2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben hamilelikten önce de antibiyotik alma taraftarı olmuyordum, artık dayanamazsam o zaman gidip ilaç yazdırıyordum. Simdi de hamilelerin kullandıgı antibiyotikler var ama onlarsız da belki gecer diye bekledim acıkcası. Zaten bi süre daha gecmezse giderim sanırım doktora
Ben de evin içinde şal doladım boynuma onunla geziyorum hastalık başladıgından beri ama ısıtmadım hic, bi de öyle mi denesem...

Bu arada @whiteandblack34 bugun ayva çayını denedim, cidden öksürügüme iyi geldi, tıkanıklıklarımı da açarsam sıcak su banyosu ile daha iyi hissedebilirim belki :)

Tikanikliklara tuzlu su iyi geliyor. suyu kaynatip soguttuktan sonra tuz koyun. benim dun cok fenaydi bugun iyiyim. bogaz spreyi kutusu vardi. annem onu bosaltip iyice yikadi. onunla burnuma sıkıyorum. iyi geliyor. tadi yok kokusu yok. bulanti yapmiyor yani.

sagol canım.. Ins doktorum rahatlatır.acılden vuruldugum ıgneden sonra kasıklarımda agrı kasılma sertlesme gıbı bısey oldu nprmalmı acaba.artık ne tur bısey hıssedıyprum tanımlayamıyprım

Aminn aminnn insaallah. Mesajlariniz icin hepiniize cok tesekkur ederim. Umarim suclulular bir an once bulunur. Boyle kötü kara gunleri bir daha yasamayiz. Ailelerinin yerine kendimi koyamiyorumm bile.

Aminn aminnn insaallah. Mesajlariniz icin hepiniize cok tesekkur ederim. Umarim suclulular bir an once bulunur. Boyle kötü kara gunleri bir daha yasamayiz. Ailelerinin yerine kendimi koyamiyorumm bile.

Anneler mide yanmasina bir cozum bulabildiniz mi. Ilk kez yasiyorum. Dogrulamiyorum bile. Sanki usutmusum de karnm agriyor bir garip

Benim öksürük için yapmadığım şey kalmadı bulantı için hastaneye yatınca hemşireler doktoruma şikayet ettiler koca gece öksürdu diye doktorum hemen göğüs hastalıklarına yolladı ne çok agladigimi bilirim öksürukten keşke ilaçsız geçseydi ama geçmedi B grubu antibiyotik yazdı 3 tane icmemle bile azaldı öksürük Rabbim zararını bebegimden korumustur inşallah

Benim eşimde çevik kuvvet seni çok ii anlıyorum canim dün gerçekten kıyamet gibi bi gündü hala etkisindeyim Rabb'im eşlerimizi basımızdan eksik etmesin..çok çok çok Zor ateş düştüğü yeri yakar..Allahım ailelerine sabır versin

Anneler mide yanmasina bir cozum bulabildiniz mi. Ilk kez yasiyorum. Dogrulamiyorum bile. Sanki usutmusum de karnm agriyor bir garip
Sen stres oldun belki ondan oldu canım.haricinde mide yanması geçmez bence çözümü var mı bilmiyorum

Gecmeyince gecmiyor canim. ilerleme riski de var o yuzden ilerlemeden onlemini almak lazim. Allah korur meleklerimizi insallah.

sagol canım.. Ins doktorum rahatlatır.acılden vuruldugum ıgneden sonra kasıklarımda agrı kasılma sertlesme gıbı bısey oldu nprmalmı acaba.artık ne tur bısey hıssedıyprum tanımlayamıyprım
Tabiki rahatlatır Allah korusun kötü birşey olsa pat diye söyleyiverir doktorlar. Hastaneye yatırırlardı ciddi olsa demek ki iğnenin yeterli olacağını düşünmüşler. Doktorunun telefonu var mı sorsana bi iğneden sonra böyle olur muymuş? Veya iğneyi biliyorsan netten yan etkilerine bak. Strese girme, olumlu düşünmeye çalış, dua et çok rahatlarsın canım. Ayet-el Kürsi oku üfle elini karnına sür sonra. Bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et canım. Su bizim için hayati önem taşıyor günde 2 litre en az içmeye çalış. Dinlenirken soluna yat ayağın baş hizanı geçecek şekilde altına minder vs koy dinlen. Bebişe kan gitsin. Benim kuzenimin ilk 4-5 ay kanaması oldu şimdi bir kızı var ki bal gibi tatlı nasıl güzel anlatamam. Çok stres yaşamıştı o da. İnşallah birkaç aya buradan bebişlerimizin fotolarını paylaşacağız

Canım seninle aynı haftadayız. Bende de 1-2 gündür mide yanması başladı. Senin dünkü stresle daha da artmıştır. Ben yatamadım ilk olduğunda dik durabildim sadece sarı leblebi yedim çok iyi geldi aklında olsun. Gastritim olduğu için arada, sarı leblebiyi eksik etmem çok iyi gelir. Bir de eskiler bebişin saçları çıkıyor dermiş mide yanınca meğersem bu hafta bizimkiler saçlanmaya başlıyormuş haftamızın altında yazıyor açıklama kısmında :) sevgiler canım Allah'a emanet olun hepiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…