2017 mart transfer olup bekleyenler

Geçmiş olsn canm ya ne amelyti oldun ? Bende bi kere amelyt oldum çikolata kistlerinden ama kist tekrarladı oyuzden tüp bebek yaptrdm. Benmde iki gündür adet agrım var cnm bozma morelini o herkeste oluyormus

Canım o ağrı beni de yokluyor ara ara moral bozma inşallah güzel olacak her şey hayra yoralım ağrıları inşallah

Selam kızlar ben de transfer oldum beklemedeyim. Ayaklarım çok üşüyor benim de

Adet sancisi bendede vardi ta bastan beri kafana takma sanciyi yogun da olsa
Sağol canım inşallah hayra alamettir
Kızlar bugün biraz bende de başladı ağrı ara ara giriyo adet olcakmış ama cok hafif
Hayırlısı olsun canım inşallah hayradır ağrılar
Selam kızlar ben de transfer oldum beklemedeyim. Ayaklarım çok üşüyor benim de
Hayırlı olsun transferin benimde aynı durumum var ayaklarım buz gibi ama vücudum yanıyor dengesizleştim :)

Sağol canım inşallah hayra alamettir

Hayırlısı olsun canım inşallah hayradır ağrılar

Hayırlı olsun transferin benimde aynı durumum var ayaklarım buz gibi ama vücudum yanıyor dengesizleştim :)
Hepimizin hayırlı olsun canım. Evet ayaklarım donuyor üst tarafı yanıyor terlemekten grip oldum. Son tedavilerimiz olur inşallah

Merhaba benimde bugün transferinin 8. Günü bekliyorum ama günler geçmiyor bende hiç belirti yok sadece su gibi akıntı var sizdede varmı çok merak ediyorum ilaçlardan mı diye

Geçmiş olsn canm ya ne amelyti oldun ? Bende bi kere amelyt oldum çikolata kistlerinden ama kist tekrarladı oyuzden tüp bebek yaptrdm. Benmde iki gündür adet agrım var cnm bozma morelini o herkeste oluyormus
Benimde çikolata kisti nden ilk oldum sonra yine tekrarladı ikinci amelyat rahimde miyon vardı onu aldilar o amelyatta iç kanaması geçirdim 15 gun yogun bakim 24 saat sonra yine amelyat 4.amelyat sonunda tuplerim alındı eğer bu tup bebek tutmazsa yine amelyat diyor dr çok korkuyorum bu yüzden umarım tutmuştur birdaha amelyata gerek kalmaz

Keşke doktorunu arasaydın, bir çok kişi oluyor Muş kanama tedbiri yine de elden bırakma ilaçlarını düzenli kullan, kaç gün oldu transfer

Merhaba benimde bugün transferinin 8. Günü bekliyorum ama günler geçmiyor bende hiç belirti yok sadece su gibi akıntı var sizdede varmı çok merak ediyorum ilaçlardan mı diye
Canım test al evde yap derim su gibi akıntı bende de vardı

Canlar iyi aksamlar gonapaptyl adli ilacı kullanan var mi ben yarın getirtecegim ve devlet karşılamıyor dedi eczacı bilginiz var mi

Canım inşallah vardır benim de ilk önce silik çıktı sonra şükür pozitifi gördüm inşallah senin de öyledir

Ah cnm ya çok geçmiş olsn çok zor günler yasamissin Rabbim bidaha yaşatmaz inşallah peki tutmazsa neden bidha amelyt olcanki ?(inş tutarda)

Keşke doktorunu arasaydın, bir çok kişi oluyor Muş kanama tedbiri yine de elden bırakma ilaçlarını düzenli kullan, kaç gün oldu transfer
Aradım cnm doktor kanama çoksa gel demiş bugün hiç gelmedi ilaçlarımı bırakmadım cuma transfer oldum bugün 8.gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…