- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.641
4 yillik evliyiz 1.5 yildan beri istiyorduk ama araya gebelik kurtaj korunma fln girdi bu 7. Denemeydi
Canım ben alttan muayene olmak istemiyorum düşüğe sebep oluyo die korkuttular beni geçen perşembe 478 di değerim acaba yarın gitsem karından görünürmü
Arkadaşlar slm bende bu gün transferimi yaptırdım ikiz koydular Hayırlısı bakalım 12 Mayıs'ta test yaptıracakmışım
bende okdr cok baktimki dedim heralde gormek istedigim icin goruyorum flash falan tuttum ustuneama yok galiba canim ya cooksilik varla yok arasi bi cizgi var ama o normaldede oyledir heralde
evet canim artik hayirlisi kismet ama
negatifi gorunce boyle kalbimin ustune bisi oturdu sankinapalim kismet
Amin canım yarın ilk muyane ye gidiyoruz inşallah kesemiz sağlıklı güzel bi şekilde oluşmuştur çok merak ediyorum
Günaydııın. Kontrole gidecek olanlar sonuçlarını yazsın, heyecanla bekliyoruz.
Gunaydın :)
Ya bende de oluyor, uyku düzenim cok degisti. Aksam erkenden uyuyakalıyorum sonra gece yarısı uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir süre :) Geceleri sürekli uyanıyorum yani.
Günaydın kızlar :) artık bu saatte günaydın olmaz ama :) gün içinde hiç uykum olmuyor neredeyse ilaç içtikten sonra biraz geliyor tabi. Ama sabahları kalkmak istemiyorum hiç :) pazartesi kontrolüm var :) miniğimin kalp atışını duyabilirim inşallah
Kızlar çok şükür kesemizi gördük ilk resmimizi de aldık sağlıklı dedi doktor kese için çok mutlu oldum :)
Bizde bugün keseyi gördük çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın
kizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis
Insallah guzel paylasimlarimiz olacak tatlim en son 30 agustosta 429 du hcg canim bugun kan verdim yarin ogrenirim yeni degeri insallah 5 eylulde de randevum var dun dr a gittim kese henuz goremedi ama kahverengi lekelerim oldugundan progestan kullaniyorum alttan bakamadigi icin de gorememis olabiliriz p.tesi goruruz insallah dedi
Iyi geceler bende bugun yaptim bu testi bat 4 eylul ne dersiniz?
Bir degil bin dua ederiz cajim benim yeter ki hepsi saglikla buyusun kucaklarimiza gelsinler insallahhhh
Benmde sat 27 temmuz kızlar 5+1 de kesemi gördüm 3 mm di normal sanırım dmi
ayyyy kizlarr cok mutluyum kan testi yaptirdim degerim 28,1 cikti ordaki doktor hamilesiniz ama cok yeni dedi
Bende çok acele ettim biliyorsun kötü şeyler yaşadım Allah dogru Zaman'da hayırlısı ile yollasın meleğini inş kuzum sabır et
Canım tam bi hafta önce keseyi gördük 4+2 de cuma gidicem dr a 5+6 da sence gözükürmü bayram tatiline girmeseler haftaya giderdim ama tatil işte
Günaydın güzel Hamişler bizimde mayıs gözüküyor ama sezeryan olduğu için nisanda olur ama ben hem burda hem nisan annelerindeyim benimde yarın 5+6 olcak ilk muayeneye gidicem umarım hayırlı haberler alırım
Bakin neler buldum :))))