- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.561
Teşekkürler canım, maden suyu günde 2 tane içerdim hamilelik öncesi ama şu an mideme çok iyi gelmediği için bırakmıştım, onun da etkisi olabilir. En iyisi başlamaya çalışayım tekrardan, geçmezse doktora gideyim.Benim bel ağrım olmadı canım dik durmaya çalışıyorum ve uzun süre ayakta veya oturur pozisyonda olmamaya dikkat ediyorum belki o yüzdendir. Bir de magnezyum eksikliği olabilir günde 1 tane maden suyu öneriyorlar onun için. Sen doktoruna bir sor istersen yine. Bir de kendini çok yorma artık bebiş büyüyor annesi. Çok geçmiş olsun
Benim hamilelik başlarında göğüslerde sızı, hassasiyet ve dolgunlaşma olmuştu. Şu an aynı pozisyonda kaldılar :)) hassasiyet ve sızı geçti, acaba sonradan tekrar mı başlıyor?Merhabalar arkadaşlar. Benim 1-2 haftadır kol altlarımdan göğüslere doğru ağrı başladı. Sizde de oluyor mu? Daha önceden hiç olmazdı uçları da sızlıyor ara ara
Aynen canım günde 1 tane ideal diye duymuştum. Otururken de belinin arkasına minder gibi birşey koy. İlerleyen zamanlarda artacak bel problemimiz dikkatli olmakta fayda var. Umarım faydası olur sevgilerTeşekkürler canım, maden suyu günde 2 tane içerdim hamilelik öncesi ama şu an mideme çok iyi gelmediği için bırakmıştım, onun da etkisi olabilir. En iyisi başlamaya çalışayım tekrardan, geçmezse doktora gideyim.
Valla bilemedim canım. Hani böyle kolunun altına bastırırsın da ağrı olur ya arada öyle ağrıyor. Başlarda çok ağrım olmamıştı benim sadece uçlarda kararma ve dolgunluk olmuştu anlamadım 19. haftaya doğru başladı. Doktora soracağım bakalım...Benim hamilelik başlarında göğüslerde sızı, hassasiyet ve dolgunlaşma olmuştu. Şu an aynı pozisyonda kaldılar :)) hassasiyet ve sızı geçti, acaba sonradan tekrar mı başlıyor?
Sağol cnm. Birazcık kanamam oldu daÇok geçmiş olsun canım sen neden acile gittin?
Canim ben rabbime tevekkül edip, ne gelirse O'ndandir diyorum. Bu sebeple testleri yaptirmadim. Doktorumda zaten testlerin kesinlik arz etmedigini ve de tedavi edilebilir hastaliklari göstermedigini söyledi. Eger tedavi edilebilir durumlari bize belirtmeyecekse ve bende her turlu yavrum kabulum diyorsam neden yaptirayim dedim. Doktorumda bu durumda yaptirmaman daha iyi. Stressiz sakin bir hamilelik her zaman iyidir dedi. Doktorumla ortak karar verdik yaniDoktor bana 3lü teste teşvik için sonuca göre karindan su alınabilir erken teşhis önemli dedi hem risk hesaplaması kafam karman çorman oldu en iyisi Allaha tevekkül edip yaptirmamak bazen doktorlar abuk subuk konuşabiliyorlar
Hamileliginde hic su icemeyipte saglikla dogum yapanlarda var cevremde. Ancak elimizden geldigince su icmeliyiz, su sagliktir. Hem bize hem bebegimize faydali tabiki, icebildigin kadar ic canim.Bebeğin suyu azalır diye korkuttular zorla içmeye çalışıyorum
Anladım çok geçmiş olsun canım. Ama artık bebiş büyüdü annesi korkma daha dikkatli ol sadece. Ben 9 ay kanaması olan da duydum. Regl vaktin miydi? Bir de arkadaşlar regl zamanları bel, karın ağrısı veya hafif kanama olurmuş. Bana böyle olursa korkma demişlerdi. Kaç yıldan beri rahmin bir düzeni var regl zamanları rutin uygulama yaparmış korkmayın öyle olursa. Bir de kan hacmimiz arttı ya ufak bir zorlama, yorulma vs sonucu kılcal damarlar kanama yapabilirmiş. Aşırı hapşırık veya öksürükten bile olabilirmiş. Ne zor değil mi işimiz şimdidenSağol cnm. Birazcık kanamam oldu dayani böyle reglin ilk başlaması gibiydi yada bitmesi gibi diyelim. Dr evet kasılman olmuş ağrın var görebiliyorum dedi. İdrar tahlilimiz iyi çıktı, yoksa ondan mı oldu diyecektim dedi. Ayakta kalma yrn tüm gün uzan fln dedi.
