- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.541
Çok teşekkürler canım aynen öyle. 2-3 gündür mide yanması da başladı bir de göğüsler ağrıyor bebişler iyi olsun da çekeceğiz artıkAminnn cnmhepimizin kandili mübarek olsun, Allah kötülere fırsat vermesin. Sanada geçmiş olsun cnm inş bir an önce geçer, anne olmak zormuş daha bebişler doğmadan herkeste farklı ağrılar sızılar. Ama tabiki çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canım bende gripte antibiyotik kullandım hatta ya zarar veriyosa diyip bıraktım doktor kızdı bana kullan onu ben doktorum zararı olan şeyi vermem dedi az fırça yiyince akıllandım içtim de iyleştim bşz fazlq pimpirik yapıyoruz doktoru dinlesek daha rahat olacakİnşallah canım öksürük için de antibiyotik falan kullandım bi korku oldu o yüzden sabredebildigim kadar duruyorum tak edince dayanamıyorum tabi
Aaa olur mu öyle şey bende senin gibiydim bekleyerek hiç geçmiyor doktora gittim antibiyotik verdi geceleri dilim kuruduğu için uykularım bölük pörçüktü hala daha boğazımda sabahları ağrı var ödüm kopuyo tazeleyecek diye serum filan takıldı da 15 20 günde zor toparlandımGunaydin guzel anneler
Ben birkac gundur hastalikla bogusuyorum maalesef. Ilk basta bogaz agrisi ile basladi iki gundur ise hafif oksuruk, burun akintisi, tikaniklik ve muthis bir bas agrisi ile devam ediyor. Dun dayanamayip Parol aldim. Ne yaptiysam fayda etmedi limonlar, limonlu sular, bal falan surekli yiyorum ama bana misin dedigi yok. Var mi bi oneriniz kizlar? Doktora da gitsem mi diyorum ama sonra da doktor ne yapacak ilac kullanamiyoruz zaten diyorum
Süpermiş buCanim oglum dogdugundan beri haftanin 7 gunu sabah 6 da ayaktayiz. Cocuk icindeki memurla dogdu
Ay geçecek mi acaba nerde o günler ikinci ayımdan beri çekiyorumBel ağrısı nezaman geçecek annişleerrrr
Bana da mecbur verdiler kanımda mikrop çıktı idrarda iltihap bir de bitmek bilmeyen öksürük normalde nadiren olan şeyler hamilelikte hepsi toplandı 3 tane içtiğim gibi geçti öksürük 1 hafta 3 kilo pekmez içtim de gecmediCanım bende gripte antibiyotik kullandım hatta ya zarar veriyosa diyip bıraktım doktor kızdı bana kullan onu ben doktorum zararı olan şeyi vermem dedi az fırça yiyince akıllandım içtim de iyleştim bşz fazlq pimpirik yapıyoruz doktoru dinlesek daha rahat olacak
Doktor bana Dna kesin sonuç veriyor diye anlatmıştı ikili testi anlatırken Allahın izniyle iyi çıkacaktır için rahat olsun dualarimiz seninleGidicem cnm ama artık aileerede gitti olay onlarda endişelendi amniosentez yaptırmamı istiyor herkes cunkı cok korkuttular bizi 9ay bu stresle yasayamadsın dıolar 2günde eridim ztn...kızlar dna testimi kesin çözüm amniosentes mi?
