2017 mart transfer olup bekleyenler

Canım ne demek negatif olacak? neden öyle düşündüğünü anlamadım, testte yapmadın sanırım ?
Dün bir peçete kan geldi bende akşam kadın doğum hastanesi aciline gittim bisey varsa önlem alinir belki diye doktor alttan baktı rahim kalınlığı 8 mm az dedi iyi değilmiş kan tahlili yapmicznmi dedm hyr dedi ağladım geldim olmadı gene herlde

Malesef kızlar yine bir negatif ( kendimi sıktım eve gelince bıraktım kendimi eşimde allahtan destek veriyor da toparlanmaya çalışıyorum kızlar
canım biliyorum ne kadar üzülme desekte boş. Bende öyle olcam çünkü . ağla istediğin kadar rahatlarsın. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi ALLAH' a kalmış. Değerin kaç çıktı peki canım? Benim 1.20 çıkmıştı aşılamada belki artar adet olmazsan dedi ama artmadı

yaaa sen ne tatlısın öylee:) Mesajını okurken bile ohh yaa aynen öyle dedim rahatladım:) Ah şu stresi bi bıraksak zaten kendiliğinden bile belki olurda işte pimpirikliğimizden öyle mi böylemi bakmadığımız şey kalmadı

Havucu duymamıştım bu arada. Kabak çekirdeği akşamları yedim ilk zamanlar ananas yedim. Gerçi bugün 7. günüm ama inşallah tutunmuşlardır yavrucaklarım(

kızlar bugün transferimin 10.günü dayanamadım ve idrar testi yaptım. sizce hamilemiyim kesin sonuç pazar günü kanda belli olacak ama bi bakın lütfennnn 2.çizgi çok silik siz olsanız ne düşünürsünüz

Sanki hafif bir çizgi var inşallah vardır ben test yapmaya cesaret edemiyorum

Benim bildiğim kadarıyla 7.deki kan tutugunu gösterir benim ilk denememde 7.gün kanamam oldu bende tutmadı diye ağlayıp zirlayip ilaclari bırakıp kendimi ise verdim tahlil günüm de tutugunu öğrendim ama çok geçti ilaçları bıraktığım için dusurdum onun için acele etmeyin ama senin gittiğin dr dr değil canim canı sana test yapmadan nasıl Altan muane edebilir

Sanki hafif bir çizgi var inşallah vardır ben test yapmaya cesaret edemiyorum
bu 2.denemem ilkinde taransferden sonraki bu günlerde göğüs ağrısı filan vardı şimdi hiçbir şikayetim yok negatif diye düşünerek yaptım ama allahtan umut kesilmez. pazar gününe kadar bekleyeceğim mecbur ilkinde kimyasal gebelik olmuştu.8.hafta kürtaj olmuştum rabbim herkese ve tabi bana da o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

Çok Haklsın cnm alttan muayene olduğuma pişman oldum inşallah bi zararı olmamıştır. Senin içinde üzüldüm ikinci denemenin sonucu belli mi cnm

Çok Haklsın cnm alttan muayene olduğuma pişman oldum inşallah bi zararı olmamıştır. Senin içinde üzüldüm ikinci denemenin sonucu belli mi cnm
Yok 4.deneme bekliyorum bende benim nisan 6 test günüm ben çok zorluk cektim bide 4 amelyat geçirdim 6 yıldır aralıksız uğraşıyorum olmayınca olmuyor tek yumurtam çıktı onuda transfer ettiler inşallah budefa yüzüm güler bugün 7.günüm sanki adet sancim var morelim baya bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…