- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.601
Sağol canım içimi rahatlattınHiçendişelenme hissetmemende çok normal bir sorun olsa doktorun söylerdi mutlaka ilerleyen zamanlarda hissedersin insallah
Aynen canım yaBende pek bişey hissedemiyorum benimde 2. Cocuk insan takılıyor buna bi baslasalarsa içimiz ferahlasa
Ben hamilelikten önce de antibiyotik alma taraftarı olmuyordum, artık dayanamazsam o zaman gidip ilaç yazdırıyordum. Simdi de hamilelerin kullandıgı antibiyotikler var ama onlarsız da belki gecer diye bekledim acıkcası. Zaten bi süre daha gecmezse giderim sanırım doktoraAaa olur mu öyle şey bende senin gibiydim bekleyerek hiç geçmiyor doktora gittim antibiyotik verdi geceleri dilim kuruduğu için uykularım bölük pörçüktü hala daha boğazımda sabahları ağrı var ödüm kopuyo tazeleyecek diye serum filan takıldı da 15 20 günde zor toparlandım
Ben de evin içinde şal doladım boynuma onunla geziyorum hastalık başladıgından beri ama ısıtmadım hic, bi de öyle mi denesem...Selam kizlar. oksurugu faranjiti olan arkadaslar icin onerim havlu veya yun bir seyi utuyke veya kaloriferde isitip boynunuza sarin. ben 2 hafta oksurdum ballar limonlar gecici sureyle fayda ediyordu sonra yine basliyordu. havluyu sardiktan sonra 2 gun icinde falan gecti rahat ettim. cok oksurdugum zaman kanamam olmustu doktor ondan degildir demisti ama bence ondan olmustu. Biz de 16+4 olduk bulantilarim tam hafifledi 1 haftadir kusmuyorum derken dayanilmaz bas agrisi basladi. gecen okuldan eve yururken arsaya kusa kusa geldim. dun yataktan cikamadim. bugun rahatim. hamilelikten onceki resimlere bakiyorum da "o zamanlar normal insandim" diyorum kendi kendime. cevremde benim kadar zor ve agir hamilelik geciren hickimseyi gormedim. hepsi cok mutluydu. yine de isyan etmek istemiyorum. Allaha sukurler olsun bize yavrumuzu hediye etti. buyuk bir lutuf bizim icin. Herkese iyi pazarlar kizlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bu ulkeyi bolmeye calisanlara firsat vermesin.
Ben hamilelikten önce de antibiyotik alma taraftarı olmuyordum, artık dayanamazsam o zaman gidip ilaç yazdırıyordum. Simdi de hamilelerin kullandıgı antibiyotikler var ama onlarsız da belki gecer diye bekledim acıkcası. Zaten bi süre daha gecmezse giderim sanırım doktora
Ben de evin içinde şal doladım boynuma onunla geziyorum hastalık başladıgından beri ama ısıtmadım hic, bi de öyle mi denesem...
Bu arada @whiteandblack34 bugun ayva çayını denedim, cidden öksürügüme iyi geldi, tıkanıklıklarımı da açarsam sıcak su banyosu ile daha iyi hissedebilirim belki :)
Aslında ultrasonda kıpır kıpır arkadaş ama hissetmiyorum :) Oğlum diyorum bi kıpraş yok ağır abi bizimkiS
Sende bendensin cnm ya inşallah hissederiz
blkide bilmiyorum ki.kendi doktoruma gittigimde tani koymasini isticem yani kanama nedeni de onemli.az mi kaldiÖyle düşünmeyin bazı vücutlar daha hassas demek sizinki de hassas daha dikkatli olursanız zaten çok bi Zaman kalmadı
sagol canım.. Ins doktorum rahatlatır.acılden vuruldugum ıgneden sonra kasıklarımda agrı kasılma sertlesme gıbı bısey oldu nprmalmı acaba.artık ne tur bısey hıssedıyprum tanımlayamıyprımÇok geçmiş olsun canım. Korkma desem de boş gelir biliyorum. Ben de farklı bir konuda korku yaşamıştım. Doktorun en rahatlatıcı konuşmayı yapacaktır. Allah nasip etmişse bir şekilde gelecek dünyaya annesi yer gök bir araya gelse bile. Sen o doğunca neler yapacağını düşün, örgü ör, dikiş dik, mektup yaz ona veya günlük bu seni rahatlatır. Allah'a emanet olun ikinizde...
Benim öksürük için yapmadığım şey kalmadı bulantı için hastaneye yatınca hemşireler doktoruma şikayet ettiler koca gece öksürdu diye doktorum hemen göğüs hastalıklarına yolladı ne çok agladigimi bilirim öksürukten keşke ilaçsız geçseydi ama geçmedi B grubu antibiyotik yazdı 3 tane icmemle bile azaldı öksürük Rabbim zararını bebegimden korumustur inşallahBen hamilelikten önce de antibiyotik alma taraftarı olmuyordum, artık dayanamazsam o zaman gidip ilaç yazdırıyordum. Simdi de hamilelerin kullandıgı antibiyotikler var ama onlarsız da belki gecer diye bekledim acıkcası. Zaten bi süre daha gecmezse giderim sanırım doktora
Ben de evin içinde şal doladım boynuma onunla geziyorum hastalık başladıgından beri ama ısıtmadım hic, bi de öyle mi denesem...