Dna sonucu kaçgüne cıkıyor?(bize 3hafta dedi dr zaman geçer dedi)
Sentezi önerdi oda 1haftaya cıkar dedi bna yardım edin birini yaptırmak şart oldu artık benle birlikte ailelerimizde artık işin içinde
Aynen cnm bizde dün acile gittikÇok teşekkürler canım aynen öyle. 2-3 gündür mide yanması da başladı bir de göğüsler ağrıyor bebişler iyi olsun da çekeceğiz artık
Amin cnm gözyaşlarıyla okudum. Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın. Anasından babasından evladından eşinden ayırmasın çok acıMrb arkadaslar. Benm esim polis ve dun bizim icin cok kotu bir gundu. 1 dk sonrasinda ne olacagini gercekten bilemiyor insan. O macta esimde gorevliydi. Kendisi cevik kuvvet.. Yarim saat oncesi arayp gulerek konusan adam sonrasinda sanki etinden et koparmslar gibi aglayark aradi. Ben tv izlemem pek olurda izlersem ona ulasamazsam kötü olmayayim diye aradi. Ama sesi o kadar kotuyduki kendine bir sey oldu sandim. Eve gelene kadarda emin olamadim. Sukur hic bir seyi yoktu rabbim korumus. Onunde arkadaslari sehit olmus. Sehadet getirenlere sahit olmus. Nasil atlatr bilemiyorum . rabbim onu Yavrusuna bagisladi sukur . Ben normalde yanlzm ist da tam.o gun mugladan annem gelmsti. Annem olmasa nasil olurdum bilemiyorum. Buz kesildim. Ama bebegm icin kendimi birakamadm. Kiyamet gibi bir gundu. Kim.bilir hangi yavrular babasiz kaldi. Analrin evine atesler dustu. Rabbm sabir versin. Yararilara sifa versin insaallah. Bu arada 5 gundur kimildamayan kizimiz babasi elini koyunca tekmelemeye basladi. Yavrular herseyi hissediyor. Rabbim kimseyi babasiz annesz birakmasn.
Allah korumuş canım, bebeğinize bağışlamış... Meleğiniz korumuş belki de babasını... Çok büyük bir travma bu tarz olaylar hele ki çok yakından atlatmış ya da atlatamamış olanların yakınları için... Allah kimsenin başına vermesin. Ne zaman bitecek bu olaylar, ne günahı var bu masum insanların... Çok geçmiş olsun, Allah esirgesin.Mrb arkadaslar. Benm esim polis ve dun bizim icin cok kotu bir gundu. 1 dk sonrasinda ne olacagini gercekten bilemiyor insan. O macta esimde gorevliydi. Kendisi cevik kuvvet.. Yarim saat oncesi arayp gulerek konusan adam sonrasinda sanki etinden et koparmslar gibi aglayark aradi. Ben tv izlemem pek olurda izlersem ona ulasamazsam kötü olmayayim diye aradi. Ama sesi o kadar kotuyduki kendine bir sey oldu sandim. Eve gelene kadarda emin olamadim. Sukur hic bir seyi yoktu rabbim korumus. Onunde arkadaslari sehit olmus. Sehadet getirenlere sahit olmus. Nasil atlatr bilemiyorum . rabbim onu Yavrusuna bagisladi sukur . Ben normalde yanlzm ist da tam.o gun mugladan annem gelmsti. Annem olmasa nasil olurdum bilemiyorum. Buz kesildim. Ama bebegm icin kendimi birakamadm. Kiyamet gibi bir gundu. Kim.bilir hangi yavrular babasiz kaldi. Analrin evine atesler dustu. Rabbm sabir versin. Yararilara sifa versin insaallah. Bu arada 5 gundur kimildamayan kizimiz babasi elini koyunca tekmelemeye basladi. Yavrular herseyi hissediyor. Rabbim kimseyi babasiz annesz birakmasn.
