- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Arkadaşlar sabah kan verdim test sonucun 35.35 sizce nasıl 11. günün transfer sonrası napacagima karar vermedim sevineyim mi yoksa bekleyeyim mi sevinmek için karar veremedi. hamilemiyim acaba :'(o
İnşallah çok korkuyorum bosada sevinip kendimi harap etmek istemiyorum olmayıncaAllahin izniyle iki gun sonra tekrar kan ver yukselik insallah daha dusuk cikanlarin yukseldigi cok oldu Rabbim sana bagislasin insallah hersy gzl olacak.
İnşallah çok korkuyorum bosada sevinip kendimi harap etmek istemiyorum olmayınca
aynı yer evet cnm. inşallah yükselir duaya devamGeçmiş olsun canim ayni yerde yaptidin dimi. Bazen sonradan yukseliyo insallah firlar gulum
Kizlar yakın tarihte transfer olanlar, adetin kacinci gununde transfer oldunuz. Bir hafta erken adet oldum yarindan sonra rahim duvari olcumu var. Sureci merak ediyorum. Dondurulmuş olacak
1 gün kaldı sen sabah kaçta vereceksin kanı cnmBn 23. Gun transfer oldm cnm dondurulmus emrio ile
Ben 17. Gunde oldum canım.Kizlar yakın tarihte transfer olanlar, adetin kacinci gununde transfer oldunuz. Bir hafta erken adet oldum yarindan sonra rahim duvari olcumu var. Sureci merak ediyorum. Dondurulmuş olacak
Allah yardımcın olsun canım inşallah tekrardan o yollara girmene gerek kalmaz rabbim nasip eder inşallahYarın 12.gün cesaretim yok yapmaya olmamış sa diyorum bidaha mi nasıl yaparım yaşım 33 yumurta rezervim çok zayıf 4 amelyat li. allah çok kötü hissediyorum kendimi birdaha bu yollardan geçmeye çok korkuyorum maddi manavi çöktük artik
1 gün kaldı sen sabah kaçta vereceksin kanı cnm
Ayy benimde 12. Gun 38 cikti 14.gun 42 oldu dr 4 gun sonra tekrar tahlil yap dedi ama ben dayanamayip 16.gunda yaptip 14.gunu ikiye katlamisti .simdi persembe bir daha yapicam . Insalah sende bende hepimizde hayirli haberler aliriz uzulme insalah toparlanir .12.gün 55 çıkan hcg bugün 14.gün 59 olmuş moralim çok bozuk kızlar 2ye katlamıyor ilk denemem de böyleydi ve 8.haftada kürtaj olmuştum. bu da aynısı olacak sanırım.tüm gücüm bitti gibi hissediyorum. hep hayırlısını istedim.
üzülmeyim,hayırlısı buymuş demekki diyorum ama üzülüyorum yine bee
Slm arkadaşlar. Benimde 10 nisan test günüm. İlk denemem. 1 tanesi 1. Kalite diğeri 2. Kalite embriyo transfer edildi. Yaş 32:). Hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz o günü. Rabbim hepimize nasib eder inşallah
Ben de eşimle çıkıcam 7 buçukta hayat hastanesinde vericem ssonra netten bakıcam evde. Bursadayım benSabah 7bcuk gibi cikarim evden belki dha erken yani 8 gibi veririm en gec cunku bekleyemem birgun daha sn? Ve hangi hastanede vericn isttemisin ?
Ben de eşimle çıkıcam 7 buçukta hayat hastanesinde vericem ssonra netten bakıcam evde. Bursadayım ben
Hayrlsiyla inşallah güzel haberler alırsın cnm bende bursada otryrm nerde yaptrdn tedaviniBen de eşimle çıkıcam 7 buçukta hayat hastanesinde vericem ssonra netten bakıcam evde. Bursadayım ben
Dondurulmuş ile 22. Gün transferim oldu canım yani bugun bakalım hayırlısıKizlar yakın tarihte transfer olanlar, adetin kacinci gununde transfer oldunuz. Bir hafta erken adet oldum yarindan sonra rahim duvari olcumu var. Sureci merak ediyorum. Dondurulmuş olacak
Benim istiyor yaa muallakta kalmak tan sıkıldım beklemek ateş gibi yakıyor hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi 8 ay sonraHayirlisi olur insallah suan varmi yasadigin belirtiler ? Bi yanm hic gitmek istemio bi yanmda ogun gelsin istio
Ben Prof. Murat arslan da yaptırdım canım sen nerde yaptırdınHayrlsiyla inşallah güzel haberler alırsın cnm bende bursada otryrm nerde yaptrdn tedavini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?