- 22 Ocak 2016
- 251
- 196
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.581
Alah allh cok saol cnm cvp içinde kaçtane test yapıyorlar bu ıkısı farklı testmii ne kadar bilgisizim
Canım bende ne yatakta uyuyabiliyorum ne dısarda yürüyebiliyorum nede evde iş görebiliyorum neyapmalıyım inan bilmiyorum seninde böylemi ne iyi gelirkiAaah ah geçecek mi artacak mı bende yatakta rahat edemiyorum resmen yorgun uyanıyorum
Benimde 18,haftadan beridir inanılmaz arttı ne rahatlatır denediğin birşey varmı çözüm arayısındayımAy geçecek mi acaba nerde o günler ikinci ayımdan beri çekiyorum
Ben Antalya'da yaptırdım evet dna testi. Trizomi 13-18-21 e baktırdım bir de cinsiyet kromozomlarına. İnternetten araştırıp buldum ben yaptıracağım yeri. Sen de internetten bak sor soruştur süresini sor. Ne zamana kadar gelmesi lazım kesin? Kaç hafta sonmuş? Olmadı amniyosentez yaptıranlar da var tanıdıklar. Sağlıkla doğum yaptılar sonrasında. Onu da yaptıracaksan iyi profesyonel bir yerde yaptırmanı öneririm. Bilen biri yaptıktan sonra sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle...Hangi gen merkeziydi cnm? Bide dna testi oluyor değilmi bahsettiğin prena test?
ben o 9 ay boyunca kanaması olanlardan olucam heraldeAnladım çok geçmiş olsun canım. Ama artık bebiş büyüdü annesi korkma daha dikkatli ol sadece. Ben 9 ay kanaması olan da duydum. Regl vaktin miydi? Bir de arkadaşlar regl zamanları bel, karın ağrısı veya hafif kanama olurmuş. Bana böyle olursa korkma demişlerdi. Kaç yıldan beri rahmin bir düzeni var regl zamanları rutin uygulama yaparmış korkmayın öyle olursa. Bir de kan hacmimiz arttı ya ufak bir zorlama, yorulma vs sonucu kılcal damarlar kanama yapabilirmiş. Aşırı hapşırık veya öksürükten bile olabilirmiş. Ne zor değil mi işimiz şimdidenAllah evlatlarımızı ve bizleri korusun
Çok geçmiş olsun cnm sanadaben o 9 ay boyunca kanaması olanlardan olucam heraldedun bende acıldeydım
Allahim bu mubarek gunde gozumuze yas dusurenleri kahru perisan etsin insallah.icim yaniyor resmen.dun uzuntuden yatamadim...ailelerini dusundum hep.Mrb arkadaslar. Benm esim polis ve dun bizim icin cok kotu bir gundu. 1 dk sonrasinda ne olacagini gercekten bilemiyor insan. O macta esimde gorevliydi. Kendisi cevik kuvvet.. Yarim saat oncesi arayp gulerek konusan adam sonrasinda sanki etinden et koparmslar gibi aglayark aradi. Ben tv izlemem pek olurda izlersem ona ulasamazsam kötü olmayayim diye aradi. Ama sesi o kadar kotuyduki kendine bir sey oldu sandim. Eve gelene kadarda emin olamadim. Sukur hic bir seyi yoktu rabbim korumus. Onunde arkadaslari sehit olmus. Sehadet getirenlere sahit olmus. Nasil atlatr bilemiyorum . rabbim onu Yavrusuna bagisladi sukur . Ben normalde yanlzm ist da tam.o gun mugladan annem gelmsti. Annem olmasa nasil olurdum bilemiyorum. Buz kesildim. Ama bebegm icin kendimi birakamadm. Kiyamet gibi bir gundu. Kim.bilir hangi yavrular babasiz kaldi. Analrin evine atesler dustu. Rabbm sabir versin. Yararilara sifa versin insaallah. Bu arada 5 gundur kimildamayan kizimiz babasi elini koyunca tekmelemeye basladi. Yavrular herseyi hissediyor. Rabbim kimseyi babasiz annesz birakmasn.
