2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
tam pipiyi görmeleri gerekmis, simdi kızda belirli 3 cizgi görüyoruz, o zaman net kız diyoruz dedi. Pipi icinde ciddi ciddi bir kucuk pipi görmeyi bekliyorlar :))) Benimkide iste bekledi bekledi, sonra belim agrı yaptı normal mi diye sordugum anda evet bu bir erkek dedi. ebenin ... diyemedim druma cunku cok seviyorum

buda 17.hafta sonu aldıgımız bacak arası fotosu. Bu hale geliyor o kocaman kütle

Eklentiler

• IMG_6891.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 66
Hahaha bizim doktorda kafasini ölcmeye calisirken poposunu dönünce kadin ah hayir bunu görmek ostememistim kafani getir dedi dönüp %51 erkek dedi sonra iki kez daha gösterince ortada sivri duruyo ama hadi yine %51 diyim ama kiz olsa sivri olmazdi dedi.

Darbe zamanida yine boyle burun buruna gelmsti ben 1 hafta kendime gelemedm. Ama zeynebimz bize guc veriyor sukur. Daha esim eve gelir gelmz hemn zeynebi soruyr cok korktu onada bsy olack diye ama Allahn iznyle tuttum kendimi. 5 gundur kipirdamiyordu dupeduz babasi eve geldi yavrum nasil oynuyor icerde. Babasi ilk kez hissetti. Pasamida cok opuyorum rabbim hepsine saglik sihhat versin. Kimsenn evladini anasz babsz birakmasn

Masallah pasaya kiz clcuklar genelde sakliyor diyorlar erkeklerde acip acip gösteriyo utanma yok
bence erkeklerde görülebilecek bir sey oldugu icin gösteriyorlar gibi geliyor Cok tesekkür ederiz :) Ama gercekten sende bizim gruba katıldın anlasıldı. Hayırlı ugurlu olsun insallah canım. Kızların ultrasonlarında zaten kordon öyle kütle gibi asagida hic durmuyor. bu ilk fotoyu aldıgımızda günlerce her bos kaldıgımda oturdum arastırdım, artık pipi görmekten gına gelmisti

Aminnn kuzum ne bizi evlatlarimizla nede evlatlarimizi bizle sinamasin insallah. Babaniz sag salim yaninizda sukur destek ol ama cok etkilenmemeye calis sende prenses icin vurur tabi tekmeyi hissediyor herseyi anlamistir birseyler oldugunu. Pasada ellerinden öpüyo teyzesi iyi olun siz bize yeter

Bende arada kaldim sorma hergun yatip kalkip pipi fotosu bakiyodum yada video netten ama ortada pipi var bende dusunuyorum kordon olsa oyle sekilli olmaz diye daha duz olur yani. Ay arkadas arayip duruyo isten bu saatte yerime ise gelebilirmisin diye bende raporluyum kanser olcam surda iki dk oglumun pipisini konusturmadi

daha cok bakıp ugrasıcan o pipiyle, yani hepimiz :))) sen normal davran yinede

daha cok bakıp ugrasıcan o pipiyle, yani hepimiz :))) sen normal davran yinede
Hic sorma en cekindigim sey suratima cisini yapmasi oyle bi derdide var erkek cocugun sevmedigim biri zaten bi kere aradi acmadim olmus saat 12 aranirmi bu saatte isvicrede normal degil 9 dan sonraki telefon hasta sanirim

valla normalde 9dan sonra aramak hicbir yerde normal değil :))))) Ama dediğin gibi arkadas normal değil herhalde :)
Bende o yüzden cok dertliyim, hadi kız olsa herseyini biliyosun, kız bebek bende gördüm kardesim yiğenim ama erkek hic. annemde beni kızdırıyor olsun erkeğin altını temizlemek daha kolay, siliyosun bitiyor diyor. kızlarda ayrıca ilgileniyorsun tam temiz olması lazım diyor, oda dogru

Altini acinca salcak zaten ortaliga temizlicen hop bu kez kendin temizlenmek zorunda kalcan :)) evlat iste insan kiyamazda benimde kiz yegenim var ne zaman bezini cikarsak ayakta oldugu yere yapiyodu cisini cocuklarin alti acilinca rahatliyrlar ay gelsin o gunler bir an once yaparlarsa yapsinlar rabbim nasip etsin yasamayi :) bu arada sende tekme durumlari nasil?

aynen, belirli bir süre yapıp durcaklar :))) Valla bizimki devamli dolanıyor icerde, asiri disaridan hissedilen tekme henüz öyle cok fazla değil ama yer degistirmesi, ayaklarıyla ittirmesi, tek bir tarafa toplanıp diğer tarafı bos bırakması cok hissedilir oldu. Eskiden hep soldaydı, simdi ortalarda ama henüz hic sagda hissetmedim findigimi, bakalım yolu ne zaman bulacak :)))))

Günaydın. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. 8 yaşında bir oğlum var, şimdiki bebeğim de erkek.

Kızlaar aranızda bebeğin hareketlerini çok net hisseden var mı ya benim beklentim yüksek ya da pek hissetmiyorum hala 20 haftalık olcaz bakalım gidicem haftaya doktora
ben çok net hissediyorum hem de 16. haftadan itibaren. son 2 haftadır da karnım oynuyor resmen çıkıntılar oluşuyor minik minik. ama herkeste aynı olmayabilirmiş. fiziksel yapı çok önemliymiş. rahimin durumu, iç karnın , karın yağların vs.. sen de en kısa zamanda mutlaka hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…