- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Evet arkadaşım bunu bende çok merak ediyorum :)Pozitif alan arakadaşlar hayırlı olsun darısı başımıza inşallah transferden kaç gün sonra belirtiniz oldu yada belirti olmayan varmi:). Negatif olanlarda Rabbim sabır versin dha zamanı değilmiş demekten başka çaremiz yok inşallah en kısa zamanda mucizmze kavuşuruz
Çok güzel demişsin canım valla sürekli belirti aramaktan başka bişey yapmıyoruz belirti yok die de üzülüyoruz yani kendi adıma ben öyleyim. İnsan heyecanlanıyo tabi hemen bi belirti görmek istiyo acaba mı diyo sürekli ama bu bizi çok yıpratıyor bende sürekli netten bişeyler arastıyorum benim gibi olup negatif görenler olunca cok üzülüyorum kafama takıyorum filan bilmiyorum nasıl yapıcaz bunu ama rahat olmamız lazım. Aşılamadan sonra da hep ya olmazsa demiştim ama bu sefer yapmıcam inşallah olucak ya inanıyorum Allahım büyük görüyo ne kdar istediğimizi ne kadar uğraştıgımızı. Ben beni olumsuz etkileyen insanlarla fazla muhabbet etmiyorumnya da sürekli oldu mu ne zaman diyen insanlardan da uzak durmaya calısıyorum çünk unutmak istiyorum kendime dert etmek istemiyorum 12 günü.Canlarım belirti aramayın mümkün değil o kadar kısa zamanda benim 2. Denemem ikisindede aynı şekilde ilk günler sadece bel ve kasık ağrısı oda öyle dayanılmaz fln değil hafif edet ağrısı gibi ayrıca su gibi akıntım oldu ilkinde olmuş muydu bilmiyorum transferden sonraki gün başladı günde bir defa gibi çamaşırımı baya Bi ıslatacak kadar akıntı oldu, ilk 4 gün hafif kasık bel ağrısı sonra sanki hiç bir şey yok gibi ağrım olmadı çok nadir bel ağrısı, bücudunuzu dinlemeyin, ilkinde çok stresliydim kafayı yiyecek kadar hep vücudumu dinliyordum. Bu defa kafamı rahatlatmıştım transfere giderken bile sanki transfere gitmiyorum her hangi bir muayeneye gibiydim. Evde gebelik testi yaptım 6. Gün silik çıktı ertesi günler de yaptım silik ama diğerinden daha belirgin evde yapmayı istememin nedeni de ilk dememde hastaneye kadar cesaret edememiştim orada o kağıdı alıp negatifi görmek çok zor geldi dedim ki bu defa evde yapıp negatifsede evde göreyim dedim böyle işte canlarım umarım iki gün sonrada artarak devam eder değerim hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız
Yok canım herkeste olduğu gibi bel be kasık ağrısı benim ilk 4 gün oldu, bol havuç yedim her sabah akşam süt yumurta yedim gün arası iki kase yoğurt yedim bol su içtim ve tadbiri elden bırakmadım evde yürüyüş ve çok ufak işler dışında bi iş yapmadım iş yerinden izin aldım kız kardeşim geldi baktı bir hafta tedbirli olun dikkat edin kendinizePozitif alan arakadaşlar hayırlı olsun darısı başımıza inşallah transferden kaç gün sonra belirtiniz oldu yada belirti olmayan varmi:). Negatif olanlarda Rabbim sabır versin dha zamanı değilmiş demekten başka çaremiz yok inşallah en kısa zamanda mucizmze kavuşuruz
