2017 mart transfer olup bekleyenler

İnsallahbhayirli haberler alirsin ne zaman sonuclanacak yarn bnde verecegim o saatler nsil gececek bilmiorm o bekleyis hemsirenn gelisi yuzu pat die solese bari ahh korkular insallah hersy cok gzl olacak aminnn

Cok uzuldum başın sağolsun canım. Ama sunu unutma sakın. Bu işte moral o kadar onmli ki. Kendini hazır hissetmiyosan dinlen. Zorunlu olarak baslama sakın. Ben hzirim yurekten istiyorum de ki sonuç guzel olsun. Allah sabır versin.

Kizlar azonv sonucumu öğrendim sevindim ama bi taraftan da uzuldum. Dgerim betahcg 11.11 çıktı. Cuma yukselecek mi bakcaz dedi. İhtimaller pek guzel gorunmuyo gibi.

Oleyyyyy
Bende hazirim bu sabah kalktm gozlerm karrdi
Butun belirtilrm vr yerlesme kanamasi haric
İnsallah Rabbimin izniyle 2017 bitmeden yetiscz :)))
canım zaten yerleşme kanaması herkeste olacak diye bişey yok ona takılma bence ki çoğu kişide olmuyo. kanama olmaması daha iyi bence sevin:) Bana olacak gibi geliyo ya dünden beri güzel haberler aldık bak devamı gelecek bence. Bende bugün 12. günüm sabah kan verdim 2-2 bucukta cıkar dediler katlandığını a bi görseydim hayırlısıyla

Yok zaten ona takmiorm cinku herkeste olmuo
Bende ii hissediyorum en basindan beri insallah ii olur hayirlisi hersy Allahtan Rabbim hayirlisini nasip etsin sdce pozitif yetmiyor butunuyle ii olmasni nasip etsin ins. İnsallah katlanir cnm bir sorn olacagini sanmiorm icini ferah tut insallah saglikli hayirlisiyla dogacak ve uzun omurlu olsn ins ( aminnn)

Rabbim güç kuvvet sağlıklı bebekler versin tez zamanda canım.

kizlar selam sonucum 126,6 dan 259,9 olmus cok sükür ikiye katlanmis Allah devaminida görmek nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…