İnş. Canım ne kadar zor beklemek ben daha 9. Haftadayimİnşallah ikili taramanız iyi çıkar kalbinizi ferah tutun.
Benim ultrason taraması iyi çıktı. Cumaya da kanlarım çıkacak inşallah bu ayıda kazasız belasız atlatırız :)
İkili tarama sonucu kaç günde çıkıyorBende yarın 9. Haftam ikili testten çok korkuyorum benimde kahverengi lekelenme 6. Haftaya kadar oldu hatta kanama bile lekelenme den korkma ben çok araştırdım ve doktora gittin dinlen ayağını yukarı kaldır dinlen canim
İkili tarama sonucu kaç günde çıkıyor[/QUO
Bide kaçıncı haftada yaptirdin canım sen
Gittiğim hastanede aynı gün mesaj geldi sonuçlarınız çıktı diye aslında birkaç güne çıkar diyorlar. Doktorum bir hafta sonra gel görüşelim dedi. Sanırım ultrasonda herhangi bir sıkıntı çıkmadığı için ertesi gün yada birkaç gün sonra gel demedi.
İnternette ; "Gebeliğin 11–14 haftalarında yapılacak olan ikili test için ilk etapta ultrason görüntüsü alınır. Bu esnada bebeğin ense kalınlığı ölçülür. Notu alınan bu ölçüm sonrasında gebeden kan alınır. Kan alınacakken önemli olan durum açlık- tokluk- saat olmayacaktır. Günün her hangi bir saatinde kan verebilir ve tokta olabilir. Yalnız dikkat edilecek konu ense kalınlığının ölçüm günü ile kan verme gününün aynı gün olmasıdır. Damar yolundan alınacak olan bir tüp kan ikili test yapılmasıiçin yeterlidir." diyor.
11. haftamın son günü hem ölçüm yapıldı hemde kan alındı
gitmeyi düşündüğün hastaneleri arayıp fiyat alabilirsin canımben de cumartesi günü gidicem kontrole. Sanırım 2 'li test de yapılacak. Özelde fiyatı ne kadardır acaba? Yoksa devlete giderim test için artık. Sonuçlarımız güzel çıksın inşallah hepimizin.
gitmeyi düşündüğün hastaneleri arayıp fiyat alabilirsin canım
ben özel bir hastane ile doğum paketi olarak anlaştım inan hiç bilmiyorum fiyatlar ne kadar
ben de sorayım belki benim gittiğim hastanede de vardır böyle bi paket falan. seninle günlerimiz ne kadar yakınmış :)
bende hafif kasık, bel ağrısından başka bir sıkıntı yok canım. Göğüslerim de fena şişti :) sende nasıl durumlar?Aaaa evet bende yeni farkettim ve çok mutlu oldum canım. :)
bende hafif kasık, bel ağrısından başka bir sıkıntı yok canım. Göğüslerim de fena şişti :) sende nasıl durumlar?
Adet dönemim yaklaştıkça bel,karın ve bacaklarda ağrılarım oluyor, birde akıntı var.
Doktor korkulacak birşey yok dedi.
Göğüsleri sorma onlar apayrı bir dünya dokunamıyorum bile acıdan 3 aydır böyle
Birde göbek deliğim ağrıyor onuda sordum doktoruma rahim genişliyor çok normal dedi.
Birde parol al dedi klasikkk tüm gebe doktorları gibi :)
aman tek dertlerimiz bunlar olsun. sağlıkla gelsinler de çekeriz napalım :) bende şimdiye kadar hiç ağır gebelik belirtisi olmadı zaten çok şükür. tavuk,köfte falan yiyemez oldum sadece ama hiç mide bulantım kusmam olmadı. şimdilik rahat geçiyor inşallah böyle devam eder.
Eylülün son haftası tatile gittim bir hafta öldürdü beni yaa bilmiyorum da hamile olduğumu kusmuyorum ama her gece saat 11 de başlıyor bulantılar uyutmuyor ayy çok kötüydü.
Şükür bende iyiyim herşeye rağmen riskli bir durumda yok inşallah hep böyle gider :)
amin canım inşallah :) ben 3 haftadır göremiyorum fasulyemi, cumartesiyi iple çekiyorum merak ediyorum aslında daha çok
Merhabalar ben de varım. 10 mayıs beklenen gün
Bugün 11+2 yim ikili taramam yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?