2017 mart transfer olup bekleyenler

Arkadaşım benim transferin 3. Gününden beri akinti aralıksız devam ediyor ama sanmıyorum hamilelikle bağlantısı olduğunu
Bugün kaçıncı günün cnm hamile olanlar yazmış hep su gnu akıntı oluyor diyede ondan öyle dedim olmayanda vardır tabi herkesin bünyesi farkli:)

Slm arkadaşlar benim bugün sonuç günümdü sonucum 1013 çıkmış 12.gun sonrası 5 gün emriyosu iki emriyo transfer olmuştu anlayanlar yorum yazabilirim ikizimi sizce arkadaslar
Tebrikler cnm hayırlı olsun darisi başıma inşallah :) ikiz olup oldgunu anlamam ama değerin bayağ yüksek ikiz olabilir bence

Canım gebelik testi al yap derim ben, 6 . Gün bende silik çizgi çıktı, vücudunu boşuna dinleme canım herkesin çok farklı oluyor
Canım bı sefer erkenden yapmayacağımıza dair söz verdik eşimle beraber, de un söylediği gün yaptırıcaz testi. Normalde bgn 13. Günüm ve aslımda bgn bile yaptırsak sonucu öğreniriz. Ama dr 15. Günü uygun gördü ve bekleyelim bakalım. Ama eğer inşallah pozitif çıkarsa idrar testi yapıcam keyfine ve saklayacağım o testi. Diğer 3 tedavimde hiç göremediğim çift çizgiyi görmek için :)

Merhaba arkadaşlar bende bekliyenlerdenim bugün 4.günüm 10 hucreli 5.gun embriyosu 4. Denemem benim sonuç 6 nisan Rabbin hiçbirimiz emeğini boşa çıkartmasın
Aminnnn canımmmmm. İnşşş kavusuruz artık bebişlerimizee

Slm arkadaşlar benim bugün sonuç günümdü sonucum 1013 çıkmış 12.gun sonrası 5 gün emriyosu iki emriyo transfer olmuştu anlayanlar yorum yazabilirim ikizimi sizce arkadaslar
hayırlı olsun canım..tebrik ederim.sağlıklı gebelik gecirmeni diliyorum..

Merhaba arkadaşlar bende bekliyenlerdenim bugün 4.günüm 10 hucreli 5.gun embriyosu 4. Denemem benim sonuç 6 nisan Rabbin hiçbirimiz emeğini boşa çıkartmasın
Hayırlısı olsun canim benim 3. Gün embriyosu test günü de 5 nisan

Akıntı bende de hiç yok hemde hiççç sadece bugün biraz midem bulanmqya basladı ama psikolojikte olabilir

Canim tebrik ederim bence hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…