- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Dün transferimn 7.gunuydu cnm iki kere kan geldi peceteye bidha gelmedi ilknde az geldi ikincide biraz dha fazla sonra gelmedi ben üniverstede yaptrdm pek bilgi vermiyolar cnm dün acilden başka hastaneye gittim kadn doğum doktoru rahim kalnlgn 8 mm az dedi başka da bişey demedi kaç olmasi lazm onuda bilmiyoumkiCanım bendede kanama oldu cok sukur cok olmadı hemen doktorumks gorustum aspirinle hiboru yapma dedı ve progestan iğne jac gundur yaptırmaya basladım inş. Bebişime bisey olmamıstır rabbım emeğimizi boşa çıkarmasın sen aea konus senınkıde aspirini bıraktıracaktır büyük bir ihtimal. Senin kanama ne kadar oldu cokmuydu bu gun kacıncı günün ve transfer de rahim kalınlığın kaç demişlerdi? Rahim kalınlığını mı az buldu ?
Transfer öncesi rahim kalınlığını ölçtürdüğünde yeterli kalınlık olunca transfer günü veriyorlar. bi doktoruna yada üniversite deki diğer doktorlara sor benım kalınlık kaçtı dıye? benımde cok kalınlasmadı doktorun istediği kadar kac kere iptal ettık hıstereskopi yaptık yınede 8-9 arası oldu ve transferı yaptık cok umutsuz konusmadı doktor ve kanamada olunca acaba rahım cok kalınkasmadı o yuzden mı dıye dusunduk ıns bısey olmamıstır tutunmustur rabbim korudun inş.Dün transferimn 7.gunuydu cnm iki kere kan geldi peceteye bidha gelmedi ilknde az geldi ikincide biraz dha fazla sonra gelmedi ben üniverstede yaptrdm pek bilgi vermiyolar cnm dün acilden başka hastaneye gittim kadn doğum doktoru rahim kalnlgn 8 mm az dedi başka da bişey demedi kaç olmasi lazm onuda bilmiyoumki
Transferden once rahim iyi fln dedi ama ilkinde sormuştum bu tedavimde sormadım cnm çok inceleyip kafama takmak istememiştim kanama bugünde gelirse giderim yoksa beklicem cnmTransf
Transfer öncesi rahim kalınlığını ölçtürdüğünde yeterli kalınlık olunca transfer günü veriyorlar. bi doktoruna yada üniversite deki diğer doktorlara sor benım kalınlık kaçtı dıye? benımde cok kalınlasmadı doktorun istediği kadar kac kere iptal ettık hıstereskopi yaptık yınede 8-9 arası oldu ve transferı yaptık cok umutsuz konusmadı doktor ve kanamada olunca acaba rahım cok kalınkasmadı o yuzden mı dıye dusunduk ıns bısey olmamıstır tutunmustur rabbim korudun inş.
Benımde lavaboda kendımı sılfıgımde pecetetestDün transferimn 7.gunuydu cnm iki kere kan geldi peceteye bidha gelmedi ilknde az geldi ikincide biraz dha fazla sonra gelmedi ben üniverstede yaptrdm pek bilgi vermiyolar cnm dün acilden başka hastaneye gittim kadn doğum doktoru rahim kalnlgn 8 mm az dedi başka da bişey demedi kaç olmasi lazm onuda bilmiyoumki
Transferden once rahim iyi fln dedi ama ilkinde sormuştum bu tedavimde sormadım cnm çok inceleyip kafama takmak istememiştim kanama bugünde gelirse giderim yoksa beklicem cnm
Test tarihin ne zaman cnmTransferden once rahim iyi fln dedi ama ilkinde sormuştum bu tedavimde sormadım cnm çok inceleyip kafama takmak istememiştim kanama bugünde gelirse giderim yoksa beklicem cnm
iyi o zaman. yaptrmadığım için çok vicdan yaptım daspermeler %20 civarı etkili genetikte dedi hocalarım, o yüzden yaptırmadılar cnaım. önemli olan yumurta kalitesiymiş embriyo kalitesinde. şimdi ki doktorumuz da istemedi.
