- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.661
Canim kusura bakma iste kafa kalmiyo gercekten rabbim evlatlarimizi bize bagislasin hayirlisi olsun bende hep kiz hissediyordum kiz olsun istiyorduk ilki ama kismet saglikli olsunda kizda yada erkek farketmiyo evlat olunca. Eger doktora erken gittiysen kiz dediyse belli olmaz benim diger doktora gore bebis gununde cikti 17+4 hesapladi pipi ortadaydi ama daha erken zaten belli olmuyo tam cinsel organlar belirginlesmis olmuyoBurda konusmustuk benimde kizim olcak yazmistim sende ogrenmeye gidecektin oyle gezerken seni gördüm bi kac sayfa geri gittim goremedim cinsiyet ilgili bir mesaj en iyisi sorayim dedim :)) Allah hayirli kilsin evladini doktor daha net bise söylese iyi olur sanki artık .. Bana kiz dedi ama erkek hissediyorum saçmalık:))
gecmis olsun canım. allah acılardan korusun insallah. milletimizin bası sagolsun@zeranSup3risi iyiyim kizlar cok sagolun. Bebek olmasa benm icin hersey cok farkli olurdu. Kendimi birakabilirdimm Ama rabbim oyle bir guc, inanc veriyorki. Insanin yavrusu hersyn onunde oluyor. Kuzumun sayesinde iyiyim. Babasinada guc veriyor daha dogmadan. Esimn toparlanmasi lazim. Toparlanacak insaallah. Yarin randevumuz var kuzuyu gormeye gidecgz
herhangi bir bacak arası fotosu vermedimi? :) Bu belirsizlikler cok kötü hissettiriyor insanı ben bilirim ne cektiğimi :))Canim kusura bakma iste kafa kalmiyo gercekten rabbim evlatlarimizi bize bagislasin hayirlisi olsun bende hep kiz hissediyordum kiz olsun istiyorduk ilki ama kismet saglikli olsunda kizda yada erkek farketmiyo evlat olunca. Eger doktora erken gittiysen kiz dediyse belli olmaz benim diger doktora gore bebis gununde cikti 17+4 hesapladi pipi ortadaydi ama daha erken zaten belli olmuyo tam cinsel organlar belirginlesmis olmuyo
17 de gittim bende kuzum iste bebek kiz dedi kesin mi dedim evet dedi :) bana farketmez ne oldugu .. Hayirli sağlıklı olsunlarda :) bu ay bakalim ne dicek sen ne zaman gideceksin tekrarCanim kusura bakma iste kafa kalmiyo gercekten rabbim evlatlarimizi bize bagislasin hayirlisi olsun bende hep kiz hissediyordum kiz olsun istiyorduk ilki ama kismet saglikli olsunda kizda yada erkek farketmiyo evlat olunca. Eger doktora erken gittiysen kiz dediyse belli olmaz benim diger doktora gore bebis gununde cikti 17+4 hesapladi pipi ortadaydi ama daha erken zaten belli olmuyo tam cinsel organlar belirginlesmis olmuyo
Allah yardim etsin canim esine sende kendine dikkat et bende fazla bakmiyorum haber falan yoksa gunlerce salyasumuk agliyorum cok aglak bi insanim bebisimde uzulmesin tabi faceden takip ettigim kadariylada icim yaniyo sinirler tavan yapiyo ama sakin olmaliyim evlat olunca isin ucunda insan herseye katlaniyo benim minnak tatlis prensesim size guc versin bak oglusumda teyze ii ol prenseste üzülmesin diye dürtüyo beni@zeranSup3risi iyiyim kizlar cok sagolun. Bebek olmasa benm icin hersey cok farkli olurdu. Kendimi birakabilirdimm Ama rabbim oyle bir guc, inanc veriyorki. Insanin yavrusu hersyn onunde oluyor. Kuzumun sayesinde iyiyim. Babasinada guc veriyor daha dogmadan. Esimn toparlanmasi lazim. Toparlanacak insaallah. Yarin randevumuz var kuzuyu gormeye gidecgz
O zaman kesindir canim hayirli evlat olsunlar insallah benim randevu 20 aralikta bakalim o ne diyecek :) tabi ultrasona koyarsa doktoru degistim ya ilk gidicem ama onceden arayip dosyam geldimi diye sorcam o isin bahanesi ultrason istiyorum diycem :)17 de gittim bende kuzum iste bebek kiz dedi kesin mi dedim evet dedi :) bana farketmez ne oldugu .. Hayirli sağlıklı olsunlarda :) bu ay bakalim ne dicek sen ne zaman gideceksin tekrar
Olmazmi teyzesi bak bakalim sen anlayacakmisin? Kimse anlamadiherhangi bir bacak arası fotosu vermedimi? :) Bu belirsizlikler cok kötü hissettiriyor insanı ben bilirim ne cektiğimi :))