daha artmaz inşallah soda falan asitliler yakıyor iyice acaba hamileler için ilacı var mıdır?Yani o yanma yakın Zaman'da bende de başladı fakat normalmiş.bence artarak devam edecektir.soda içiyorum sakız çiğniyorum vs
Canım Allahım eşini sana ve evladına bağışlamış başınızdan da eksik etmesin.. Bidaha göstermesin böyle birşeyi tüm Türkiye'nin başı sağolsun.Mrb arkadaslar. Benm esim polis ve dun bizim icin cok kotu bir gundu. 1 dk sonrasinda ne olacagini gercekten bilemiyor insan. O macta esimde gorevliydi. Kendisi cevik kuvvet.. Yarim saat oncesi arayp gulerek konusan adam sonrasinda sanki etinden et koparmslar gibi aglayark aradi. Ben tv izlemem pek olurda izlersem ona ulasamazsam kötü olmayayim diye aradi. Ama sesi o kadar kotuyduki kendine bir sey oldu sandim. Eve gelene kadarda emin olamadim. Sukur hic bir seyi yoktu rabbim korumus. Onunde arkadaslari sehit olmus. Sehadet getirenlere sahit olmus. Nasil atlatr bilemiyorum . rabbim onu Yavrusuna bagisladi sukur . Ben normalde yanlzm ist da tam.o gun mugladan annem gelmsti. Annem olmasa nasil olurdum bilemiyorum. Buz kesildim. Ama bebegm icin kendimi birakamadm. Kiyamet gibi bir gundu. Kim.bilir hangi yavrular babasiz kaldi. Analrin evine atesler dustu. Rabbm sabir versin. Yararilara sifa versin insaallah. Bu arada 5 gundur kimildamayan kizimiz babasi elini koyunca tekmelemeye basladi. Yavrular herseyi hissediyor. Rabbim kimseyi babasiz annesz birakmasn.
Yani sormak lazım dr umuza.bebeği görünce herşeyi unuttuğumuz için soru sormak aklımıza gelmiyor diyebilirimdaha artmaz inşallah soda falan asitliler yakıyor iyice acaba hamileler için ilacı var mıdır?
Öyle düşünmeyin bazı vücutlar daha hassas demek sizinki de hassas daha dikkatli olursanız zaten çok bi Zaman kalmadıben o 9 ay boyunca kanaması olanlardan olucam heraldedun bende acıldeydım
Çok geçmiş olsun canım. Korkma desem de boş gelir biliyorum. Ben de farklı bir konuda korku yaşamıştım. Doktorun en rahatlatıcı konuşmayı yapacaktır. Allah nasip etmişse bir şekilde gelecek dünyaya annesi yer gök bir araya gelse bile. Sen o doğunca neler yapacağını düşün, örgü ör, dikiş dik, mektup yaz ona veya günlük bu seni rahatlatır. Allah'a emanet olun ikinizde...ben o 9 ay boyunca kanaması olanlardan olucam heraldedun bende acıldeydım
Ben yeni yeni hissediyorum acele etmeyin ben de bi ara panik olmuştum dr sormuştu hissediyormusun diye ben de hayır demiştim ve aklıma başka şeyler gelmişti de daha erken bir iki haftaya hissedersin sen deKızlar kaç haftalıksınız bebişiniz hissediyomısunuz ben 17 haftalığım dha tık yok bazen bişeyler oluyo ama omu emin değilim doktor dha küçük hissetmemen normal dedi siz kaç haftalık hissettiniz
Ben 19 haftalığım bende de tık yok. Bir iki hissettim gibi oldu gaz mıydı başka birşey miydi anlamadım. Dr. ilk gebeliklerde 22. haftada anca hissedilir bebek anca kilo alıyo büyüyo dedi. Aslında hareket ediyor ama sen anca 22. hafta gibi hissedersin demişti. Sabırsızlıkla bekliyorumKızlar kaç haftalıksınız bebişiniz hissediyomısunuz ben 17 haftalığım dha tık yok bazen bişeyler oluyo ama omu emin değilim doktor dha küçük hissetmemen normal dedi siz kaç haftalık hissettiniz