5 nisan cnm senin ne zmanBenımde lavaboda kendımı sılfıgımde pecetetest
Test tarihin ne zaman cnm
Merhaba arkadaşlar , 35 yaşındayım eşimde morfoloi sorunu vardı sayı ve hareketlilik iyi denilmişti. Fakat zaman kaybetmek istemediğim için evlendikten 4 ay sonra tüp bebek yapmaya karar verdik. 17 yumurtam oluştu 7 tane 1 kalite 2 tane 2. kalite embiryomuz oldu. 5. gün (blast) 2 embiryo transferi yapıldı 20 mart transfer günümdü. Bugün 11 gün yarın evde yalnız olacağım. Tek başıma o stresi yaşamak istemiyorum. Bugün çalıştığım plazanın alt katındaki klinikte kan testi yaptıracağım. Umarım erken değildir.5 gün embiryoları için 10 gün test yaptırdığını yazanlar olmuş.Bu arada transfer sonrası hafif hafif kasık batmalarım oldu 7. günden itibaren de adet olacakmışım gibi kasık ağrıları ,bel ağrıları başladı.Ama ilk günlerde hemen doktorumu aramıştım. Bu adet belirtilerin normal olduğunu aldığım hormonlar nedeniyle olacağını söyledi. Ara ara umutlanıp sonra olmumsuz düşünmeye başlıyorum. 5 tane daha dondurulmuş 5. gün embiryom var.İlk başta bu kadar stres yaşayacağımı tahmin etmemiştim açıkçası bütün muayene ,yumurta toplama ve transfer işlemleri çok basit gelmişti.Ama sonlara doğru yaşadığım stress hepsine bedel oldu. Sanırım bu süreçten geçen herkes aynı duyguları yaşıyor.Hepimiz için umarım güzel sonuçlar olur. Gün içinde sonucu öğrenirsem yazıcam .Herkese sevgiler..
Hayırlı olsun canım..çok sevindim..rabbim kucaklarimiza almayida nasip etsin inşallahBiraz önce test sonuçlarım geldi 560 çıkmış çok mutluyum.Bekleyen herkesin yüzü güler inşallah ...Güzel sonuçlar alırsınız hepiniz. Sevgiler...
lyKızlar kan verdim saat 1 de sonucumu alacağım laboranttt38 sen ne yaptın canm
Kızlar kan verdim saat 1 de sonucumu alacağım laboranttt38 sen ne yaptın canm[/QUOTE
canım naptın sonuç ne çıktı???
İnşallah mutluluktan unutmuştur bizi :)naptın canım sonuç ne cıktı
Malesef kızlar yine bir negatifİnşallah mutluluktan unutmuştur bizi :)
Hayrlsi olsn çok güzel değerin maşallah ikizmi yksa:)Biraz önce test sonuçlarım geldi 560 çıkmış çok mutluyum.Bekleyen herkesin yüzü güler inşallah ...Güzel sonuçlar alırsınız hepiniz. Sevgiler...
:-( üzülmemek elde degilki benmde bi kaç gün sonra negatif olcak Rabbim sabır guc versnMalesef kızlar yine bir negatif( kendimi sıktım eve gelince bıraktım kendimi eşimde allahtan destek veriyor da toparlanmaya çalışıyorum kızlar
Hayırlı olsun canım çok şükür, rabbim diğer arkadaşlarımızında yüzünü güldürsün imşallah.Biraz önce test sonuçlarım geldi 560 çıkmış çok mutluyum.Bekleyen herkesin yüzü güler inşallah ...Güzel sonuçlar alırsınız hepiniz. Sevgiler...
Üzülmemek elde değil ama pes etmek yok canım kendini toparlayınca yeniden başla tedaviye inşallah tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalırsın.. hem transfer günün 25 i ise erken baktırmış olabilirsinMalesef kızlar yine bir negatif( kendimi sıktım eve gelince bıraktım kendimi eşimde allahtan destek veriyor da toparlanmaya çalışıyorum kızlar
Canım yaptırdığınız o testte morfoloji vs de olması lazım, genetik olan başka oluyor bizdende istenmedi, bizimde morfoloji sorunu vardı, m,kro chip yöntemle en iyi sperm seçildi ilk deneme ne yazık ki negatif çok şükür 2. dene pozitif.kızlar size bir sorum daha var.bu çok önemli... LÜTFEN CEVAPLAR MISINIZ... bizdeki sorun erkek inferlitesi. sperm sayısı az. bu şekil tüp bebek yaptırdım ama biliyorsunuz ilk denememdi ve olmadı. biz genetik test yaptırmadık tedavinin başında. yani sperm için yapılıyor ya genetik morfoloji falan bunlara baktırmadık. sadece sayı ve hareketli olan testi yaptırmıştık. şimdi düşünüyorum da acaba sperm genetiğinde mi sıkıntı vardı? benzer sorun yüzünden bu tedaviyi yaptıran arkadaşlar, sizler genetik yaptırdınız mı spermler için tedavinin başında??????????
Canım ne demek negatif olacak? neden öyle düşündüğünü anlamadım, testte yapmadın sanırım ?:-( üzülmemek elde degilki benmde bi kaç gün sonra negatif olcak Rabbim sabır guc versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?