Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ay evet kuzum ya 🥰😊 birde cok dışarı çıkmadığım icin de alisveris yapamiyordum ne yalan söyleyeyim. İnşallah haftaya detaylıdan sonra daha da fazla alisverise baslayacagim😍🙏 bi güzel haberler alayim bebegimden bide güzel yüzünü göreyim
Az kaldı kuzum haftaya artık çok daha rahatlayacaksin. Gerçi amniyosentez yaptırdın detaylıda için rahat git artık doya doya izle kuzunu 🥰

Az kaldı kuzum haftaya artık çok daha rahatlayacaksin. Gerçi amniyosentez yaptırdın detaylıda için rahat git artık doya doya izle kuzunu 🥰
Evet kuzum cok daha rahatlayacagiz inşallah cok az kaldı bebisimiz iyi olsun da alisveris falan yapılır yaa hersey alınır.
Doktorumuzdan da şahane haberler alıp dahada mutlu döneriz size hemen müjdeler vercem😍🙏bi izleyeyim kuzumu bolca 🥰

Günaydın kızlar
Yarın 24. Haftamda oluyorum sabah aç gel dedi doktorum şeker testlerime bakılıcak ve ona göre şeker yüklemesi olucak sanırım. En son 3 hafta önce bebeğimi görmüştüm detaylı ultrasonda o sebeple ne durumda ne kadar büyüdü çok merak ediyorum 😊
En çok merak ettiklerim boyu, kilosu, su durumu ve pelviks mesafesi yukarıda mı
Bu hafta sanırım ilk doz aşıyıda yaptırmam gerekicek
Siz doktorlarınızla doğum şeklini vs konuştunuz mu? bana hep erken daha dedi ama ne zaman konuşuluyor bu konu bende kendimi ona göre hazırlamak istiyorum
Dün de bebek odası mobilyasını aldık bir aya kurulucak 😊 çok mutluyum hazırlıklar tam gaz devam ediyor. inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi Allah hepimizin 😍

Canım normalde en inceden en kalına şeklinde. Banyodan sonra losyon, sonra gerekirse krem (özellikle kuru yerlere), en son yağ nemi hapsetmek için.
Yazın genelde losyon + hafif yağ.
Kışın losyon + Krem + yağ
Yağı artık doktorlar önermiyor diye biliyorum, oğlumda hiç kullanmadım, gözenekleri tıkama riski vardı sanırım, sadece losyon banyodan sonra. Hem masaj yapmış oluyoruz, gelişimi için faydalı bir şey. Rutine oturduktan sonra çok kolay yapılıyor. En güzel kısımları 😍

cebellato cebellato nasılsın n’aptınız hastanede misin hala? Enfeksiyon düştü mü?

K kumsal007 sen nasılsın canım?
Merhabalar canımmm🌼 çok şükür dün çıkarttılar beni🌼 sonunda evde olabildim🙃 daha iyiyim korktuğum gibi bir süreç olmadı, doktor hiç hiç kalkma demedi ama yorulmanı eğilmeni vs istemiyoruz dedi, enfeksiyon daha az miktarda vardı ama yeterince antibiyotik aldın hap şeklinde devam etmeyeceğim dedi, çarşamba günü de kontrole gidicem, bakalım inşallah her şey yolundadır🙏🏻😍 kanamam sancım falan olmadı çok şükür🥰 sadece nadiren alt karnımda bir doluluk gibi hissediyorum uzanınca geçiyor tuvalete ve arada mutfaktan bir şey isteyince kalkıyorum🥹🤭

Merhabalar canımmm🌼 çok şükür dün çıkarttılar beni🌼 sonunda evde olabildim🙃 daha iyiyim korktuğum gibi bir süreç olmadı, doktor hiç hiç kalkma demedi ama yorulmanı eğilmeni vs istemiyoruz dedi, enfeksiyon daha az miktarda vardı ama yeterince antibiyotik aldın hap şeklinde devam etmeyeceğim dedi, çarşamba günü de kontrole gidicem, bakalım inşallah her şey yolundadır🙏🏻😍 kanamam sancım falan olmadı çok şükür🥰 sadece nadiren alt karnımda bir doluluk gibi hissediyorum uzanınca geçiyor tuvalete ve arada mutfaktan bir şey isteyince kalkıyorum🥹🤭
Şükür, sevindim iyi olmana. Serviks uzunluğu artmış mı peki bir şey söyledi mi? Bol bol dinlen mutlaka gereksiz şeyler dışında kalkma, çarşamba günü de çok iyi haberler alırsın umarım 🙏

Geçmiş olsun sevindim iyi olmana 😍 evde süreç daha kolay ve hızlı ilerliyor inşallah çarşamba daha da rahatlarsın , doktor endol verdi mi sana da

Back
X