Bende ufacık bi belirti bile yok canım ya yani diyorum ilaçların bile etkisi olmaz mı ne kasık agrısı ne bel agrısı göğüslerim bile normal düşünYok canım herkeste olduğu gibi bel be kasık ağrısı benim ilk 4 gün oldu, bol havuç yedim her sabah akşam süt yumurta yedim gün arası iki kase yoğurt yedim bol su içtim ve tadbiri elden bırakmadım evde yürüyüş ve çok ufak işler dışında bi iş yapmadım iş yerinden izin aldım kız kardeşim geldi baktı bir hafta tedbirli olun dikkat edin kendinize
Seni çok iyi anlıyorum canım ilk benimde öyleydi, önce kafamı rahatlattım dedim ki rabnim ol demişse zaten olacak ne yapsak boş, önce hayırlısı sağlıklısı oldun dedim , her şeyde bir hayır vardır ve hiç bir şey sebepsiz değil çok dua ettim transfere kadar hiç int girmedim transferden sonra yine çok değil bir kaç defa kafama takılan sorular için girdim, en önemlisi bu defa aileme bile demedim herkese açıklama yapmak büyük stres, onlara dedim önümüzdeki ay gidicem, dedim olursa sürpriz yaparım olmazsa onlarda benim gibi stres yaşayıp beklemez yaptım olmadı derim dedim ve şükür sürpriz yapmak nasip oldu. Dua edin Allah'a bırakın kendinizle konuşun nasibimse Allah ol dediyse olacak diyin, ve kafanız bulandığında zikir edin allahın isimleriyle çok rahatlatıyor böyle canımmmmÇok güzel demişsin canım valla sürekli belirti aramaktan başka bişey yapmıyoruz belirti yok die de üzülüyoruz yani kendi adıma ben öyleyim. İnsan heyecanlanıyo tabi hemen bi belirti görmek istiyo acaba mı diyo sürekli ama bu bizi çok yıpratıyor bende sürekli netten bişeyler arastıyorum benim gibi olup negatif görenler olunca cok üzülüyorum kafama takıyorum filan bilmiyorum nasıl yapıcaz bunu ama rahat olmamız lazım. Aşılamadan sonra da hep ya olmazsa demiştim ama bu sefer yapmıcam inşallah olucak ya inanıyorum Allahım büyük görüyo ne kdar istediğimizi ne kadar uğraştıgımızı. Ben beni olumsuz etkileyen insanlarla fazla muhabbet etmiyorumnya da sürekli oldu mu ne zaman diyen insanlardan da uzak durmaya calısıyorum çünk unutmak istiyorum kendime dert etmek istemiyorum 12 günü.
Vallahi canım ben negatifi gördüğümde daha çok ağrım vardı hiç alakası yok, benim ilk 4 gün hafif oldu, bu gün 10 . Gün hiç ağrı vs yokBende ufacık bi belirti bile yok canım ya yani diyorum ilaçların bile etkisi olmaz mı ne kasık agrısı ne bel agrısı göğüslerim bile normal düşün(olumsuz düşünmek istemiyorum ama hiç belirti yok hiç sanki olmadı o yüzden mi
Sağolasın ya çok doğru dedim valla canım inşallah bende size güzel haberleri veririm sizden bile haber gelince o kadar seviniyorum ki bende aileme söyledim sadece bide işyerindekiler mecburiyetten. En yakın arkdaslarıma bile demedim çünkü o sorular cok bunaltıyo insanı. Dua edicez bol bol herşey Allahtan inşallah Allahım inşallah bana da nasip olur o günleri görmekSeni çok iyi anlıyorum canım ilk benimde öyleydi, önce kafamı rahatlattım dedim ki rabnim ol demişse zaten olacak ne yapsak boş, önce hayırlısı sağlıklısı oldun dedim , her şeyde bir hayır vardır ve hiç bir şey sebepsiz değil çok dua ettim transfere kadar hiç int girmedim transferden sonra yine çok değil bir kaç defa kafama takılan sorular için girdim, en önemlisi bu defa aileme bile demedim herkese açıklama yapmak büyük stres, onlara dedim önümüzdeki ay gidicem, dedim olursa sürpriz yaparım olmazsa onlarda benim gibi stres yaşayıp beklemez yaptım olmadı derim dedim ve şükür sürpriz yapmak nasip oldu. Dua edin Allah'a bırakın kendinizle konuşun nasibimse Allah ol dediyse olacak diyin, ve kafanız bulandığında zikir edin allahın isimleriyle çok rahatlatıyor böyle canımmmm
