2017 mart transfer olup bekleyenler

Benim ki çok iyi geçti. Hafif ağrıların olabilir gün içerisinde ama korkulacak bişey yok canım
sağolasın canım inşallah sonucu olumlu olsun katlanıyosun herşeye ama rahim filminde canım çok yanmıştı o yüzden korkuyorum seninde mi geel anestezi oldu

Bol bol sağlıkli yumurtalarin olsun inşallah :) Anestezili olduğu için hiçbir şey duymuyorsun rahat ol. Sonra hafif kanama normal diyorlar. Ben 2 defa toplama oldum. Bende olmadı kanama ama hafif olursa endişelenme. Ağrı da hafif oluyor ama o da kişinin ağrı eşiğine göre değişebiliyormus. Benim biraz oldu hemşire ağrı kesici yaptı rahatladim. Işlem sonrası adım atarken karnım acıyordu bir de ama bunlar rahat atlatılıyor hiç korkulacal şeyler değil. Bol şans şimdiden :)

Kizlar ne yapiyorsunuz nasil geçiyor günler bebislerle (inşallah bizimledirler ) ben test günü yaklaştıkça bi stres oluyorum ama onun dişinda iyiyim. bugün 7. Gün idrar testi yaptim tabi ki negatif sizlerde durum ne ?

Yo
yok canım hiç zor durum yok ben anestezi etkisi bitince kalkıp yürüyerek gittim ertesi gün işe gittim

B
bu gün 4. Gün sanki saniyeler saat gibi nasıl geçecek zaman, acaba tutundular mı çok zor , zaten bu yolculuğun en zor kısmı transfer sonrası beklemek yani psikoloji alt üst oluyor umarım rabnim ol demiştir. Hepimiz için hayırlısı

Aminnn inşallah

Merhaba arkadaşlar bende dün yani 20 martta tek embriyo transferi oldum ..tekle şansım az farkındayım ama bugun 2. Gün hiç ağrı sizi yok

Merhaba kızlar..bende 8 martta 2 embriyo transferi oldum ikiside kaliteli cok sukur..8.günü degerim 17.2 / 10.gün 39.3..doktorum 1 nisanda kese görmek icin çağırdı..tedirgin oldugum tek şey değerin düşük olması ama hemşirem 2 kati arttığını şimdilik sağlıklı devam ettigini soyluyor...daha once dış gebelik gecmisim var.insallah bu sefer keseyi rahmimde gorebilirim..umarım bebeklerim benimledir..hamile olanlarida tebrik ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

dualarım seninle, inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur canım

Merhaba arkadaşlar bende dün yani 20 martta tek embriyo transferi oldum ..tekle şansım az farkındayım ama bugun 2. Gün hiç ağrı sizi yok
Canim öncelikle hayirli olsun transferin inşallah bebegin seninle kalir. Benim 7. Günüm benimde hiç agri sizim yok. Senin kacinci denemen. İnşallah hepimizin son olur ver bebisleri kucagimiza almak nasip olur

Belirtilerimi yazmak gerekirse transferden 3 gun sonra devamlı olmayan adet ağrılarım oldu,oluyoda.ayaklarda usume ve gogus hassiyeti hala deli gibi aciyorlar belki kullandığım crinone jelden kaynakli olabilir onu bilmiyorum..

Yaaa çok sevindim canim inşallah herşey yolunda gider bu sefer ve bebeğine saglikla kavusursun . Ve dilerim hepimize pozitif sonuç almak nasip olsun . elimde degil cok karamsarim sanki yine olmadi gibi hissediyorum umut oluyor bana pozitif sonuçlar

Canim öncelikle hayirli olsun transferin inşallah bebegin seninle kalir. Benim 7. Günüm benimde hiç agri sizim yok. Senin kacinci denemen. İnşallah hepimizin son olur ver bebisleri kucagimiza almak nasip olur
Canim benim ilk denemem ve tek embriyo olusabildi onuda transfer ettik 3. Gün ısallah sende bende hepimizde ku çağımızda alırız bu denemede..Bu arada ben yatıyorum sadece yemek ve wc için kalkiyorum sen neler yapiosun

inşallah canım..sende karamsar olma lutfen bol bol dua et..rabbim ol derse oluyo..güzel haberlerini bekliyorum

Canim benim ilk denemem ve tek embriyo olusabildi onuda transfer ettik 3. Gün ısallah sende bende hepimizde ku çağımızda alırız bu denemede..Bu arada ben yatıyorum sadece yemek ve wc için kalkiyorum sen neler yapiosun
Benim de 3. Gün 2 embriyo konuldu bu 4. Denemem. İlk beş gün bende sadece WC ve yemek için kalktim ama iki gündür günlük yasantima normal devam ediyorum agir isler hariç tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…