2017 mart transfer olup bekleyenler

Arkadaşlar sabah kan verdim test sonucun 35.35 sizce nasıl 11. günün transfer sonrası napacagima karar vermedim sevineyim mi yoksa bekleyeyim mi sevinmek için karar veremedi. hamilemiyim acaba :'(o

Allahin izniyle iki gun sonra tekrar kan ver yukselik insallah daha dusuk cikanlarin yukseldigi cok oldu Rabbim sana bagislasin insallah hersy gzl olacak.

İnşallah çok korkuyorum bosada sevinip kendimi harap etmek istemiyorum olmayınca

Allahin izniyle yukselir insallah zor bir surec hic korkusu telasesi bitmiyo ama sabredecegiz ve sende bu surecte cok gzl beslen buaksam balik ye mesela meyve ye mevsimlik

Kizlar yakın tarihte transfer olanlar, adetin kacinci gununde transfer oldunuz. Bir hafta erken adet oldum yarindan sonra rahim duvari olcumu var. Sureci merak ediyorum. Dondurulmuş olacak

Kizlar yakın tarihte transfer olanlar, adetin kacinci gununde transfer oldunuz. Bir hafta erken adet oldum yarindan sonra rahim duvari olcumu var. Sureci merak ediyorum. Dondurulmuş olacak

Bn 23. Gun transfer oldm cnm dondurulmus emrio ile

Allah yardımcın olsun canım inşallah tekrardan o yollara girmene gerek kalmaz rabbim nasip eder inşallah

Ayy benimde 12. Gun 38 cikti 14.gun 42 oldu dr 4 gun sonra tekrar tahlil yap dedi ama ben dayanamayip 16.gunda yaptip 14.gunu ikiye katlamisti .simdi persembe bir daha yapicam . Insalah sende bende hepimizde hayirli haberler aliriz uzulme insalah toparlanir .

Slm arkadaşlar. Benimde 10 nisan test günüm. İlk denemem. 1 tanesi 1. Kalite diğeri 2. Kalite embriyo transfer edildi. Yaş 32:). Hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz o günü. Rabbim hepimize nasib eder inşallah

As arkadasim
Benimde 6.04 de sonuc insallah hepimiz icin hayirlisi olur

Ben de eşimle çıkıcam 7 buçukta hayat hastanesinde vericem ssonra netten bakıcam evde. Bursadayım ben

Hayirlisi olur insallah suan varmi yasadigin belirtiler ? Bi yanm hic gitmek istemio bi yanmda ogun gelsin istio

Dondurulmuş ile 22. Gün transferim oldu canım yani bugun bakalım hayırlısı

Hayirlisi olur insallah suan varmi yasadigin belirtiler ? Bi yanm hic gitmek istemio bi yanmda ogun gelsin istio
Benim istiyor yaa muallakta kalmak tan sıkıldım beklemek ateş gibi yakıyor hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi 8 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…