- 14 Ağustos 2015
- 278
- 211
- 33
Bizim 2li tarama 10 Kasım da kismetse cinsiyet soracagim bende söylerse sizde neler var bulanti halsizlik uyku durumu nedir ilk gebeliginiz mi
10+5 deyim 3.gebeligim bendede uyku hali oluyo kasık agrisi yok şükür midedeki rahatsiz edici durum olmasa benimde iyi gidio:)bende uyku bol bol var :) çok şükür kasık ağrısından başka beni çok fazla rahatsız edecek başka hiç bir rahatsızlığım olmadı şu ana kadar. kaçıncı haftadasın
Hayırlı olsun ilk bebekmi olacak nasıl geçiyor hamileliginiz13. hf kontrolumde doktor yuksek ihtimalle kiz olacak dedi benim de
Teşekkür ederim ikinci gebeliğim, ilkinin 20. haftada kalbi durdu. İlk bebeğim olacak inşallah. İyi gidiyor ama insan korkuyor, ilkinde de herşey yolundaydı.Hayırlı olsun ilk bebekmi olacak nasıl geçiyor hamileliginiz
Yüksek ihtimalle şu olacak diyorlar ama kesin değil değişebiliyor, bir ay daha beklemek gerekiyorBenim ayin 10 da 2li taramam var 12 haftalik olcaz kısmetse cinsiyet öğrenebilir miyim.acaba merak ediyorum:)
Aynen bi tahminde bulunuldu ama bir ay sonra netlesecek sağlıklı sihhatli olsun inşallahYüksek ihtimalle şu olacak diyorlar ama kesin değil değişebiliyor, bir ay daha beklemek gerekiyor
Kasık ağrısı vardi 2. gebeligimde göğüs agrisida olmustu.Adetten önce belirtileriniz war miydi rica ediyorum söylermisinz 3 gün kaldı adetime göğüslerim çok ağrıyor sizce bu hamilelik belirtisimi
Ilk mi olacak stres yaptikca olmuyo aklinizdan tamamen cikarin ben 2. kizima 9 ay ugrastim simdi 3. korunurken oldu Allahin mucizesiBilmiyorum adetede yoruyorum bi yandan 1 hafta önce sabahtan akşama kadar baş dönmem oldu başımı yastıktan kaldiramadm kendimi heweslendirmekte istemiyorum her ay hüsran oluyor
Ewt ilk olucak kimyasal gebelik geçirdim daha önce Bn stres yapıyorum doğru ama düşünmeden edemiyorum acaba warmi yokmu dieIlk mi olacak stres yaptikca olmuyo aklinizdan tamamen cikarin ben 2. kizima 9 ay ugrastim simdi 3. korunurken oldu Allahin mucizesi
Allah gönlünüze göre versin inşallah size ve isteyen herkese nasip etsin cok merak ediyosaniz erken gebelik testleri var benim 1 gun gecince cikmisti 2 gebeligimdede bunda beklemedigim icin 1 hafta sonra yapmistim testiEwt ilk olucak kimyasal gebelik geçirdim daha önce Bn stres yapıyorum doğru ama düşünmeden edemiyorum acaba warmi yokmu die
Allah gönlünüze göre versin inşallah size ve isteyen herkese nasip etsin cok merak ediyosaniz erken gebelik testleri var benim 1 gun gecince cikmisti 2 gebeligimdede bunda beklemedigim icin 1 hafta sonra yapmistim testi
Harmony test yaptık biz.sonucumu da dün aldık şükür ki Bebek sağlıklıymış.bir problem yok2li testleri yaptirdiniz mi hanımlar nasıl çıktı sonuçlarınız biz kan verdik 10 gun sonra sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?