Amin canım inşallah, gönlünü ferah tutSağolasın ya çok doğru dedim valla canım inşallah bende size güzel haberleri veririm sizden bile haber gelince o kadar seviniyorum ki bende aileme söyledim sadece bide işyerindekiler mecburiyetten. En yakın arkdaslarıma bile demedim çünkü o sorular cok bunaltıyo insanı. Dua edicez bol bol herşey Allahtan inşallah Allahım inşallah bana da nasip olur o günleri görmek(
5 nisan canım. Bekleyeceğim erken yapmıcam bana da dua et olur mu aybüke ismim bak hamişsin artık iki canlısın kabul olur insallah:)Amin canım inşallah, gönlünü ferah tuttest günün ne zaman canım
Valla ne güzel anlatmışsın cnm ama benm herkes te olduğu gibi ne bel ağrısı ne hafif kasik ağrısı nede akıntı var bugün transferimin 4.gunu ümitsizliğe kapılmak istemiyorm ama üzülüyorum artk :-( inşallah mucizem gerceklesirYok canım herkeste olduğu gibi bel be kasık ağrısı benim ilk 4 gün oldu, bol havuç yedim her sabah akşam süt yumurta yedim gün arası iki kase yoğurt yedim bol su içtim ve tadbiri elden bırakmadım evde yürüyüş ve çok ufak işler dışında bi iş yapmadım iş yerinden izin aldım kız kardeşim geldi baktı bir hafta tedbirli olun dikkat edin kendinize
Inşallah yükselir cnn umidini kaybetme burda çok okudum o değerle hamile olan. Önemli olan değerin iki kat artmasiymismrb benim trasfer olalı bu gün 11. gün oldu bhcg 8.46 çıktı doktor belli değil dedi 2 gün sonra tekrar tahlil yapılacak ama bu değer normale göre çok düşükhayırlısı bakalım bu arada adet günümde geldi
Senle aynıyız resmen canım :) inşallah olacak ya ben inanıyorum hiç belirti olmamasına rağmen bak ikimizde sevincez aynı günValla ne güzel anlatmışsın cnm ama benm herkes te olduğu gibi ne bel ağrısı ne hafif kasik ağrısı nede akıntı var bugün transferimin 4.gunu ümitsizliğe kapılmak istemiyorm ama üzülüyorum artk :-( inşallah mucizem gerceklesir
Amiin canım dua edeceğim rabbim nasip etsin inşallah5 nisan canım. Bekleyeceğim erken yapmıcam bana da dua et olur mu aybüke ismim bak hamişsin artık iki canlısın kabul olur insallah:)
Öyle mi çok sevindim:) sağol canım benim. Arkdaslarımla paylasamadıgım cogu seyi sizle paylasıyorum sende sağ salim alırsın inşallah bebişini kucagınaAmiin canım dua edeceğim rabbim nasip etsin inşallahismini de unutmam akrabam var senin adında
Amin canım şimdi iki gün sonra ki sonucu bekliyoruz umarım artarak devam eder şimdi de acaba devam edecek mi diyor insanÖyle mi çok sevindim:) sağol canım benim. Arkdaslarımla paylasamadıgım cogu seyi sizle paylasıyorum sende sağ salim alırsın inşallah bebişini kucagına
:) ay inşallah ya sevinmek ne kelime uçarız havalara ne güzel olur yaSenle aynıyız resmen canım :) inşallah olacak ya ben inanıyorum hiç belirti olmamasına rağmen bak ikimizde sevincez aynı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?