Bu arada @whiteandblack34 bugun ayva çayını denedim, cidden öksürügüme iyi geldi, tıkanıklıklarımı da açarsam sıcak su banyosu ile daha iyi hissedebilirim belki :)
Benim eşimde çevik kuvvet seni çok ii anlıyorum canim dün gerçekten kıyamet gibi bi gündü hala etkisindeyim Rabb'im eşlerimizi basımızdan eksik etmesin..çok çok çok Zor ateş düştüğü yeri yakar..Allahım ailelerine sabır versinAminn aminnn insaallah. Mesajlariniz icin hepiniize cok tesekkur ederim. Umarim suclulular bir an once bulunur. Boyle kötü kara gunleri bir daha yasamayiz. Ailelerinin yerine kendimi koyamiyorumm bile.
Ben yarıladım:)))göreceli tabi ki.zor 3 ay atlattık gerisi kolayblkide bilmiyorum ki.kendi doktoruma gittigimde tani koymasini isticem yani kanama nedeni de onemli.az mi kaldi
Sen stres oldun belki ondan oldu canım.haricinde mide yanması geçmez bence çözümü var mı bilmiyorumAnneler mide yanmasina bir cozum bulabildiniz mi. Ilk kez yasiyorum. Dogrulamiyorum bile. Sanki usutmusum de karnm agriyor bir garip
Gecmeyince gecmiyor canim. ilerleme riski de var o yuzden ilerlemeden onlemini almak lazim. Allah korur meleklerimizi insallah.Benim öksürük için yapmadığım şey kalmadı bulantı için hastaneye yatınca hemşireler doktoruma şikayet ettiler koca gece öksürdu diye doktorum hemen göğüs hastalıklarına yolladı ne çok agladigimi bilirim öksürukten keşke ilaçsız geçseydi ama geçmedi B grubu antibiyotik yazdı 3 tane icmemle bile azaldı öksürük Rabbim zararını bebegimden korumustur inşallah
o da dogru 20 hafta yolun yarisi :)Ben yarıladım:)))göreceli tabi ki.zor 3 ay atlattık gerisi kolay
Tabiki rahatlatır Allah korusun kötü birşey olsa pat diye söyleyiverir doktorlar. Hastaneye yatırırlardı ciddi olsa demek ki iğnenin yeterli olacağını düşünmüşler. Doktorunun telefonu var mı sorsana bi iğneden sonra böyle olur muymuş? Veya iğneyi biliyorsan netten yan etkilerine bak. Strese girme, olumlu düşünmeye çalış, dua et çok rahatlarsın canım. Ayet-el Kürsi oku üfle elini karnına sür sonra. Bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et canım. Su bizim için hayati önem taşıyor günde 2 litre en az içmeye çalış. Dinlenirken soluna yat ayağın baş hizanı geçecek şekilde altına minder vs koy dinlen. Bebişe kan gitsin. Benim kuzenimin ilk 4-5 ay kanaması oldu şimdi bir kızı var ki bal gibi tatlı nasıl güzel anlatamam. Çok stres yaşamıştı o da. İnşallah birkaç aya buradan bebişlerimizin fotolarını paylaşacağızsagol canım.. Ins doktorum rahatlatır.acılden vuruldugum ıgneden sonra kasıklarımda agrı kasılma sertlesme gıbı bısey oldu nprmalmı acaba.artık ne tur bısey hıssedıyprum tanımlayamıyprım
Canım seninle aynı haftadayız. Bende de 1-2 gündür mide yanması başladı. Senin dünkü stresle daha da artmıştır. Ben yatamadım ilk olduğunda dik durabildim sadece sarı leblebi yedim çok iyi geldi aklında olsun. Gastritim olduğu için arada, sarı leblebiyi eksik etmem çok iyi gelir. Bir de eskiler bebişin saçları çıkıyor dermiş mide yanınca meğersem bu hafta bizimkiler saçlanmaya başlıyormuş haftamızın altında yazıyor açıklama kısmında :) sevgiler canım Allah'a emanet olun hepiniz...Anneler mide yanmasina bir cozum bulabildiniz mi. Ilk kez yasiyorum. Dogrulamiyorum bile. Sanki usutmusum de karnm agriyor bir garip
Seninde ikinciydi degil mi canım?Aynen canım ya
Aynen canım benimdee öyle ya tembel oğlanlar bunlar :)Aslında ultrasonda kıpır kıpır arkadaş ama hissetmiyorum :) Oğlum diyorum bi kıpraş yok ağır abi bizimkiUmarım yakında hissederiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?