2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teşekkürler canım, maden suyu günde 2 tane içerdim hamilelik öncesi ama şu an mideme çok iyi gelmediği için bırakmıştım, onun da etkisi olabilir. En iyisi başlamaya çalışayım tekrardan, geçmezse doktora gideyim.

Merhabalar arkadaşlar. Benim 1-2 haftadır kol altlarımdan göğüslere doğru ağrı başladı. Sizde de oluyor mu? Daha önceden hiç olmazdı uçları da sızlıyor ara ara
Benim hamilelik başlarında göğüslerde sızı, hassasiyet ve dolgunlaşma olmuştu. Şu an aynı pozisyonda kaldılar :)) hassasiyet ve sızı geçti, acaba sonradan tekrar mı başlıyor?

Aynen canım günde 1 tane ideal diye duymuştum. Otururken de belinin arkasına minder gibi birşey koy. İlerleyen zamanlarda artacak bel problemimiz dikkatli olmakta fayda var. Umarım faydası olur sevgiler

Benim hamilelik başlarında göğüslerde sızı, hassasiyet ve dolgunlaşma olmuştu. Şu an aynı pozisyonda kaldılar :)) hassasiyet ve sızı geçti, acaba sonradan tekrar mı başlıyor?
Valla bilemedim canım. Hani böyle kolunun altına bastırırsın da ağrı olur ya arada öyle ağrıyor. Başlarda çok ağrım olmamıştı benim sadece uçlarda kararma ve dolgunluk olmuştu anlamadım 19. haftaya doğru başladı. Doktora soracağım bakalım...

Çok geçmiş olsun canım sen neden acile gittin?
Sağol cnm. Birazcık kanamam oldu da yani böyle reglin ilk başlaması gibiydi yada bitmesi gibi diyelim. Dr evet kasılman olmuş ağrın var görebiliyorum dedi. İdrar tahlilimiz iyi çıktı, yoksa ondan mı oldu diyecektim dedi. Ayakta kalma yrn tüm gün uzan fln dedi.

Canim ben rabbime tevekkül edip, ne gelirse O'ndandir diyorum. Bu sebeple testleri yaptirmadim. Doktorumda zaten testlerin kesinlik arz etmedigini ve de tedavi edilebilir hastaliklari göstermedigini söyledi. Eger tedavi edilebilir durumlari bize belirtmeyecekse ve bende her turlu yavrum kabulum diyorsam neden yaptirayim dedim. Doktorumda bu durumda yaptirmaman daha iyi. Stressiz sakin bir hamilelik her zaman iyidir dedi. Doktorumla ortak karar verdik yani

Anladım çok geçmiş olsun canım. Ama artık bebiş büyüdü annesi korkma daha dikkatli ol sadece. Ben 9 ay kanaması olan da duydum. Regl vaktin miydi? Bir de arkadaşlar regl zamanları bel, karın ağrısı veya hafif kanama olurmuş. Bana böyle olursa korkma demişlerdi. Kaç yıldan beri rahmin bir düzeni var regl zamanları rutin uygulama yaparmış korkmayın öyle olursa. Bir de kan hacmimiz arttı ya ufak bir zorlama, yorulma vs sonucu kılcal damarlar kanama yapabilirmiş. Aşırı hapşırık veya öksürükten bile olabilirmiş. Ne zor değil mi işimiz şimdiden Allah evlatlarımızı ve bizleri korusun

Hangi gen merkeziydi cnm? Bide dna testi oluyor değilmi bahsettiğin prena test?

Evet sadece ayrıntılı ultrasonu yaptiricam bende elimizden hiç birşey gelmez duadan başka

DNA testi 2 hafrada geldi bana

Can'ım öncelikle çok geçmiş olsun.dün gece foruma gitmedin ya aklıma geldi inana ama kondurmadım vesvesesine dedim.allahım hiçbir evladı babasız annesiz bırakmasın senin eşimi de sana tavrına bağışlasın.çok üzüldük bi kez daha öldük dün gece((tekrarı yaşanmasın inşallah

C
işte bu yüzden cinsellik bile yaşamak tehlikeli bence.rahimde kasılmalardan Allah korusun.çok geçmişler olsun Can'ım dikkat et.az kaldı lütfen riske atma bol dinlen

Çok sağol cnm. Evet normalde reglime bir kaç gün kalmış olması lazımdı. Aklıma o da geldi ama insan endişe ediyor yine de. Şimdi yine brz ağrım var ama uzandım bakalım. Amin cnm Allah hepimizi korusun yavrularımızı da bize bağışlasın

Rabbim hicbir cocugu anne babasiyla ve hicbir anne babayi evladiyla sinamasin insallah haber izledikce cok diler oldum bunu son zamanlarda anne olmak baskaymis daha simdiden. Rabbim esini sana ve evladina bagislamis sukur. Ne kadar uzakta olsak orda birsey oldugunda biz burda neler yasiyoruz zor her türlüsü insan yasami bu kadar degersiz bu kadar ucuz! Cok birseyde demek istemiyorum uzuluyorum sonra gunlerce yavrumda uzgun olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…