- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Geçmiş olsn canm ya ne amelyti oldun ? Bende bi kere amelyt oldum çikolata kistlerinden ama kist tekrarladı oyuzden tüp bebek yaptrdm. Benmde iki gündür adet agrım var cnm bozma morelini o herkeste oluyormusYok 4.deneme bekliyorum bende benim nisan 6 test günüm ben çok zorluk cektim bide 4 amelyat geçirdim 6 yıldır aralıksız uğraşıyorum olmayınca olmuyor tek yumurtam çıktı onuda transfer ettiler inşallah budefa yüzüm güler bugün 7.günüm sanki adet sancim var morelim baya bozuldu
Canım o ağrı beni de yokluyor ara ara moral bozma inşallah güzel olacak her şey hayra yoralım ağrıları inşallahYok 4.deneme bekliyorum bende benim nisan 6 test günüm ben çok zorluk cektim bide 4 amelyat geçirdim 6 yıldır aralıksız uğraşıyorum olmayınca olmuyor tek yumurtam çıktı onuda transfer ettiler inşallah budefa yüzüm güler bugün 7.günüm sanki adet sancim var morelim baya bozuldu
Bence tutar canim ilaclarini al dinlen protein al bol bol. Arada yat arada yuru evin icinde. Kuru yemis ve meyve ye. Sut ic.Aradım doktora kanama çok oluyorsa gelsin demiş bugün hiç gelmedi cnm
Adet sancisi bendede vardi ta bastan beri kafana takma sanciyi yogun da olsaCanım o ağrı beni de yokluyor ara ara moral bozma inşallah güzel olacak her şey hayra yoralım ağrıları inşallah
Başlarda yiyordum dünden beri morelim bozulunca yemiyorum :) ilaçlarımı devam edyrm cnmBence tutar canim ilaclarini al dinlen protein al bol bol. Arada yat arada yuru evin icinde. Kuru yemis ve meyve ye. Sut ic.
Kızlar bugün biraz bende de başladı ağrı ara ara giriyo adet olcakmış ama cok hafifCanım o ağrı beni de yokluyor ara ara moral bozma inşallah güzel olacak her şey hayra yoralım ağrıları inşallah
Sağol canım inşallah hayra alamettirAdet sancisi bendede vardi ta bastan beri kafana takma sanciyi yogun da olsa
Hayırlısı olsun canım inşallah hayradır ağrılarKızlar bugün biraz bende de başladı ağrı ara ara giriyo adet olcakmış ama cok hafif
Hayırlı olsun transferin benimde aynı durumum var ayaklarım buz gibi ama vücudum yanıyor dengesizleştim :)Selam kızlar ben de transfer oldum beklemedeyim. Ayaklarım çok üşüyor benim de
Hepimizin hayırlı olsun canım. Evet ayaklarım donuyor üst tarafı yanıyor terlemekten grip oldum. Son tedavilerimiz olur inşallahSağol canım inşallah hayra alamettir
Hayırlısı olsun canım inşallah hayradır ağrılar
Hayırlı olsun transferin benimde aynı durumum var ayaklarım buz gibi ama vücudum yanıyor dengesizleştim :)
Benimde çikolata kisti nden ilk oldum sonra yine tekrarladı ikinci amelyat rahimde miyon vardı onu aldilar o amelyatta iç kanaması geçirdim 15 gun yogun bakim 24 saat sonra yine amelyat 4.amelyat sonunda tuplerim alındı eğer bu tup bebek tutmazsa yine amelyat diyor dr çok korkuyorum bu yüzden umarım tutmuştur birdaha amelyata gerek kalmazGeçmiş olsn canm ya ne amelyti oldun ? Bende bi kere amelyt oldum çikolata kistlerinden ama kist tekrarladı oyuzden tüp bebek yaptrdm. Benmde iki gündür adet agrım var cnm bozma morelini o herkeste oluyormus
Keşke doktorunu arasaydın, bir çok kişi oluyor Muş kanama tedbiri yine de elden bırakma ilaçlarını düzenli kullan, kaç gün oldu transferDün bir peçete kan geldi bende akşam kadın doğum hastanesi aciline gittim bisey varsa önlem alinir belki diye doktor alttan baktı rahim kalınlığı 8 mm az dedi iyi değilmiş kan tahlili yapmicznmi dedm hyr dedi ağladım geldim olmadı gene herlde
Canım test al evde yap derimMerhaba benimde bugün transferinin 8. Günü bekliyorum ama günler geçmiyor bende hiç belirti yok sadece su gibi akıntı var sizdede varmı çok merak ediyorum ilaçlardan mı diye
Canım inşallah vardır benim de ilk önce silik çıktı sonra şükür pozitifi gördüm inşallah senin de öyledirkızlar bugün transferimin 10.günü dayanamadım ve idrar testi yaptım. sizce hamilemiyim kesin sonuç pazar günü kanda belli olacak ama bi bakın lütfennnn 2.çizgi çok silik siz olsanız ne düşünürsünüz Eki Görüntüle 1975485
Ah cnm ya çok geçmiş olsnBenimde çikolata kisti nden ilk oldum sonra yine tekrarladı ikinci amelyat rahimde miyon vardı onu aldilar o amelyatta iç kanaması geçirdim 15 gun yogun bakim 24 saat sonra yine amelyat 4.amelyat sonunda tuplerim alındı eğer bu tup bebek tutmazsa yine amelyat diyor dr çok korkuyorum bu yüzden umarım tutmuştur birdaha amelyata gerek kalmaz
Aradım cnm doktor kanama çoksa gel demiş bugün hiç gelmedi ilaçlarımı bırakmadım cuma transfer oldum bugün 8.gunumKeşke doktorunu arasaydın, bir çok kişi oluyor Muş kanama tedbiri yine de elden bırakma ilaçlarını düzenli kullan, kaç gün oldu transfer
Bugün test yaptım aslında negatif çıktı o yüzden endişeliyim ama yarın bidaha yapcam inşallah çıkarCanım test al evde yap derimsu gibi akıntı bende de vardı
Evde test yaptınmı bence tutunma kanamasıAradım cnm doktor kanama çoksa gel demiş bugün hiç gelmedi ilaçlarımı bırakmadım cuma transfer oldum bugün 8.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?