2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
4 yillik evliyiz 1.5 yildan beri istiyorduk ama araya gebelik kurtaj korunma fln girdi bu 7. Denemeydi

Canım ben alttan muayene olmak istemiyorum düşüğe sebep oluyo die korkuttular beni geçen perşembe 478 di değerim acaba yarın gitsem karından görünürmü

Arkadaşlar slm bende bu gün transferimi yaptırdım ikiz koydular Hayırlısı bakalım 12 Mayıs'ta test yaptıracakmışım

bende okdr cok baktimki dedim heralde gormek istedigim icin goruyorum flash falan tuttum ustune ama yok galiba canim ya cooksilik varla yok arasi bi cizgi var ama o normaldede oyledir heralde

evet canim artik hayirlisi kismet ama
negatifi gorunce boyle kalbimin ustune bisi oturdu sanki napalim kismet

Amin canım yarın ilk muyane ye gidiyoruz inşallah kesemiz sağlıklı güzel bi şekilde oluşmuştur çok merak ediyorum

Günaydııın. Kontrole gidecek olanlar sonuçlarını yazsın, heyecanla bekliyoruz.

Gunaydın :)
Ya bende de oluyor, uyku düzenim cok degisti. Aksam erkenden uyuyakalıyorum sonra gece yarısı uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir süre :) Geceleri sürekli uyanıyorum yani.

Kızlar çok şükür kesemizi gördük ilk resmimizi de aldık sağlıklı dedi doktor kese için çok mutlu oldum :)

Bizde bugün keseyi gördük çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın

kizlae baksaniza sanki bugun biraz daha belirginlesmis

Iyi geceler bende bugun yaptim bu testi bat 4 eylul ne dersiniz?

Bir degil bin dua ederiz cajim benim yeter ki hepsi saglikla buyusun kucaklarimiza gelsinler insallahhhh

Benmde sat 27 temmuz kızlar 5+1 de kesemi gördüm 3 mm di normal sanırım dmi

ayyyy kizlarr cok mutluyum kan testi yaptirdim degerim 28,1 cikti ordaki doktor hamilesiniz ama cok yeni dedi

Bende çok acele ettim biliyorsun kötü şeyler yaşadım Allah dogru Zaman'da hayırlısı ile yollasın meleğini inş kuzum sabır et

Canım tam bi hafta önce keseyi gördük 4+2 de cuma gidicem dr a 5+6 da sence gözükürmü bayram tatiline girmeseler haftaya giderdim ama tatil işte

Bakin neler buldum :))))

Hmm yokliim biraz ben de:)adet günlerim ağırdan Ağrı'larım oluyor bacak kasık bel.korkuyor insan vallaha
Rabbim korusun canim korkma sag salim seninle zaten yavrun. Yokla bakalim :) ben zayifta degilim ama cok hissediyorum benimki yaramaz galiba ondan

Rabbim korusun canim korkma sag salim seninle zaten yavrun. Yokla bakalim :) ben zayifta degilim ama cok hissediyorum benimki yaramaz galiba ondan
Evet nerdeyse göbek hizamda.benimki babası gibi uykucu miskin:)))ve fizyolojileri dominant.kesin eşime benzer benimki eminim

Kizlar merhaba hayirli kandiller.hikayemi yasadiklarimi biliyorsunuz.şuan malum lohusalik nedeni ile namaz kilamiyorum dua ediyorum Sizler içinde. Sizlerdende ric bu mubarek gecede benim için dua edermisiniz tekrar hamile kalabilmek için sağlık sihhatli evlat nasip etain Rabbim herkese bu arada adim Neval.allah razi olsun.

Demiştim canım :) bana bi iyi geliyordu ya yine diğerlerinden iyidi yiyordumda bi de bol meyve ye en azından bi portakal bi havuç bi elma ye:) vitaminin eksik kalmasın bağışıklığımız düştüğü için hasta oluyoruz:)

Evet nerdeyse göbek hizamda.benimki babası gibi uykucu miskin:)))ve fizyolojileri dominant.kesin eşime benzer benimki eminim
:) deme öyle annesi bu dönemden sonra cok uyuyolar zaten 18 haftadan sonra 40 dk ile 2 saat arasi uyurmus bebek birakalim uyusunlar tadini cikaralim nede olsa 2-3 haftaya tekmeler güclenicek uyutmucaklar bizi uykunun en güzel yerinde gelicek bi tekme. Ilk cocuk oldugu icin cok heves ediyoruz ben sabah yataktan kalkmak bile istemiyorum uyaniyorum benden bi 10-15 dk sonra uyanip vuruyo oylece uzaniyorum biraz hissedeyim diye

