- 31 Ocak 2017
- 94
- 86
- 3
- 40
Canm benimde test günüm 30 Mart Rabbim ikimize de güzel haberler versin ısallahSelam kızlar. 30 mart test sonucu alacağım. Şimdiye kadar çok rahattım ve bu sefer ilk kez içimde tuttuğuna dair bi his vardı. (Dondurulmuslarla 3. Denemem) ama zaman daraldıkça korkuyorumm. Başlarda aşırı şişkinlik vardı sonra o geçti adet sancıları gibi sancılarım oldu şimdi hiçbirşey yok. Çok korkuyorummm. Hamile olma ihtimali bile çok güzelken perşembe günü gerçeklerle karsılacağım.. bugün 12. Günümm. Ve bugüne kadar hızlı geçti diyebilirim ama şimdi zaman geçmiyor resmen. dua edin kızlar nooolurrr
Ayyy canımm inşallah güzel haberler paylaşırızz , Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah.Canm benimde test günüm 30 Mart Rabbim ikimize de güzel haberler versin ısallah
Isallah canm arkadaşım bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz..bende yumurta azlığı sebebiyle 1 tane 3. Gün transfer edildi...senin kaçıncı gün kaç tane ?..Rabbim emeklerimizi boş cikarmasinAyyy canımm inşallah güzel haberler paylaşırızz , Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah.
Isallah canm arkadaşım bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz..bende yumurta azlığı sebebiyle 1 tane 3. Gün transfer edildi...senin kaçıncı gün kaç tane ?..Rabbim emeklerimizi boş cikarmasin
Aramızda bir gün var sanırımKızlar benimde bugün 4. Günüm ama hiç bi değişiklik yok normal mi ya crinone jel sadece gaz yapıyı şişkinlik yapıyor onun haricince iyiyim yani ağrı sızı yokta olmalı mı acaba tutması için
benim de maalesef yumurta azlığından 1 tane 3. Gün transfer edildi 5 hücreli dediler seninki kaç hücreliydi?Isallah canm arkadaşım bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz..bende yumurta azlığı sebebiyle 1 tane 3. Gün transfer edildi...senin kaçıncı gün kaç tane ?..Rabbim emeklerimizi boş cikarmasin
Arkadaşım inan onun bile dollenmesi mucize gibiydi şoktan sormadım bileAramızda bir gün var sanırım
benim de maalesef yumurta azlığından 1 tane 3. Gün transfer edildi 5 hücreli dediler seninki kaç hücreliydi?
Aşağı yukarı hepimiz aynı gün öğrenebiliriz yani Rabbim ucumuze de güzel haber versin ısallahAramızda bir gün var sanırım
benim de maalesef yumurta azlığından 1 tane 3. Gün transfer edildi 5 hücreli dediler seninki kaç hücreliydi?
Aşağı yukarı hepimiz aynı gün öğrenebiliriz yani Rabbim ucumuze de güzel haber versin ısallah
Bu arada ben ilk 3 gün dikkat ettim dinlendim ama son 4 gündür evde dolasiyorum çok sıkıldım çünkü hiçbir belirtimde yok bu arada kızlar sadece çok hafif günde 1 kez falan belki onuda bazen hissediyorum kasik batması. .onun dışında normal gibiyim sanki hiç transfer yapılmamış gibiAramızda bir gün var sanırım
Isallah canım işallah Rabbim duysunCanım biz 2 senedir ara vermiştik bebek olayına çünkü biri taze, 2 si dondurulmus olarak 3 tane basarısız tüp bebek sürecimiz olmustu. Geriye blast 1 tane embriyomuz kalmıstı. Ve 2 senedir kuzucuk bizi bekliyordu tüp bebek merkezinde. En sonunda dedik ki ona da bize de bir şans verelim. Ve transfer etti dr umuz. Detayları inan hiç bilmiyorum tek bildiğim blast olduğu. Hatta orta kalite demişti dr ilk ama çözündükten sonra beklemedikleri kadar iyi kalitede çıktı, hatta dr um çok şaşırdı ve sevindik :) şimdi de bekliyoruz bakalım sonuç ne olacak :) ama elim yüreğimde yine negatif sonuc çıkacak diye. Allahım dualarımızı kabul etsin ve kuzucuklarımıza kavustursun hepimizi inş
