2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Sata göre 11 Haziran doğum ama sezeryan olacağı için Mayıs sonuna geliyor. Sanıyorum sizin grubunuz dahil oluyorum. Hamilelik takvimini imzama nasıl ekleyeceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Hoşgeldin mayıs annesi :) kişisel bilgileriniz kısmında ilgili yere (hamilelik takvimi) beklenen doğum tarihini girerek oluşturabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden, cinsiyet belli mi?

Selam kızlar sizin de bebeğe hastAne cıkısı ne giydireceğinize, geceliğinizi nerden alacagınıza, lohusa terliğinize kadar karışan aile buyukleriniz var mı

çookk teşekkur ederım canım desteğin için.günde 3 litreye yakın su içiyorum diyebilirim.doktoruma yazdım ağrılarım için devam ederse göreyim dedi.evet acılde de dedıler yatırsak da aynı seyı yapıcaz dıye vuruldugum ıgne pruloton depot.daha once de vuruldum ama gebelıgımın baslarındaydı.boyle etkıler hıssetmemıstım.galıba ekstra streslerımın sebeblerınden bırı pkoluyum ben catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım.şükür allahıma ilk iğnemde hamile kaldım şükür yoklugunu aratmadı allah.hamıleymısım ama üstüne adet gördüm.sonra mucızem tutunmaya çalıştı o zaman kanamalarım oldu.tutundu artık derken gene kanamalarım basladı.bırde 3 lu testımız yuksek rısklı cıktı derken.. hanı hormonlarımda verdıgı etkıyle ne kadar olumsuz dusunup bebegımı uzmeyecegım dıyorsam da bılıncaltımı bılemıyorum bu arada allah analı babalı buyutsun kuzenının kızını :)

Hoşgeldiniz aramıza ne güzel çoğalıyoruz:))sevinçler paylaştıkça çoğalır bu heyecanlı ve eşsiz Zaman'larda birbirimize destek olmak muhteşem bişey

Selam kızlar sizin de bebeğe hastAne cıkısı ne giydireceğinize, geceliğinizi nerden alacagınıza, lohusa terliğinize kadar karışan aile buyukleriniz var mı
Olmaz mı:)))halam başladı hazırlıklara.iyi niyetli olduğu için sesimi çıkarmıyorum ancak bana göre benim zevklime uygun olmayacak pek:)))aman naapalım sağlıkla alayım da kucağıma.çok da takılmam böyle şeylere

arkadaşlar birşey sorucam sizlere bebekleriniz göbek deliğine taşındımı.benım daha sanki gobek delıgımın altında.daha tabi 18 haftalıgım ama.bılmıyorum nırmalı ne

arkadaşlar birşey sorucam sizlere bebekleriniz göbek deliğine taşındımı.benım daha sanki gobek delıgımın altında.daha tabi 18 haftalıgım ama.bılmıyorum nırmalı ne
Hiç yoklamadım ama altında sanırım benim.zaten dokununca eşim panik oluyor:))bastırma çocuğa diye.bikaç haftaya bence

hareketlerını hıssedıyorum uzun suredır,eşim bir kaç kez hissetti bır tarafa gelıo boyle sertlesıo.bır kere de babasına pıt pıt vurdu

Hiç yoklamadım ama altında sanırım benim.zaten dokununca eşim panik oluyor:))bastırma çocuğa diye.bikaç haftaya bence
Canim senin rahim gelmistir bende benim doktora gore 18 haftalikken göbek deligime gelmisti ki o soylemeden ben bebegi hissetmistim simdide arada nadir vuruyo yukari yokaa asagilarda

hareketlerını hıssedıyorum uzun suredır,eşim bir kaç kez hissetti bır tarafa gelıo boyle sertlesıo.bır kere de babasına pıt pıt vurdu
Can'ım ben geçen seni sanırım yanlış değilsem haziran annelerinde gördüm acaba sen miydin?arkadaşım orda arada bakıyorum onun hamileliği Nasıl gidiyor diye.gözüme takıldı hatta dedim ki mayıs annesi haziran sayfasında falan:)

Canim senin rahim gelmistir bende benim doktora gore 18 haftalikken göbek deligime gelmisti ki o soylemeden ben bebegi hissetmistim simdide arada nadir vuruyo yukari yokaa asagilarda
Hmm yokliim biraz ben de:)adet günlerim ağırdan Ağrı'larım oluyor bacak kasık bel.korkuyor insan vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…