Selam kızlar sizin de bebeğe hastAne cıkısı ne giydireceğinize, geceliğinizi nerden alacagınıza, lohusa terliğinize kadar karışan aile buyukleriniz var mı
Annem yanimda karismiyo hic bebis tekmelerini hissettigimden beri allah hayirli dogum nasip etsin bi avazda kurtarsin diyip duruyo anne yiregi. Kayinvalide trde zatn oda karismaz bide bizim burda oyle hastane cikisi lohusa terligi falan yok zaten ancak biri trye gidicekte bulursa aldiricam. Sana karisiyorlarmi? Doguracak olanda sensin giyinecek olanda kime ne

arkadaşlar birşey sorucam sizlere bebekleriniz göbek deliğine taşındımı.benım daha sanki gobek delıgımın altında.daha tabi 18 haftalıgım ama.bılmıyorum nırmalı ne
Canim rahim 18 haftadan sonra göbek deligine kadar buyumus oluyo ama bu demek degilki bebegini orada hissedeceksin bebek kendine yer belirliyo hafizasina kaziyo kafasi nereye eserse orda yatiyo nereyi isterse orda oynuyo yani bebise bagli nerde olacagi.

Bu arada gerçi çok var daha ama doğum şeklini Nasıl düşünüyorsunuz?

Bu arada gerçi çok var daha ama doğum şeklini Nasıl düşünüyorsunuz?
Canim cokta olsa benim korkulu rüyam oldugu icin basindan beri hep aklimda once suda dogumu dusundum sancilari kesmez ama su gevsetiyo insani belki biraz rahatlatir kolay olur diye dusundum sonra acaba ignemi dedim epiduralmi diyorlar ne trde bilmiyom belden asagisi uyusuyo sonra onu izledim galiba hortum gibi bisey birakiyolar icerde ilac takviyesi yapmak icin sonradn ve sirttan oluyo zaten igneden korkardim iyice ürktüm, suda dogumuda izledim bagirip cagiran yok rahat gorunuyorlar ama ben hastaneyi yikarim orasi kesin :) ilk tabiki hicbiseysiz sonda artik igneyle yada sudada olsa insallah rabbim normal dogumu nasip eder. Sen ne dusunuyorsun?

Allah en kisa zamanda yeniden sevindirsin inşallah canım bize sana ve isteyen herkese sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bu gece hürmetine dualarımiz kabul olsun inşallah Rabbimden dileğim ona göre güçlük yok

Oyle canm ben onu gordum normale döndüm haber vs de izlemiyorum ama esmin durumu pek iyi degil. Rabbim hepsinin yardimcisi olsun. Geride kalanlara sabir versin

Canim senin cinsiyet belli oldu mu :)
Doktor %51 erkek dedi ortada pipi gibi bisey gorunuyo hatta bizimki üc kez ekrana popoyu dayadi acti bacaklarini ama kafamda karisti simdilik erkek diyoruz :) bu arada seni hatirliyorum ama nerden? Bu gruptanmi baskami caktirma :) seninki belli oldumu? Surekli yazismayinca kafa kalmiyo kusura bakma cok unutkanim hamile oldugumdan beridir

Burda konusmustuk benimde kizim olcak yazmistim sende ogrenmeye gidecektin oyle gezerken seni gördüm bi kac sayfa geri gittim goremedim cinsiyet ilgili bir mesaj en iyisi sorayim dedim :)) Allah hayirli kilsin evladini doktor daha net bise söylese iyi olur sanki artık .. Bana kiz dedi ama erkek hissediyorum saçmalık:))

zeran Sup3risi iyiyim kizlar cok sagolun. Bebek olmasa benm icin hersey cok farkli olurdu. Kendimi birakabilirdimm Ama rabbim oyle bir guc, inanc veriyorki. Insanin yavrusu hersyn onunde oluyor. Kuzumun sayesinde iyiyim. Babasinada guc veriyor daha dogmadan. Esimn toparlanmasi lazim. Toparlanacak insaallah. Yarin randevumuz var kuzuyu gormeye gidecgz

Bu arada oneriler icin hepinizden Allah razi olsun kizlar. Mide yanmasi dedm ama değilmiş sanirim usutmuste olabilrm. 3.saattr iyiyim ama gecti.sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…