Bende 3 tane ultrasonda görülen yumurtam toplandiginda 1 I bos çıktı. .1 I geriden geldi kalitesiz..elimizde 1 tane yumurta kalmıştı oda dollenirse haber veririz dediler yani umutsuz dum transfer bile olmayacak diye düşünüyordum ilk denemem bu arada..süpriz şekilde dollenmis ve 1 saat sonra transfer yapacağız dediler telefonda..Rabbim isterse 1 taneyede can verir ben buna inanıyorumIsallah canım işallah Rabbim duysun
Canım zaten dr lar yatağa bağlı kalınmamasını söylüyor, kendimizi zorlamadan normal hayatımıza devam etmeliyiz. Aksi halde kan dolaşımı olmayınca tutmuyor bebişlerBu arada ben ilk 3 gün dikkat ettim dinlendim ama son 4 gündür evde dolasiyorum çok sıkıldım çünkü hiçbir belirtimde yok bu arada kızlar sadece çok hafif günde 1 kez falan belki onuda bazen hissediyorum kasik batması. .onun dışında normal gibiyim sanki hiç transfer yapılmamış gibi
Amiiiiinn inşallah aralık 2017 de anne oluruzAşağı yukarı hepimiz aynı gün öğrenebiliriz yani Rabbim ucumuze de güzel haber versin ısallah
Çok şükür rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasip etsin..Arkadaşım inan onun bile dollenmesi mucize gibiydi şoktan sormadım bile
Amin canım hepimizin..Merhaba arkadaşlar benim transferim 25 inde yapıldı.. 3. Gün embriyosu 5 hücreli 1 tane embriyo.Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin bizlerin emeklerini de boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benimSelam kızlar. 30 mart test sonucu alacağım. Şimdiye kadar çok rahattım ve bu sefer ilk kez içimde tuttuğuna dair bi his vardı. (Dondurulmuslarla 3. Denemem) ama zaman daraldıkça korkuyorumm. Başlarda aşırı şişkinlik vardı sonra o geçti adet sancıları gibi sancılarım oldu şimdi hiçbirşey yok. Çok korkuyorummm. Hamile olma ihtimali bile çok güzelken perşembe günü gerçeklerle karsılacağım.. bugün 12. Günümm. Ve bugüne kadar hızlı geçti diyebilirim ama şimdi zaman geçmiyor resmen. dua edin kızlar nooolurrr
İnşallah canım benim bu gün 5. Günüm heyecandan ve uykusuzlıktan ölücem,ilk denememSelam kızlar 13 martta transfer olup hamilelik haberini almış biri olarak inşallah darısı başınıza stres yapmayın bol bol dua edin ilkinde benim tutmadı Rabbim ikincisinde nasip etti inşallah
Kan dolasımı olmayınca tutunmuyor mu ilk defa senden duydum canım. Kimisi de sadece yattım hiç kalkmadım tuttu diyoCanım zaten dr lar yatağa bağlı kalınmamasını söylüyor, kendimizi zorlamadan normal hayatımıza devam etmeliyiz. Aksi halde kan dolaşımı olmayınca tutmuyor bebişlerbende de hiç belirti yok , aslında olmaması da normal, belirti dediğimiz şeylerde ilaçların yan etkileri aslında.. ama içimiz rahatlasın diye belirti arayıp duruyoruz.
Bence yatsanda kalksan da farketmiyo dikkat edicez tabi ama kendimizi şartlandırmamak lazım yatarsak olmaz tutunmaz dieKan dolasımı olmayınca tutunmuyor mu ilk defa senden duydum canım. Kimisi de sadece yattım hiç kalkmadım tuttu diyo
Benim test tarihim de 29 mart ama ben yaptirdim test bekleyemedim inşallah iyi haberler alirizCanm benimde test günüm 30 Mart Rabbim ikimize de güzel haberler versin ısallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?