2017 mayıs anneleri toplAşalım

İkili tarama sonucu kaç günde çıkıyor

Gittiğim hastanede aynı gün mesaj geldi sonuçlarınız çıktı diye aslında birkaç güne çıkar diyorlar. Doktorum bir hafta sonra gel görüşelim dedi. Sanırım ultrasonda herhangi bir sıkıntı çıkmadığı için ertesi gün yada birkaç gün sonra gel demedi.

İnternette ; "Gebeliğin 11–14 haftalarında yapılacak olan ikili test için ilk etapta ultrason görüntüsü alınır. Bu esnada bebeğin ense kalınlığı ölçülür. Notu alınan bu ölçüm sonrasında gebeden kan alınır. Kan alınacakken önemli olan durum açlık- tokluk- saat olmayacaktır. Günün her hangi bir saatinde kan verebilir ve tokta olabilir. Yalnız dikkat edilecek konu ense kalınlığının ölçüm günü ile kan verme gününün aynı gün olmasıdır. Damar yolundan alınacak olan bir tüp kan ikili test yapılmasıiçin yeterlidir." diyor.

11. haftamın son günü hem ölçüm yapıldı hemde kan alındı

Gittiğim hastanede aynı gün mesaj geldi sonuçlarınız çıktı diye aslında birkaç güne çıkar diyorlar. Doktorum bir hafta sonra gel görüşelim dedi. Sanırım ultrasonda herhangi bir sıkıntı çıkmadığı için ertesi gün yada birkaç gün sonra gel demedi.

İnternette ; "Gebeliğin 11–14 haftalarında yapılacak olan ikili test için ilk etapta ultrason görüntüsü alınır. Bu esnada bebeğin ense kalınlığı ölçülür. Notu alınan bu ölçüm sonrasında gebeden kan alınır. Kan alınacakken önemli olan durum açlık- tokluk- saat olmayacaktır. Günün her hangi bir saatinde kan verebilir ve tokta olabilir. Yalnız dikkat edilecek konu ense kalınlığının ölçüm günü ile kan verme gününün aynı gün olmasıdır. Damar yolundan alınacak olan bir tüp kan ikili test yapılmasıiçin yeterlidir." diyor.

11. haftamın son günü hem ölçüm yapıldı hemde kan alındı

ben de cumartesi günü gidicem kontrole. Sanırım 2 'li test de yapılacak. Özelde fiyatı ne kadardır acaba? Yoksa devlete giderim test için artık. Sonuçlarımız güzel çıksın inşallah hepimizin.

ben de cumartesi günü gidicem kontrole. Sanırım 2 'li test de yapılacak. Özelde fiyatı ne kadardır acaba? Yoksa devlete giderim test için artık. Sonuçlarımız güzel çıksın inşallah hepimizin.
gitmeyi düşündüğün hastaneleri arayıp fiyat alabilirsin canım
ben özel bir hastane ile doğum paketi olarak anlaştım inan hiç bilmiyorum fiyatlar ne kadar

gitmeyi düşündüğün hastaneleri arayıp fiyat alabilirsin canım
ben özel bir hastane ile doğum paketi olarak anlaştım inan hiç bilmiyorum fiyatlar ne kadar

ben de sorayım belki benim gittiğim hastanede de vardır böyle bi paket falan. seninle günlerimiz ne kadar yakınmış :)

bende hafif kasık, bel ağrısından başka bir sıkıntı yok canım. Göğüslerim de fena şişti :) sende nasıl durumlar?

Adet dönemim yaklaştıkça bel,karın ve bacaklarda ağrılarım oluyor, birde akıntı var.
Doktor korkulacak birşey yok dedi.
Göğüsleri sorma onlar apayrı bir dünya dokunamıyorum bile acıdan 3 aydır böyle
Birde göbek deliğim ağrıyor onuda sordum doktoruma rahim genişliyor çok normal dedi.
Birde parol al dedi klasikkk tüm gebe doktorları gibi :)

aman tek dertlerimiz bunlar olsun. sağlıkla gelsinler de çekeriz napalım :) bende şimdiye kadar hiç ağır gebelik belirtisi olmadı zaten çok şükür. tavuk,köfte falan yiyemez oldum sadece ama hiç mide bulantım kusmam olmadı. şimdilik rahat geçiyor inşallah böyle devam eder.

Eylülün son haftası tatile gittim bir hafta öldürdü beni yaa bilmiyorum da hamile olduğumu kusmuyorum ama her gece saat 11 de başlıyor bulantılar uyutmuyor ayy çok kötüydü.

Şükür bende iyiyim herşeye rağmen riskli bir durumda yok inşallah hep böyle gider :)

amin canım inşallah :) ben 3 haftadır göremiyorum fasulyemi, cumartesiyi iple çekiyorum merak ediyorum aslında daha çok

amin canım inşallah :) ben 3 haftadır göremiyorum fasulyemi, cumartesiyi iple çekiyorum merak ediyorum aslında daha çok

Merakk merakk merak benim de içimi kemiren şey merak.
Hergün görme ihtimalim olsa görmek isterdim , geçen cuma gördüm kalp atışlarını duydum bu cuma yine gideceğim rica edeceğim hocadan inşallah görürüm :)

Merhabalar ben de varım. 10 mayıs beklenen gün
Bugün 11+2 yim ikili taramam yapıldı.

Bende katilayim mayis annesi olucam inş tahmini 15 16 17 mayis sezeryan olacak bulanti durumum karisik yok ama kokulara hassasiyet var ama yemek yapabiliyorum:) karisik duygular icersindeyim ve cimsiyeti merak ediyorum saglikli olsunda ins

slm kızlar. geçen hafta perşembe günü ikili test yaptrdım. ultrasonografi sonuçları normal çıktı ama hala kan sonuçlarını bekliyorum. umarım o da güzel çıkar. sizler yaptırdınız mı? sonuçları kaç günde aldınız? bir de bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı? geçen cumartesi doktor kontrolünde %70 kız demişti ve 5 gün önden gidiyordu, perşembe ikili testte başka bir doktor ben ihtimali arttırıyorum 85-90 yapıyorum dedi ve bu sefere 1 gün önden gidiyordu:) hayırlısı olsun inşallah

Bizim 2li tarama 10 Kasım da kismetse cinsiyet soracagim bende söylerse sizde neler var bulanti halsizlik uyku durumu nedir ilk gebeliginiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…