2017 mayıs anneleri toplAşalım

Bizim 2li tarama 10 Kasım da kismetse cinsiyet soracagim bende söylerse sizde neler var bulanti halsizlik uyku durumu nedir ilk gebeliginiz mi

bende uyku bol bol var :) çok şükür kasık ağrısından başka beni çok fazla rahatsız edecek başka hiç bir rahatsızlığım olmadı şu ana kadar. kaçıncı haftadasın

10+5 de
bende uyku bol bol var :) çok şükür kasık ağrısından başka beni çok fazla rahatsız edecek başka hiç bir rahatsızlığım olmadı şu ana kadar. kaçıncı haftadasın
10+5 deyim 3.gebeligim bendede uyku hali oluyo kasık agrisi yok şükür midedeki rahatsiz edici durum olmasa benimde iyi gidio:)

İkili taramamız yapıldı şimdilik herşey yolunda,
ayın 21'nde 16. haftamız bitiyor muhtemelen öğreneceğiz cinsiyeti heyecan dorukda :)

Benim ayin 10 da 2li taramam var 12 haftalik olcaz kısmetse cinsiyet öğrenebilir miyim.acaba merak ediyorum:)

Adetten önce belirtileriniz war miydi rica ediyorum söylermisinz 3 gün kaldı adetime göğüslerim çok ağrıyor sizce bu hamilelik belirtisimi

Bilmiyorum adetede yoruyorum bi yandan 1 hafta önce sabahtan akşama kadar baş dönmem oldu başımı yastıktan kaldiramadm kendimi heweslendirmekte istemiyorum her ay hüsran oluyor

Bilmiyorum adetede yoruyorum bi yandan 1 hafta önce sabahtan akşama kadar baş dönmem oldu başımı yastıktan kaldiramadm kendimi heweslendirmekte istemiyorum her ay hüsran oluyor
Ilk mi olacak stres yaptikca olmuyo aklinizdan tamamen cikarin ben 2. kizima 9 ay ugrastim simdi 3. korunurken oldu Allahin mucizesi

Ilk mi olacak stres yaptikca olmuyo aklinizdan tamamen cikarin ben 2. kizima 9 ay ugrastim simdi 3. korunurken oldu Allahin mucizesi
Ewt ilk olucak kimyasal gebelik geçirdim daha önce Bn stres yapıyorum doğru ama düşünmeden edemiyorum acaba warmi yokmu die

Ewt ilk olucak kimyasal gebelik geçirdim daha önce Bn stres yapıyorum doğru ama düşünmeden edemiyorum acaba warmi yokmu die
Allah gönlünüze göre versin inşallah size ve isteyen herkese nasip etsin cok merak ediyosaniz erken gebelik testleri var benim 1 gun gecince cikmisti 2 gebeligimdede bunda beklemedigim icin 1 hafta sonra yapmistim testi

Amin inşallah artk 2 gün daha sabredicm adet olmazsam kan testi yaptricm .
Allah gönlünüze göre versin inşallah size ve isteyen herkese nasip etsin cok merak ediyosaniz erken gebelik testleri var benim 1 gun gecince cikmisti 2 gebeligimdede bunda beklemedigim icin 1 hafta sonra yapmistim testi

2li testleri yaptirdiniz mi hanımlar nasıl çıktı sonuçlarınız biz kan verdik 10 gun sonra sonuç

2li testleri yaptirdiniz mi hanımlar nasıl çıktı sonuçlarınız biz kan verdik 10 gun sonra sonuç
Harmony test yaptık biz.sonucumu da dün aldık şükür ki Bebek sağlıklıymış.bir problem yok

Bir konuya yazmışsın kendi topiğimde konuşuyoruz diye. Aha dedim ben..
Ben de uyuyamiyorum geceleri. 3.3 kilo bir bebekle sağa sola dönmek zor . Midem zaten berbat. . Ağzıma kadar yanıyor. Ciğerlerim yanıyor sanki. Yemek yerken bile yanıyor. Artık nasıl tahriş olmuşsa. Her gün bir kaç defa istiğfar ediyorum. Berbat bir duygu.
Bir an önce dogsa diyorum ama diyor muyum ciddi miyim bilmiyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla anne karnında az uyuyan bebekler doğunca da öyle oluyor. Ve benimki yarım saat uyuyup 4-5 saat uyanık kalıyor. Bir de erkek olunca bir tekmeler bir tekmeler canım nasıl aciyor. Ay ne bileyim yaa. Sizler nasılsınız mide yanmasına neler yapıyorsunuz. Bebekleriniz gün içinde nasıl. ? Kaç saat uyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…