Hangi gen merkeziydi cnm? Bide dna testi oluyor değilmi bahsettiğin prena test?Canım ben direk gen merkezinde verdim. Prena test yaptrdım. O Amerika'ya değil Almanya'ya gönderiliyor. Pazartesi günü kanı vermiştim. Bir sonraki hafta cumartesi sonucum geldi. Ama hastane aracılığıyla kan veren arkadaşlar var burada onların çıkmamıştı benden önce vermelerine rağmen. Arayıp sorabilirsin gen merkezlerine süresini. Noel filan etkiler mi ama bilmiyorum sanırım onların tatilleri oluyor bu aralar. Gen merkezleriyle görüş bir an evvel.
İyiki varsınız cnm hepinize cok tesekkür ediyorum bu zor gunlerımde hoc unutmayacagım desteğiniziDoktor bana Dna kesin sonuç veriyor diye anlatmıştı ikili testi anlatırken Allahın izniyle iyi çıkacaktır için rahat olsun dualarimiz seninle
Evet sadece ayrıntılı ultrasonu yaptiricam bende elimizden hiç birşey gelmez duadan başkaCanim ben rabbime tevekkül edip, ne gelirse O'ndandir diyorum. Bu sebeple testleri yaptirmadim. Doktorumda zaten testlerin kesinlik arz etmedigini ve de tedavi edilebilir hastaliklari göstermedigini söyledi. Eger tedavi edilebilir durumlari bize belirtmeyecekse ve bende her turlu yavrum kabulum diyorsam neden yaptirayim dedim. Doktorumda bu durumda yaptirmaman daha iyi. Stressiz sakin bir hamilelik her zaman iyidir dedi. Doktorumla ortak karar verdik yani
Gidicem cnm ama artık aileerede gitti olay onlarda endişelendi amniosentez yaptırmamı istiyor herkes cunkı cok korkuttular bizi 9ay bu stresle yasayamadsın dıolar 2günde eridim ztn...kızlar dna testimi kesin çözüm amniosentes mi?
Dna sonucu kaçgüne cıkıyor?(bize 3hafta dedi dr zaman geçer dedi)
Sentezi önerdi oda 1haftaya cıkar dedi bna yardım edin birini yaptırmak şart oldu artık benle birlikte ailelerimizde artık işin içinde
Kızlar dna testinizi nerede yaptırdınız? Kaça yaptırdınız? Sonuçlarınız kaç günde elinize ulaştı?
beni acil bilgilendirebilrimisiniz
Genoks da 2300 TL ye. 2 haftada geldi kuzum
DNA testi 2 hafrada geldi bana
Genoks da 2300 TL ye. 2 haftada geldi kuzum
Can'ım öncelikle çok geçmiş olsun.dün gece foruma gitmedin ya aklıma geldi inana ama kondurmadım vesvesesine dedim.allahım hiçbir evladı babasız annesiz bırakmasın senin eşimi de sana tavrına bağışlasın.çok üzüldük bi kez daha öldük dün geceMrb arkadaslar. Benm esim polis ve dun bizim icin cok kotu bir gundu. 1 dk sonrasinda ne olacagini gercekten bilemiyor insan. O macta esimde gorevliydi. Kendisi cevik kuvvet.. Yarim saat oncesi arayp gulerek konusan adam sonrasinda sanki etinden et koparmslar gibi aglayark aradi. Ben tv izlemem pek olurda izlersem ona ulasamazsam kötü olmayayim diye aradi. Ama sesi o kadar kotuyduki kendine bir sey oldu sandim. Eve gelene kadarda emin olamadim. Sukur hic bir seyi yoktu rabbim korumus. Onunde arkadaslari sehit olmus. Sehadet getirenlere sahit olmus. Nasil atlatr bilemiyorum . rabbim onu Yavrusuna bagisladi sukur . Ben normalde yanlzm ist da tam.o gun mugladan annem gelmsti. Annem olmasa nasil olurdum bilemiyorum. Buz kesildim. Ama bebegm icin kendimi birakamadm. Kiyamet gibi bir gundu. Kim.bilir hangi yavrular babasiz kaldi. Analrin evine atesler dustu. Rabbm sabir versin. Yararilara sifa versin insaallah. Bu arada 5 gundur kimildamayan kizimiz babasi elini koyunca tekmelemeye basladi. Yavrular herseyi hissediyor. Rabbim kimseyi babasiz annesz birakmasn.
