2017 mayıs anneleri toplAşalım

Herkese merabaaaa
Ben bebişime kavuştum 21 gün oldu kolik dışında çok iyiyiz

32 günlük olduk biz herşeye burnunu sokan gerizekalı bir büyük teyzemiz ve koca karı ilaç ve taktikleri hariç iyiyiz

Herkese merabaaaa
Ben bebişime kavuştum 21 gün oldu kolik dışında çok iyiyiz
Allah hayırlı onurlu etsin sağlıkla sıhhatle büyütün insallah
32 günlük olduk biz herşeye burnunu sokan gerizekalı bir büyük teyzemiz ve koca karı ilaç ve taktikleri hariç iyiyiz
Valla aynı dert bende de var geri zekali bir kaynanam ve onu aratmayan kayınpederin dışında çok şükür iyiyiz.biz 32 haftalık doğduk yani 1 ay erken dogu m yaptim 20 gün küvözde kaldık allahi ma şükürler olsun ki herşey yolundaydık yorucu üzücü günlerdi.uzerine birde bu manyaklar beni mahvediyo

O çok bilen gereksiz insanlar hepimizin başında var canım hı hı de kendi bildiğini oku hiç kafanada takma allah analı babalı büyütsün inşallah

O çok bilen gereksiz insanlar hepimizin başında var canım hı hı de kendi bildiğini oku hiç kafanada takma allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin cumlesininkini insallah.valla ışte elimden gediği kadar öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen insanı gerekten cok zorluyorlar.hele esin de senin yanında olmazsa tamamen zorlasiyo

Amin cumlesininkini insallah.valla ışte elimden gediği kadar öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen insanı gerekten cok zorluyorlar.hele esin de senin yanında olmazsa tamamen zorlasiyo
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım benim umursamamaya çalışalım ben o şehir senin bu şehir benim milletin gönlünü eyleme derdine düşmüşüm gibi geziyorum habire Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin insallah daha bizim o gezmeler başlamadı.baslar bir de nerde kaldığımız sorun olur off off bu büyüklerde hiç ama hiç anlayış yok ne yazık ki hep kendi dedikleri olsun istiyorlar.rabbim bizlere satırların en büyünü versin

Eşim hem fiziken hem manen hiçbir zaman yanımda değil maalesef canım

Işte en azından onların destek olması lazım benimki yine yardımcı oluyor sayılır ama bu ailesininnyaptiklarina engel olma konusunda hiç bir sey yapmıyor ne yazikki
İnş gözü ile şahit olurda farkına varır
Allah hepinize sabır versin
İnsanlarda akıllarından şunu çıkarmamalı lohusa kadın neyden tiksinir kime sinirlenirse ömür boyu onu üstünden atamaz valla benimde sınıtlarım zorlanıyor çocuğa bakamıyor muamelesi yapıyolar sanki sütüm yetmio die piskolojim bile bozuldu sürekli aç qç diyip duruyolar bebişim kolik olmuş 10dakkq 5 dakka emio uyuya kalıo yarım saatte bir saat başı falan besliyorum mecbur bazen 1saat boyunca emio üç saat acıkmaz diorum bi saat sonra uyqnıo aç bu emzir banyo yaptırıoz ben yıkıyorum tutuyolqr ama nerde illa onlarda tıkıcqklqr tutark n malum ben beceremiom
Hiç takılmıom bi süre sonra yq sabır diip geçiom ii nietlerinden yapıolar eski insanlar kaf anlatamısun üç yeğen büyüttüm ama yok işte illa kendi büyüttükleri şekilde olcak bide çocuğu her geldiklernde oku oku dikim damağım kuruyo cocuk uyumuyor uyutmuyor sabahlarq kadar sabahlardan akşamlara kadar hepimiz birbi inizden dertli
Allaha sığının ya dabır çekin salavat getirin kendinizi telkin edin allah hepimize sabır versin uykuları yemeleri düzen giren kadar inş sonrasının sefasını biz sürücez
Bu arada oğlumherşeyim sen neden şehir şehir gezion kırklı cocuk gezermi ya öyle kimsede akıl yokmu

Sanki çocuğa iyi bakamıyormuşum gibi davranmaları bende de var ne yazık ki.ogullari çocuğun herşeyiyle ilgileniyo ben ilgilenmiyorum.benim kızımda hergun iftar zamanı başlıyo ağlamaya susmak bilmiyo kuzucum. Sonra uyuyup kaliyo.inan bizim stresimiz çocuklara yansıyo onlarda ondan huzursuz bence.benim 10 yil çocuğum olmadi.tedaviler gördüm ve sonra rabbim nasip etti kızımız oldu ve bunların yüzünden çocuğumun mutluluğunu yaşaamıyorum.rabbim bunları bildiği gibi yapsın insallah.yok henüz gezmiyoruz da tayin işimiz var o olsun sonra da gezmelerimiz başlar.valla zaten sabır çekmekten başka elimden birşey gelmiyo şimdilik

Sıkama canını muhtemelen senin ufaklıkta kolik olmuştur boşver iftarı kendileri yapsınlar snaa mı tutuyolar orucu sen bebişinle ilgilen benim oğlan kendi odasında bide benim kucağımda rahat edio doktorundan mutlaka öğren kolik olup olmadığını damla yazmıştı bize ii gelmedi bende başka damla aldım şimdi bi nebze daha iiyiz
Onlar konusaunlar sen al bebişini ninni söyle benim oğlan minicik kelebek şarkısını cok sevio yatırıorum göğsüme evde dans eder gibi turluoz rahatlıo belkide bebeğinin derdi sensin senle olmak istio onlara inat

Bugün sordum doktoruna kolik olabilir dedi zaten.kadin manyak çocuğu odadan çıkardığım anda kucağımdan aliyo benim kuzum da öyle kucağına alıp yavas yavas salındım mi uyuyo kaliyo.rabbim beni bu aileyle siniyo deyip bol bol sabır çekip dua ediyorum.cunku başka elden gelen yok

Doktorunla konuş sıkıntını anlat bidahaki randevuya kaynananıda götür yesin azarı doktordan otursun poposunun üstüne oda alala doktorda benim kayınvaldemde yanımdaydı sıksık emicek kucak isticek anne karnını arar bebekler bi süre yapışık geçirceksimiz günlerinizi geçene kadar dedi benimkinden alıom ben cocugu susuyo bebişim bişeyde demiolar mecburen çünkü doktor dedi

Doktora gittiğimizde yanımda eşim olmasa ben biliyorum da yapacağımı eşimde yanında hep

Benim bebeğimde 16 günlük oldu.anne kokusunu hissediyorlar gerçekten.aglarken ben aldimmi susuyo senin yavrunun da sana ihtiyacı var emin ol.takilma hiç boşver.senin yavrun o sana ihtiyacı var.

Ben bişey sormak istiyorum birde hormonlu spiral kullanan veya bilen varmi.korunmak için onu düşünüyorum ama bilemedim

Ben bişey sormak istiyorum birde hormonlu spiral kullanan veya bilen varmi.korunmak için onu düşünüyorum ama bilemedim
Bence spiral vs bişey hiç düşünme derim vücuduna yabancı hiç nişey yerleştirme bırak korunma işinin sorumluluğunu eşin taşısın üzerinde ne hap al kendine hormon yükle ne iğne kullan nede bişey yaptırt kendine kaldıki spiral taktıranlar epey bi dert yanan gördüm duydum iyice araştır herşeyi ama en iisi eşinin o sorumluluğu alması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…