- 31 Ocak 2017
- 94
- 86
- 3
- 40
Arkadaşım benim transferin 3. Gününden beri akinti aralıksız devam ediyor ama sanmıyorum hamilelikle bağlantısı olduğunuBenimde öyle cnn evet şu gnu akıntı hamilelik belirtisi diye biliyorum ama bendede yok
Herkeste farklı oluyor canım bu süreç inşallah sonucu güzel olur bizde akıntısız hamile kalırız inşallah :)Benimde öyle cnn evet şu gnu akıntı hamilelik belirtisi diye biliyorum ama bendede yok
Bugün kaçıncı günün cnm hamile olanlar yazmış hep su gnu akıntı oluyor diyede ondan öyle dedim olmayanda vardır tabi herkesin bünyesi farkli:)Arkadaşım benim transferin 3. Gününden beri akinti aralıksız devam ediyor ama sanmıyorum hamilelikle bağlantısı olduğunu
Orasi öyle cnm herkeste farklı olur inşallah bizde hamileyizdrHerkeste farklı oluyor canım bu süreç inşallah sonucu güzel olur bizde akıntısız hamile kalırız inşallah :)
Tebrikler cnm hayırlı olsun darisi başıma inşallah :) ikiz olup oldgunu anlamam ama değerin bayağ yüksek ikiz olabilir benceSlm arkadaşlar benim bugün sonuç günümdü sonucum 1013 çıkmış 12.gun sonrası 5 gün emriyosu iki emriyo transfer olmuştu anlayanlar yorum yazabilirim ikizimi sizce arkadaslar
Tebrikler canımmmm. İkiz sonucu bu sanırım :))Slm arkadaşlar benim bugün sonuç günümdü sonucum 1013 çıkmış 12.gun sonrası 5 gün emriyosu iki emriyo transfer olmuştu anlayanlar yorum yazabilirim ikizimi sizce arkadaslar
Canım pozitiften sonra ilaçları kullanmaya devam etmeni isted mi dr?Amiin canım dua edeceğim rabbim nasip etsin inşallahismini de unutmam akrabam var senin adında
Canım bı sefer erkenden yapmayacağımıza dair söz verdik eşimle beraber, de un söylediği gün yaptırıcaz testi. Normalde bgn 13. Günüm ve aslımda bgn bile yaptırsak sonucu öğreniriz. Ama dr 15. Günü uygun gördü ve bekleyelim bakalım. Ama eğer inşallah pozitif çıkarsa idrar testi yapıcam keyfine ve saklayacağım o testi. Diğer 3 tedavimde hiç göremediğim çift çizgiyi görmek için :)Canım gebelik testi al yap derim ben, 6 . Gün bende silik çizgi çıktı, vücudunu boşuna dinleme canım herkesin çok farklı oluyor
Aminnnn canımmmmm. İnşşş kavusuruz artık bebişlerimizeeMerhaba arkadaşlar bende bekliyenlerdenim bugün 4.günüm 10 hucreli 5.gun embriyosu 4. Denemem benim sonuç 6 nisan Rabbin hiçbirimiz emeğini boşa çıkartmasın
Bugün kaçıncı günün cnm hamile olanlar yazmış hep su gnu akıntı oluyor diyede ondan öyle dedim olmayanda vardır tabi herkesin bünyesi farkli:)[/]
8
Slm arkadaşlar benim bugün sonuç günümdü sonucum 1013 çıkmış 12.gun sonrası 5 gün emriyosu iki emriyo transfer olmuştu anlayanlar yorum yazabilirim ikizimi sizce arkadaslar
Hayırlısı olsun canim benim 3. Gün embriyosu test günü de 5 nisanMerhaba arkadaşlar bende bekliyenlerdenim bugün 4.günüm 10 hucreli 5.gun embriyosu 4. Denemem benim sonuç 6 nisan Rabbin hiçbirimiz emeğini boşa çıkartmasın
Inşallah hamileliktendir cnn bende hiç yok akıntıBugün 8. Gün canm halada devam akinti
Canim tebrik ederim bence hamilesindir :)merhaba hanımlar, ben de 21 martta transfer oldum bugün evde test yaptım ama var mı yok mu tam anlayamadım, önceden yaptıklarımda hep bembeyaz çıkan kısımda şimdi bi hayalet çizgi çıktı ama inanasım da gelmiyor. resmi ekleyebildim sanırım, sizce var mı bişiler?Eki Görüntüle 1974279
Bence kutlamalara başlayabilirsinnn :) tebrikler canımmmCanim tebrik ederim bence hamilesindir :)
Arkadaslar akinti kısmını anlamadim nasil bi akıntı oluyor bende kullandigim jel geliyor sıvı şekilde su gibi jelle beraberBugün 8. Gün canm halada devam akinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?