daha şeffaf ve güvenli ama siveno daha dar bu konuda.
Bu sebeplerle ben ya incia ya u green clean deterjan alacağım 🥳

Leke çıkarıcı dosyası 🌸
Burada da 3 markaya indirgedim. Minoris, Green clean ve baby me.
Enzim sayesinde protein/ yağ lekelerinde minoris daha iyi, oksijen bazlı pigment lekelerde green clean, baby me ise f/p. Bize en çok kusmuk, bok lekeleri için lazım olacağı için minoris daha güçlü bir seçenek, ben onu alacağım 🤣

Ay nihayet alışverişe başladın kız oh be 🤣🤣
Ay evet kuzum ya 🥰😊 birde cok dışarı çıkmadığım icin de alisveris yapamiyordum ne yalan söyleyeyim. İnşallah haftaya detaylıdan sonra daha da fazla alisverise baslayacagim😍🙏 bi güzel haberler alayim bebegimden bide güzel yüzünü göreyim

Çamaşır deterjanı dosyası 😬
Kızlar 3 markaya kadar indirgedim sizinle de paylaşayım, herkes ona göre kararını versin 🌸 incia, u green clean ve siveno
📍İçerik güvenliği olarak : incia tamamen doğal, parfümsüz; green clean bitkisel, parfümsüz ama lavanta yağı var bu eksi olabilir, siveno bazılarında doğal yağ kokusu var bu eksi.
📍 dermatolojik test, sertifika : incia cosmos Eco sertifikalı, u green clean ecogarantie sertifikalı, sivenonun Uluslararası sertifikası yok.
📍üçü de sıvı form ki bebek ürünlerinde granül sıkıntılı olabiliyor.
📍marka güvenirliği ve şeffaflık: incia ve u green clean daha şeffaf ve güvenli ama siveno daha dar bu konuda.
Bu sebeplerle ben ya incia ya u green clean deterjan alacağım 🥳

Leke çıkarıcı dosyası 🌸
Burada da 3 markaya indirgedim. Minoris, Green clean ve baby me.
Enzim sayesinde protein/ yağ lekelerinde minoris daha iyi, oksijen bazlı pigment lekelerde green clean, baby me ise f/p. Bize en çok kusmuk, bok lekeleri için lazım olacağı için minoris daha güçlü bir seçenek, ben onu alacağım 🤣
Vallahi sağlam mesai harcamışsın tebrik ederim kuşum 😅😅 ellerine emegine sağlık helal et bizde faydalanıyoruz bilgilerinden 🙏

Ay ne demek arkadaşım bir faydam dokunuyorsa ne mutlu 🌸🤍 ben tek tek defter tutuyorum artık 😬
Bende genelde telefonuma notlar alıyorum. Bebisim icin tuttugum bir defterim var hem günlük hemde ihtiyaclarini da yazacagim oraya bunlari da eklerim😍

Back
X