2017 mart transfer olup bekleyenler

Dün transferimn 7.gunuydu cnm iki kere kan geldi peceteye bidha gelmedi ilknde az geldi ikincide biraz dha fazla sonra gelmedi ben üniverstede yaptrdm pek bilgi vermiyolar cnm dün acilden başka hastaneye gittim kadn doğum doktoru rahim kalnlgn 8 mm az dedi başka da bişey demedi kaç olmasi lazm onuda bilmiyoumki

Transf
Transfer öncesi rahim kalınlığını ölçtürdüğünde yeterli kalınlık olunca transfer günü veriyorlar. bi doktoruna yada üniversite deki diğer doktorlara sor benım kalınlık kaçtı dıye? benımde cok kalınlasmadı doktorun istediği kadar kac kere iptal ettık hıstereskopi yaptık yınede 8-9 arası oldu ve transferı yaptık cok umutsuz konusmadı doktor ve kanamada olunca acaba rahım cok kalınkasmadı o yuzden mı dıye dusunduk ıns bısey olmamıstır tutunmustur rabbim korudun inş.

Transferden once rahim iyi fln dedi ama ilkinde sormuştum bu tedavimde sormadım cnm çok inceleyip kafama takmak istememiştim kanama bugünde gelirse giderim yoksa beklicem cnm

Benımde lavaboda kendımı sılfıgımde pecetetest
Transferden once rahim iyi fln dedi ama ilkinde sormuştum bu tedavimde sormadım cnm çok inceleyip kafama takmak istememiştim kanama bugünde gelirse giderim yoksa beklicem cnm
Test tarihin ne zaman cnm

Biraz önce test sonuçlarım geldi 560 çıkmış çok mutluyum.Bekleyen herkesin yüzü güler inşallah ...Güzel sonuçlar alırsınız hepiniz. Sevgiler...

Malesef kızlar yine bir negatif ( kendimi sıktım eve gelince bıraktım kendimi eşimde allahtan destek veriyor da toparlanmaya çalışıyorum kızlar
Üzülmemek elde değil ama pes etmek yok canım kendini toparlayınca yeniden başla tedaviye inşallah tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalırsın.. hem transfer günün 25 i ise erken baktırmış olabilirsin

Canım yaptırdığınız o testte morfoloji vs de olması lazım, genetik olan başka oluyor bizdende istenmedi, bizimde morfoloji sorunu vardı, m,kro chip yöntemle en iyi sperm seçildi ilk deneme ne yazık ki negatif çok şükür 2. dene pozitif.

transfer olup bekleyenler, bol havuç yiyin :) kabak çekirdeği yiyin stresten uzak durun :) oldu mu olmadımı diye değil rabbim ol dediyse zaten olmuştur ne düşünsem boş, rabbim hayırlısını versin diyin :) rahatlıyor insan öyle iki durumada alışıyor insan. Dikkatli olun kendinize iyi bakın öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…