işte bu yüzden cinsellik bile yaşamak tehlikeli bence.rahimde kasılmalardan Allah korusun.çok geçmişler olsun Can'ım dikkat et.az kaldı lütfen riske atma bol dinlenSağol cnm. Birazcık kanamam oldu dayani böyle reglin ilk başlaması gibiydi yada bitmesi gibi diyelim. Dr evet kasılman olmuş ağrın var görebiliyorum dedi. İdrar tahlilimiz iyi çıktı, yoksa ondan mı oldu diyecektim dedi. Ayakta kalma yrn tüm gün uzan fln dedi.
Çok sağol cnm. Evet normalde reglime bir kaç gün kalmış olması lazımdı. Aklıma o da geldi ama insan endişe ediyor yine de. Şimdi yine brz ağrım var ama uzandım bakalım. Amin cnm Allah hepimizi korusun yavrularımızı da bize bağışlasınAnladım çok geçmiş olsun canım. Ama artık bebiş büyüdü annesi korkma daha dikkatli ol sadece. Ben 9 ay kanaması olan da duydum. Regl vaktin miydi? Bir de arkadaşlar regl zamanları bel, karın ağrısı veya hafif kanama olurmuş. Bana böyle olursa korkma demişlerdi. Kaç yıldan beri rahmin bir düzeni var regl zamanları rutin uygulama yaparmış korkmayın öyle olursa. Bir de kan hacmimiz arttı ya ufak bir zorlama, yorulma vs sonucu kılcal damarlar kanama yapabilirmiş. Aşırı hapşırık veya öksürükten bile olabilirmiş. Ne zor değil mi işimiz şimdidenAllah evlatlarımızı ve bizleri korusun
Rabbim hicbir cocugu anne babasiyla ve hicbir anne babayi evladiyla sinamasin insallah haber izledikce cok diler oldum bunu son zamanlarda anne olmak baskaymis daha simdiden. Rabbim esini sana ve evladina bagislamis sukur. Ne kadar uzakta olsak orda birsey oldugunda biz burda neler yasiyoruz zor her türlüsü insan yasami bu kadar degersiz bu kadar ucuz! Cok birseyde demek istemiyorum uzuluyorum sonra gunlerce yavrumda uzgun olmasinMrb arkadaslar. Benm esim polis ve dun bizim icin cok kotu bir gundu. 1 dk sonrasinda ne olacagini gercekten bilemiyor insan. O macta esimde gorevliydi. Kendisi cevik kuvvet.. Yarim saat oncesi arayp gulerek konusan adam sonrasinda sanki etinden et koparmslar gibi aglayark aradi. Ben tv izlemem pek olurda izlersem ona ulasamazsam kötü olmayayim diye aradi. Ama sesi o kadar kotuyduki kendine bir sey oldu sandim. Eve gelene kadarda emin olamadim. Sukur hic bir seyi yoktu rabbim korumus. Onunde arkadaslari sehit olmus. Sehadet getirenlere sahit olmus. Nasil atlatr bilemiyorum . rabbim onu Yavrusuna bagisladi sukur . Ben normalde yanlzm ist da tam.o gun mugladan annem gelmsti. Annem olmasa nasil olurdum bilemiyorum. Buz kesildim. Ama bebegm icin kendimi birakamadm. Kiyamet gibi bir gundu. Kim.bilir hangi yavrular babasiz kaldi. Analrin evine atesler dustu. Rabbm sabir versin. Yararilara sifa versin insaallah. Bu arada 5 gundur kimildamayan kizimiz babasi elini koyunca tekmelemeye basladi. Yavrular herseyi hissediyor. Rabbim kimseyi babasiz annesz birakmasn.
Çok sağol cnm Allah razı olsun. Korkusu bile yettiC
işte bu yüzden cinsellik bile yaşamak tehlikeli bence.rahimde kasılmalardan Allah korusun.çok geçmişler olsun Can'ım dikkat et.az kaldı lütfen riske atma bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?