Merhaba canım, seninle çok yakınız sanırım doğum tarihleri açısından. Ben hissedebilen şanslılardanım :) şu an 17 haftalığız, tam 1 haftadır çok net olarak hissediyorum. Minik prensesim pıt pıt vuruyor :) sol tarafta hep bazen aşağı iniyor biraz, ama hep oralarda ve annesine kendini hatırlatıyor :) bugün aşağıdan yukarı sol tarafa doğru hareketini hissettim. doktorum 2 gün önce laf arasında bebeğin çok hareketli ama henüz hissedemeZsin, 20.haftalarda hissetmeye başlarsın dedi, ben de yooo ben çoktan hissediyorum dedim o da peki aksini iddia etmeyeceğim dedi :)) o olduğuna eminim, bende hiç gaz yok yani herhangi bir gaz hareketi ile karıştırdığımı düşünmüyorum ikisini çok net ayırt edebiliyorum zaten, bir de eşim de elini koyduğunda hissedebildi tekmelerinin çok belirgin olanlarını :) bilmiyorum karın zarım mı ince nedir ama iyi bir şey galiba :)) darısı başına...Kızlar kaç haftalıksınız bebişiniz hissediyomısunuz ben 17 haftalığım dha tık yok bazen bişeyler oluyo ama omu emin değilim doktor dha küçük hissetmemen normal dedi siz kaç haftalık hissettiniz
ay maşallah prensese bizim oğlan tembel çıktı :)Merhaba canım, seninle çok yakınız sanırım doğum tarihleri açısından. Ben hissedebilen şanslılardanım :) şu an 17 haftalığız, tam 1 haftadır çok net olarak hissediyorum. Minik prensesim pıt pıt vuruyor :) sol tarafta hep bazen aşağı iniyor biraz, ama hep oralarda ve annesine kendini hatırlatıyor :) bugün aşağıdan yukarı sol tarafa doğru hareketini hissettim. doktorum 2 gün önce laf arasında bebeğin çok hareketli ama henüz hissedemeZsin, 20.haftalarda hissetmeye başlarsın dedi, ben de yooo ben çoktan hissediyorum dedim o da peki aksini iddia etmeyeceğim dedi :)) o olduğuna eminim, bende hiç gaz yok yani herhangi bir gaz hareketi ile karıştırdığımı düşünmüyorum ikisini çok net ayırt edebiliyorum zaten, bir de eşim de elini koyduğunda hissedebildi tekmelerinin çok belirgin olanlarını :) bilmiyorum karın zarım mı ince nedir ama iyi bir şey galiba :)) darısı başına...
SBen 19 haftalığım bende de tık yok. Bir iki hissettim gibi oldu gaz mıydı başka birşey miydi anlamadım. Dr. ilk gebeliklerde 22. haftada anca hissedilir bebek anca kilo alıyo büyüyo dedi. Aslında hareket ediyor ama sen anca 22. hafta gibi hissedersin demişti. Sabırsızlıkla bekliyorum
Sende bendensin cnm ya inşallah hissederizBen 19 haftalığım bende de tık yok. Bir iki hissettim gibi oldu gaz mıydı başka birşey miydi anlamadım. Dr. ilk gebeliklerde 22. haftada anca hissedilir bebek anca kilo alıyo büyüyo dedi. Aslında hareket ediyor ama sen anca 22. hafta gibi hissedersin demişti. Sabırsızlıkla bekliyorum
Aynen bende doktora dedim daha çok küçük normal hissedemezsin dediBen yeni yeni hissediyorum acele etmeyin ben de bi ara panik olmuştum dr sormuştu hissediyormusun diye ben de hayır demiştim ve aklıma başka şeyler gelmişti de daha erken bir iki haftaya hissedersin sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?