2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bir ay çektim canım bundan öncelikle duş ya da yüzüne buhar banyosu iyi geliyor ben bi küçük legene kaynar su döküp kafama havlu atıp burnumdan nefes almaya çalışıyordum iltihapta akiyo onun dışında ayvayi dorde bölüp yarım limonla cayini yaptim bi tanede minik zencefil attım ama korkup icmedim onu sonra döküp tekrar yaptım zencefilin gramı önemliymis fazlası bize zararlı bilirsin.. bu şekilde çayı valla karıştır iç karabiber bal yap ye bunlar serbest en rahat yapabileceğin şeyler yattığın ortamdaki hava bi bebeğin yasadigi ortam gibi sıcak olsun odami daha sıcak tutarak ise başladık ve kurtuldum çok sukur bi de benim sinuztte vardı ay cok çektim ya

Son düzenleme:
Kızlar bu arada yarın ayrıntılı var heyecanlıyım 21hafta1 günlük olarak giricez tabi usg de 4 ileri 4 geri bazen değişiyor ama Dr sata Gore hesap ediyor bende öyle yapıyorum.. bakalım hayırlısı hakkımızda insallah meleğim sağlıklıdır:)

Siz özeldemi yapcaksnz doğumunuzu

Yaa ne illet bi seymis valla. Bir ay iyi dayanmissin ben 4 gunde pes ettim resmen
Ayvayi denemedim bi de onu deneyeyim bakalim.. Yattigimiz oda da sicak aslinda hatta bu gece o kadar sicak oldugunu fark ettim ki ben uykumda terleyip uzerimi aciyormusum. Belki de ondan usuttum. Kaloriferi kıstım biraz bakalim. Havlu ve buhar olayini da deneyeyim cunku baya tıkalı hissediyorum kendimi
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim yaz mutlaka nasil gectigini :) Ben de bir sonraki haftaya gideceğim zaman gecmek bilmiyor

Canım eşim bana u burun bantlarından aldı o da işe yaramıştı bak. On tane vardı on gün öyle rahattim biraz daha bol su iç baş ucundan ayırma inşallah iyileşirsin... Tamam canım :) yarın gidicem bakalım çok heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır ve inşallah yüzünü de gorurum:)

Canım bende iki haftadır aynı durumdayım geçmiyor be yaptıysam

Canım sen bebisin hergun hissediyor musun yoksa iki gün de bir falan degisiyomu?

Hissetmediğim gün çok nadir canım

Canim doktorum hamileligin basinda bana bagisiklik guclendirici onerdi bitkisel bizimde evde oglum hastaydi, oglumdan esime gecti esim igneyle iyilesti. Ben surubun fayda ettigini dusunuyorum. Sende istersen doktoruna surubu sor.

Sevindim canım şimdi annen sana gül gibi bakar.. Bolca dinlenirsen ayaklanmazsan plasenta da kıpraşır bence...
Hamd olsun iyiyim..19 unda kontrolüm var ozamana doktora gideceğim ikili tarama sonucumu öğreneceğim
İnşallah iyi çıkar..

Merhabalar arkadaşlar. Benim 1-2 haftadır kol altlarımdan göğüslere doğru ağrı başladı. Sizde de oluyor mu? Daha önceden hiç olmazdı uçları da sızlıyor ara ara

Sagol canim tavsiyelerin icin
Ben de en cok yuzunu merak ediyorum ya insallah gosterirler de goruruz :)
Canım bende iki haftadır aynı durumdayım geçmiyor be yaptıysam
Sana da cok gecmis olsun canim cok fena ya insallah iyilesiriz en kısa surede.
Canim doktorum hamileligin basinda bana bagisiklik guclendirici onerdi bitkisel bizimde evde oglum hastaydi, oglumdan esime gecti esim igneyle iyilesti. Ben surubun fayda ettigini dusunuyorum. Sende istersen doktoruna surubu sor.
Hmm bi danisayim canim sagol

Başka bir kadın dogumcuya git bazı doktorlar böyle abuk subuk konusabiliyorlar fazla strese girmeden ilk iş başka bir doktora görünmelisin

Gidicem cnm ama artık aileerede gitti olay onlarda endişelendi amniosentez yaptırmamı istiyor herkes cunkı cok korkuttular bizi 9ay bu stresle yasayamadsın dıolar 2günde eridim ztn...kızlar dna testimi kesin çözüm amniosentes mi?
Dna sonucu kaçgüne cıkıyor?(bize 3hafta dedi dr zaman geçer dedi)
Sentezi önerdi oda 1haftaya cıkar dedi bna yardım edin birini yaptırmak şart oldu artık benle birlikte ailelerimizde artık işin içinde

Bu arada hepinizin mevlid kandili mübarek olsun arkadaşlar. Dün şehit olan polislerimizin, sivillerimizin mekanları cennet olsun. Başımız sağolsun Allah bir daha bu acıları yaşatmasın yaşatanlara da fırsat vermesin...

Ailelerden duygusal anlamda etkilenme canım herkes birşey söyler olur olmadık.
İyi bi doktora daha görün ve doktorla ver kararını derim. Allah yardımcın olsun

Aminnn cnm hepimizin kandili mübarek olsun, Allah kötülere fırsat vermesin. Sanada geçmiş olsun cnm inş bir an önce geçer, anne olmak zormuş daha bebişler doğmadan herkeste farklı ağrılar sızılar. Ama tabiki çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…