2017 mart transfer olup bekleyenler

Merhaba kizlar benim de transferimin 5. Günü bugun ... Elimde degil ama günler geçtikçe cok geriliyorum umudum azaliyor gibi içimden sürekli ağlamak geliyor. Bu 4. Denemem "ya yine negatif olursa" kafamin içinde hep bu soru pofffffff Allahim yardim etsin hepimize

Merhaba kızlar bende cuma günü transfer yaptırdım dondurulmuş embriyo, 2 saat hastanede yattım kısa mesafede otele gittik dünde orada kaldık şehir dışında olduğum için bu gün mecburen uçak yolculuğu yaptım çok sıvı su gibi akıntım oldu şamaşırım baya ıslanmıştı böyle akıntısı olan var mı yoksa yolculuktan mı oldu

Canım moralini bozma sakin ol.sanki ben sakin olabildiği dehakkimizda hayırlısı olsun

Canım benim bugün 8. Günüm ilk zaman akıntı zannettim ama günler geçince anladım ki dediğin gibi su her seferinde korkuyla lavaboya gidiyorum.neyse su gibi akıntı iyiye işaret benim bildigim

Merhaba arkadaslar benim 17.gun oldu bugun..test gununu beklemek zor derken sonrasi daha zormus gece agrilarim cok olunca sabaha kadar agladim sabah doktorda buldum kendimi tabi sadece kese gorundu..bende dediginiz gibi su akintim oluyirdu ve adet oldum diye tuvalete kosuodum ...agrilar normalmi bilmiyorum ama sonradan dahada artiyor..rabbin insallah hepimizin gonlune gore versin emeklerini bosa cikarmasin...

Çok şükür canım keseyi görmüşsün randevun nezaman kalp atışını duymak icin

Kendi doktorum persembe cagirmisti ..ben baska doktora gorundum acil olunca...ama persmebe kalp atisi duyulurmu bilmem kese icinde bebegi gorebilsek bali ogun

Kendi doktorum persembe cagirmisti ..ben baska doktora gorundum acil olunca...ama persmebe kalp atisi duyulurmu bilmem kese icinde bebegi gorebilsek bali ogun
Canim benim inşallah herşey yolunda gider bebisi gorur kalp sesini de duyarsiniz Rabbim hic birimizi korktugumuza ugratmasin saglikli güzel sonuçlar almak nasip etsin

Kızlar merhaba. Tam yeni bir sayfa yok mu hep arşiv derken Mart için açılmış bile. Çok iyi olmuş. Benim de 8 Martta transferim oldu. Ilk denemem. Cgh istemiştim. 2 embriyom gitti, şans çok düşüktü ama 1i sağlıklı geldi. Şimdi de tuttu mu tutmadı mı beni arafta bıraktı sonuçlar. 10.gun kan testinde 35.5 çıkmıştı, bugün 12. gün 57.5. Tam 2ye katlanmamis. 2 gün sonra tekrar test. Ama ilginç bir şey oldu. Ben 8.gun idrar testi yapmıştım baya koyu çıkmıştı. 10.gun kandan önce idrar yaptim sabah yine dayanamayıp daha soluk çıktı. Herhalde değer aslında daha yüksekti, 35e düşmüş derken bugün az bir yükselme görünce kafam karıştı iyice.

Canım anlamadım 14.gun mı 35 e düştü

Canım anlamadım 14.gun mı 35 e düştü
8.gün idrar testi yaptım çok koyuydu. 10.gün idrar yaptım tekrar daha silik çıktı. Kan verdim 35.5 çıktı. Değer çok yüksek de olmayınca dedim herhalde 8.gune göre değer düşüyor. Bugun 12.gün, bugünkü kanda 57.5 çıktı. Biraz karışık bir durum. 2 gün daha bekliycem. Umut devam ediyor.

Ben 8.gün idrarda baktığıma pişman oldum. Beklemek çok zor biliyorum ama bence erken test yapmayın arkadaşlar. En erken 10.gün kandan bakılması en iyisi.

kızlar meraba benim yarın yumurta toplama işlemim var heyecanlıyım. bana da biraz anlatır mısınız. genel anestezi olacak ama bazıları kanama oluyo filan demişler. uyanınca ağrı acı hissetiniz mi. ilk tüp bebek denemem.

Benim ki çok iyi geçti. Hafif ağrıların olabilir gün içerisinde ama korkulacak bişey yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…