Doktor bana 3lü teste teşvik için sonuca göre karindan su alınabilir erken teşhis önemli dedi hem risk hesaplaması kafam karman çorman oldu en iyisi Allaha tevekkül edip yaptirmamak bazen doktorlar abuk subuk konuşabiliyorlarAynen canim ben de sadece ayrintili ultrasona girecegim
Arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum çok geçmiş olsun. Yine annelerin, babaların, evlatların, kardeşlerin canı yandı. Kaç kişi öldü onlarla birlikte. Eşinin polis olduğunu İstanbul'da olduğunuzu biliyordum Allah korusun arkadaşım. Emniyet güçlerimiz çok zor şartlarda görev yapıyor. Allah'a emanet olun naçizane tavsiyem Ayet-el Kürsi okumadan çıkmasın dışarı. Ülkeyi cehenneme çevirmek isteyenlerle dolduk taştık...Mrb arkadaslar. Benm esim polis ve dun bizim icin cok kotu bir gundu. 1 dk sonrasinda ne olacagini gercekten bilemiyor insan. O macta esimde gorevliydi. Kendisi cevik kuvvet.. Yarim saat oncesi arayp gulerek konusan adam sonrasinda sanki etinden et koparmslar gibi aglayark aradi. Ben tv izlemem pek olurda izlersem ona ulasamazsam kötü olmayayim diye aradi. Ama sesi o kadar kotuyduki kendine bir sey oldu sandim. Eve gelene kadarda emin olamadim. Sukur hic bir seyi yoktu rabbim korumus. Onunde arkadaslari sehit olmus. Sehadet getirenlere sahit olmus. Nasil atlatr bilemiyorum . rabbim onu Yavrusuna bagisladi sukur . Ben normalde yanlzm ist da tam.o gun mugladan annem gelmsti. Annem olmasa nasil olurdum bilemiyorum. Buz kesildim. Ama bebegm icin kendimi birakamadm. Kiyamet gibi bir gundu. Kim.bilir hangi yavrular babasiz kaldi. Analrin evine atesler dustu. Rabbm sabir versin. Yararilara sifa versin insaallah. Bu arada 5 gundur kimildamayan kizimiz babasi elini koyunca tekmelemeye basladi. Yavrular herseyi hissediyor. Rabbim kimseyi babasiz annesz birakmasn.
Çok geçmiş olsun canım sen neden acile gittin?Aynen cnm bizde dün acile gittikneyseki bebeğimiz iyi çok şükür.
Canım ben direk gen merkezinde verdim. Prena test yaptrdım. O Amerika'ya değil Almanya'ya gönderiliyor. Pazartesi günü kanı vermiştim. Bir sonraki hafta cumartesi sonucum geldi. Ama hastane aracılığıyla kan veren arkadaşlar var burada onların çıkmamıştı benden önce vermelerine rağmen. Arayıp sorabilirsin gen merkezlerine süresini. Noel filan etkiler mi ama bilmiyorum sanırım onların tatilleri oluyor bu aralar. Gen merkezleriyle görüş bir an evvel.Gidicem cnm ama artık aileerede gitti olay onlarda endişelendi amniosentez yaptırmamı istiyor herkes cunkı cok korkuttular bizi 9ay bu stresle yasayamadsın dıolar 2günde eridim ztn...kızlar dna testimi kesin çözüm amniosentes mi?
Dna sonucu kaçgüne cıkıyor?(bize 3hafta dedi dr zaman geçer dedi)
Sentezi önerdi oda 1haftaya cıkar dedi bna yardım edin birini yaptırmak şart oldu artık benle birlikte ailelerimizde artık işin içinde
Benim bel ağrım olmadı canım dik durmaya çalışıyorum ve uzun süre ayakta veya oturur pozisyonda olmamaya dikkat ediyorum belki o yüzdendir. Bir de magnezyum eksikliği olabilir günde 1 tane maden suyu öneriyorlar onun için. Sen doktoruna bir sor istersen yine. Bir de kendini çok yorma artık bebiş büyüyor annesi. Çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar, benim de bel/kuyruk sokumu ağrılarım başladı özellikle akşamları. Bacaklarımı uzatmadan uzun süre geçirirsem hele çok sızı oluyor. Dün biraz yürüyüş yapıp alışveriş yapmıştım sonra da misafirlerimiz geldi eve, oturur pozisyonda kalınca uzun süre ağrılar iyice arttı, bu sabah kalktığımda bile vardı. Böyle ağrısı olanlar var mı? Neler yapıyorsunuz geçmesi için alınması gereken bir önlem var mı? Doktor kontrolüm daha yeniydi o zaman bu kadar abartılı bir ağrı olmayınca sormamıştım, devam ederse sırf bunun için gidicem doktora galiba...
Bebeğin suyu azalır diye korkuttular zorla içmeye çalışıyorumBen 1 litre bile içmiyorum içemiyorum . Haftaya doktor muayenem var bi sakınca olusturup olusturmadıgını sorucam bu durumun bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?