Ay zaten bundan sonrasini onu gormek icin gidiyoruz ultrason olmasi sart :)O zaman kesindir canim hayirli evlat olsunlar insallah benim randevu 20 aralikta bakalim o ne diyecek :) tabi ultrasona koyarsa doktoru degistim ya ilk gidicem ama onceden arayip dosyam geldimi diye sorcam o isin bahanesi ultrason istiyorum diycem :)
Canım, bebisin erkek. Hatırla bu dediğimi.Olmazmi teyzesi bak bakalim sen anlayacakmisin? Kimse anlamadio gorunen koca sey poposu bacaklari tam cikmamis fotoda sag ortada bisey var oda sanirim pipi ben benzettim nette ayni haftada baska bebeklere baktim tamamen ayni kizim diye sevincede yuz vermiyodu zaten oglum diyorum tekmeliyo :)
Canim cok gecmis olsun .. Ayni şeyleri yasadik benim esimde polis ama havaalaninda o .. Yinede bende cok kötü oldum gece nobetteydi .. Gece bitmedi resmen .. Allahim.eslerimizi basimizdan eksik etmesin .. Şehitlerimize Allah tan rahmet dilemekten baska bisey yapamıyoruzBu arada oneriler icin hepinizden Allah razi olsun kizlar. Mide yanmasi dedm ama değilmiş sanirim usutmuste olabilrm. 3.saattr iyiyim ama gecti.sukur
E yani ama buradakiler sorunlu sigortadan kaynakli sanirim ben ekstra eklettim sigortama ultrasonu her ay fazladan birsuru para veriyorum sigortayi komple biz oduyoruz normalde 2 hakkin var doktor her defasinda bakarsada oduyolar ama ben sinirsiz yaptim kendi manyak doktorumda gecen koymadi uyuz oldum baska doktora gittim falan gavurlar dusuncesiz ruhsuz oluyo boyle konularda ne diyim dövememde :)Ay zaten bundan sonrasini onu gormek icin gidiyoruz ultrason olmasi sart :)
Vicdansizlaaaaar :) burda da bazi hastaneler ultrason goruntusunu parayla veriyomus ben şok:) Soymak icin bahane.. Hayırlısı ile dogurup su kontrollerden kurtulsak bi:)E yani ama buradakiler sorunlu sigortadan kaynakli sanirim ben ekstra eklettim sigortama ultrasonu her ay fazladan birsuru para veriyorum sigortayi komple biz oduyoruz normalde 2 hakkin var doktor her defasinda bakarsada oduyolar ama ben sinirsiz yaptim kendi manyak doktorumda gecen koymadi uyuz oldum baska doktora gittim falan gavurlar dusuncesiz ruhsuz oluyo boyle konularda ne diyim dövememde :)
Bekliyorum burdaki doktorlar korkak o yuzden kesin konusmak istemedi kadin istersen dava acabiliyosun o zaman sorun oluyo onlarida anliyorumBen o kadar cok arastırmıstım kı, 13.haftada aldıgımız bacak arası fotografını. Bacaginin birini saklamıs findiğin. arada görünen pipisi. bizimkide öyle basladı, simdi gecen pers. gercekten erkek olmus artık dedi dr.um :) dur bak benimkini göndereyim hemen.
Aman oranin hastanesine doktoruna kurban olayim annem gecen diyo trde doktora gittim adama dedim buranin doktorlari cok daha iyi tecrubeli bilincli adamda ona o eskidendi simdi degiller cünkü dayak yiyorlar demis :))))) dayak yedikleri icinde korkuyorlar tecrube edinemiyorlar diye devam etmis. Burdakilerin eline allah dusurmesin bi uni hastanesine gittim enfeksiyon vardi idrar yolunda 2 günde delik desik etmedikleri kol vucutta bi damla idrar birakmadilar mahvediyorlar insaniVicdansizlaaaaar :) burda da bazi hastaneler ultrason goruntusunu parayla veriyomus ben şok:) Soymak icin bahane.. Hayırlısı ile dogurup su kontrollerden kurtulsak bi:)
Umarim degismez ortada kocaman bisey duruyo kordon degildir herhalde :)Canım, bebisin erkek. Hatırla bu dediğimi.Hayırlı ugurlu olsun.
yok değil, o kocaman sey sekilleniyor sonra merak etmeUmarim degismez ortada kocaman bisey duruyo kordon degildir herhalde :)
Canim o zaman bile belli yani doktor bana niye oyle dedi hayret bekle bekle canim cikiyo :) aliyom yavastan biseyler ama illa hep mavi degil mavide aldim gerci uyku tulumu falan erkek benim bebisim aksini dusunmek istemiyorum kiz istedim erkek dedi doktor onada alistim degismesin :)bu 13.hafta bacak arası :)
Terbiyesiz benimki 3 kez gösterdi kadina ikna olmasi icin :)yok değil, o kocaman sey sekilleniyor sonra merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?