2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Alah allh cok saol cnm cvp içinde kaçtane test yapıyorlar bu ıkısı farklı testmii ne kadar bilgisizim

Yok yok ben bir yandan dersteyim de hızlı yazdım ayrı gelmiş.
Tek test iki tüp kan alıyor o kadar. Yüzde 99 oranında tespit doğruluğu var. Sen internete nifty harmony test yaz hepsi aynı onların. Sadece isimleri farklı.

Hangi gen merkeziydi cnm? Bide dna testi oluyor değilmi bahsettiğin prena test?
Ben Antalya'da yaptırdım evet dna testi. Trizomi 13-18-21 e baktırdım bir de cinsiyet kromozomlarına. İnternetten araştırıp buldum ben yaptıracağım yeri. Sen de internetten bak sor soruştur süresini sor. Ne zamana kadar gelmesi lazım kesin? Kaç hafta sonmuş? Olmadı amniyosentez yaptıranlar da var tanıdıklar. Sağlıkla doğum yaptılar sonrasında. Onu da yaptıracaksan iyi profesyonel bir yerde yaptırmanı öneririm. Bilen biri yaptıktan sonra sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle...

ben o 9 ay boyunca kanaması olanlardan olucam heralde dun bende acıldeydım

Selam kizlar. oksurugu faranjiti olan arkadaslar icin onerim havlu veya yun bir seyi utuyke veya kaloriferde isitip boynunuza sarin. ben 2 hafta oksurdum ballar limonlar gecici sureyle fayda ediyordu sonra yine basliyordu. havluyu sardiktan sonra 2 gun icinde falan gecti rahat ettim. cok oksurdugum zaman kanamam olmustu doktor ondan degildir demisti ama bence ondan olmustu. Biz de 16+4 olduk bulantilarim tam hafifledi 1 haftadir kusmuyorum derken dayanilmaz bas agrisi basladi. gecen okuldan eve yururken arsaya kusa kusa geldim. dun yataktan cikamadim. bugun rahatim. hamilelikten onceki resimlere bakiyorum da "o zamanlar normal insandim" diyorum kendi kendime. cevremde benim kadar zor ve agir hamilelik geciren hickimseyi gormedim. hepsi cok mutluydu. yine de isyan etmek istemiyorum. Allaha sukurler olsun bize yavrumuzu hediye etti. buyuk bir lutuf bizim icin. Herkese iyi pazarlar kizlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bu ulkeyi bolmeye calisanlara firsat vermesin.

Kızlar kaç haftalıksınız bebişiniz hissediyomısunuz ben 17 haftalığım dha tık yok bazen bişeyler oluyo ama omu emin değilim doktor dha küçük hissetmemen normal dedi siz kaç haftalık hissettiniz

Allahim bu mubarek gunde gozumuze yas dusurenleri kahru perisan etsin insallah.icim yaniyor resmen.dun uzuntuden yatamadim...ailelerini dusundum hep.

Canım Allahım eşini sana ve evladına bağışlamış başınızdan da eksik etmesin.. Bidaha göstermesin böyle birşeyi tüm Türkiye'nin başı sağolsun.

ben o 9 ay boyunca kanaması olanlardan olucam heralde dun bende acıldeydım
Çok geçmiş olsun canım. Korkma desem de boş gelir biliyorum. Ben de farklı bir konuda korku yaşamıştım. Doktorun en rahatlatıcı konuşmayı yapacaktır. Allah nasip etmişse bir şekilde gelecek dünyaya annesi yer gök bir araya gelse bile. Sen o doğunca neler yapacağını düşün, örgü ör, dikiş dik, mektup yaz ona veya günlük bu seni rahatlatır. Allah'a emanet olun ikinizde...

Kızlar kaç haftalıksınız bebişiniz hissediyomısunuz ben 17 haftalığım dha tık yok bazen bişeyler oluyo ama omu emin değilim doktor dha küçük hissetmemen normal dedi siz kaç haftalık hissettiniz
Ben yeni yeni hissediyorum acele etmeyin ben de bi ara panik olmuştum dr sormuştu hissediyormusun diye ben de hayır demiştim ve aklıma başka şeyler gelmişti de daha erken bir iki haftaya hissedersin sen de

Ben 19 haftalığım bende de tık yok. Bir iki hissettim gibi oldu gaz mıydı başka birşey miydi anlamadım. Dr. ilk gebeliklerde 22. haftada anca hissedilir bebek anca kilo alıyo büyüyo dedi. Aslında hareket ediyor ama sen anca 22. hafta gibi hissedersin demişti. Sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba canım, seninle çok yakınız sanırım doğum tarihleri açısından. Ben hissedebilen şanslılardanım :) şu an 17 haftalığız, tam 1 haftadır çok net olarak hissediyorum. Minik prensesim pıt pıt vuruyor :) sol tarafta hep bazen aşağı iniyor biraz, ama hep oralarda ve annesine kendini hatırlatıyor :) bugün aşağıdan yukarı sol tarafa doğru hareketini hissettim. doktorum 2 gün önce laf arasında bebeğin çok hareketli ama henüz hissedemeZsin, 20.haftalarda hissetmeye başlarsın dedi, ben de yooo ben çoktan hissediyorum dedim o da peki aksini iddia etmeyeceğim dedi :)) o olduğuna eminim, bende hiç gaz yok yani herhangi bir gaz hareketi ile karıştırdığımı düşünmüyorum ikisini çok net ayırt edebiliyorum zaten, bir de eşim de elini koyduğunda hissedebildi tekmelerinin çok belirgin olanlarını :) bilmiyorum karın zarım mı ince nedir ama iyi bir şey galiba :)) darısı başına...

Ay maşalla ay maşallah prensese bizim oğlan tembel çıktı :)

S Sende bendensin cnm ya inşallah hissederiz

Ben yeni yeni hissediyorum acele etmeyin ben de bi ara panik olmuştum dr sormuştu hissediyormusun diye ben de hayır demiştim ve aklıma başka şeyler gelmişti de daha erken bir iki haftaya hissedersin sen de
Aynen bende doktora dedim daha çok küçük normal hissedemezsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…