Allahım tekrar sana en kısa zamanda bir hamilellik nasip etsin ve sağ salim güzel bir şekilde doğurmayı göstersin.Herkes yaşayabilir bunu bizimde ne olacağımız belli değil şuan iyidir bakarsın 1 ay sonra . allah korusun.... allahın takdir ilahisi.Allah sabrını versin.Arkadaşlar malesef aranızdan ayrılıyorum kalp atışı durmuş kürtaj için bekliyorum moralim çok bozuk
Pıhtılaşma testi yapmış mıydın Can'ım?kayıpların büyük sebebi bundan oluyorBilmiyorum ki canım bu kaçıncı oldu bisey çıkmadı
Can'ım testin ismini bilmiyorum fakat üniv. Hastaneleri yapıyor fakat bikaç düşüğüm var demeniz gerekiyor yoksa yapmıyorlar.önemli bit problem fakat gözaltısı ediyorlar.ben dr olsam gebe hadtalarımdan ilk bikaç hafta bu testi isterdim.kuzenimin kızı tesadüfi bu testi yaptırdı hamileyken onda pıhtı problemi çıktı.yaptırmasa kaybı olacaktı belki de
Mrb bende Mayıs annesi olucam Insallah..yorumlara kabaca baktımda mıde bulantısı hepimızde oluyo sanırım ilac kullanan vat mı ben gıbı. Merak ettım
ben kullanıyorum canım
tsh için...
Bana da emedur vardı Dr ama cıkaramadıgım ıcın kendımı depresyonda gıbı hıssedıyrm Insallah bı na once gecer
Gunde en fazla ıkı defa kullanıyorum bulantı ıcın artık cekılmez hale geldım cunku ;((o ne ilacı canım?
Gunde en fazla ıkı defa kullanıyorum bulantı ıcın artık cekılmez hale geldım cunku ;((
Bulantı bandı banada yazdı onuda daha bulmadım cok bulunmuyomus eczanelerde kullanıcak mısınBu arada mide bulantısı için bir bileklik mi ne var mış
bilginiz var mı?
Bulantı bandı banada yazdı onuda daha bulmadım cok bulunmuyomus eczanelerde kullanıcak mısın
Bulantı bandı banada yazdı onuda daha bulmadım cok bulunmuyomus eczanelerde kullanıcak mısın
Kol bandı seklinde dıye tarıf ettı eczacı bence daha ıyı tabıinternettten de sipariş edilebilir sanırım 2 günde yollayan siteler var
Canım zaten iğne kullanıyordumPıhtılaşma testi yapmış mıydın Can'ım?kayıpların büyük sebebi bundan oluyor
Benim de salı günü randevum var.bebek için riskli Zaman'lar.o yüzden tedirginimsalı günü randevum var...
kalp atışlarını inşallah duyabiliriz
eğer duyarsak doktoruma sorarım burada yazarım sonucu
Benim de salı günü randevum var.bebek için riskli Zaman'lar.o yüzden tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?