2017 mart transfer olup bekleyenler

Isallah emeklerimizin karşılığını alırız canm
Benim de 3. Gün 2 embriyo konuldu bu 4. Denemem. İlk beş gün bende sadece WC ve yemek için kalktim ama iki gündür günlük yasantima normal devam ediyorum agir isler hariç tabi

Bence erken davranip idrar testi yapmamak gerekiyor. Çok zor beklemesi biliyorum ama ben de 8.gun idrar testi yaptim. Çok koyu çıktı ama 3 gün öncesinde ovitrelle vurunmustum. O da beta hcgymis zaten yukseltirmis değeri. 10.gün tekrar idrar testi yaptım daha silik çıktı. Herhalde kimyasal diye düşündüm. Gittim ksn verdim 35.5 çıktı. 12.gun tekrar kan verdim 57.5 çıktı bu sefer. 2ye katlanmamis ama yükselmiş. Yarın 14.gün tekrar kan vericem bakalım asıl yarın belli olacak durum. Yani erken test yapmamak en iyisi sonra daha çok üzülüyor insan. Yarını bekliyorum merakla şimdi.

Bende beklemedeyim perşembe test günüm. Ben hiç test yapmadım negatif olursa çok üzülürüm o yüzden test günü öğrenmek istiyorum sonucu. Hepimiz için hayırlısı bakalım

Belirtilerimi yazmak gerekirse transferden 3 gun sonra devamlı olmayan adet ağrılarım oldu,oluyoda.ayaklarda usume ve gogus hassiyeti hala deli gibi aciyorlar belki kullandığım crinone jelden kaynakli olabilir onu bilmiyorum..
Bu belirtilerin hepsini bende yaşıyorum. Hatta iki gündür midem çok fena bulanıyor ama ilaçlardan diye düşündüm. Çok umutlanmamaya çalışıyorum

Arkadaşlar moralim çok kotu...duaya ihtiyacim var , 2 saat kadar önce pembe renkli bir kanamam oldu doktorumu aradim tabi hemen gidip pruloton depot vurdurdum... Umarim kanamanin devam gelmez ama ben bunu 1. Tup denemem de yasadim ve sonu husrandi.yine öyle olacak diye çok korkuyorum

Bende beklemedeyim perşembe test günüm. Ben hiç test yapmadım negatif olursa çok üzülürüm o yüzden test günü öğrenmek istiyorum sonucu. Hepimiz için hayırlısı bakalım
Oyyy senin az kalmis inşallah pozitif sonuç alirsin canim bana da umut olursun.. Rabbim saglikla kavustursun bebislerimize

Canım benim rahat olmaya çalış. Allahın izniyle hic bişey olmayacak ve güzel haberleri alacaksın öyle düşün ve dua et

Merhaba kızlar 17 mart transferim oldu 29 mart test tarihim ilk 3 gün hafif kasik ağrısı vardı hala var ama ara ara bugün 5 günüm bitecek .daha bir haftam var günler geçmiyorrr başka hiç bir belirtim de yok

kızlaar çok teşekkür ederim. gerçekten korktuğum kadar değilmiş yumurta toplama hatta hiç değilmiş uyudum uyandım eve gittim:) 10 tane yumurta toplanmış ama transfer cuma belli olacak. inşallah olur kızlar ya çok heyecanlıyım ilk olduğu için. cuma muhtemelen transfer olabilirmiş bir ya da iki embriyo dedi

Bu belirtilerin hepsini bende yaşıyorum. Hatta iki gündür midem çok fena bulanıyor ama ilaçlardan diye düşündüm. Çok umutlanmamaya çalışıyorum
özellikle sana teşekkür ederim canım beni çok rahatlattın. transferde inşallah sorunsuz geçer şuan hafif karın ağrım var ama ilaçlardan jelden sanırım.

insallah bebisin seninledir..bende umutsuzdum ama rabbim nasip etti sende umudunu yitirme ve inan ..guzel haberlerini bekliyorum

Ben de bugün kan verdim. Değerim güzel artmış. Çok mutlu oldum ama yine de temkinli yaklaşmak istiyorum. 2 gün sonra tekrar kan verecem. Bu arada değerlerim şöyleydi, 10.gün 35.5 12.gün 57.5 14.gün (yani bugün) 172.02 :)) ilk kanı verdiğim yer farklıydı belki de laboratuvar farkından oldu bilmiyorum 2.deki az görünen artış.
Tekrar söylüyorum idrar testi yapmayın, en güzeli en erken 10.gun kan vermek ve hep aynı yerde ayni saatte verin. Laboratuvarlar farkli sonuç çıkarabiliyormus. Hepimizin emeği karşılığını bulsun inşallah çok zor bir süreç.. Bekleyenlerden de güzel sonuç alalım :))

özellikle sana teşekkür ederim canım beni çok rahatlattın. transferde inşallah sorunsuz geçer şuan hafif karın ağrım var ama ilaçlardan jelden sanırım.
Hadi hayırlısı canım. Hafif karın ağrısı normal bende de olmuştu yarına hiç biseyin kalmaz. Artık dinlemene bak ve bil bol dua et. Benim için dua etmeyi unutma Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Tebrik ederim canım çok güzel artmış değerin darısı başımıza inşallah

Kızlar bu gün 5. Gün dün dahil belde ağrım vardı çok nadirde olsa kasıkta ağrı ve karnım çok şişti bu gün karnımın şişi indi hiç ağrım fln yok sizde durumlar nedir

Merhaba kızlar 17 mart transferim oldu 29 mart test tarihim ilk 3 gün hafif kasik ağrısı vardı hala var ama ara ara bugün 5 günüm bitecek .daha bir haftam var günler geçmiyorrr başka hiç bir belirtim de yok
Canım aynı gün transferimiz olmuş, benimde ilk 4 gün ağrılarım bel kasık ağrısı ve karında şişlik oldu bu gün hiç bir şey Yok bilemedim iyi mi kötü mü şişlikte gitti umarım rabbim hepimiz için ol demiştir tutunmuştur minikler , beklemek çok zor gece birden uyanıyorum bazen bi heyecanla bazen korkuyla transfer günü dahil herşey çok relaxtı en zoru beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…