2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlaar aranızda bebeğin hareketlerini çok net hisseden var mı ya benim beklentim yüksek ya da pek hissetmiyorum hala 20 haftalık olcaz bakalım gidicem haftaya doktora
Canim kisiden kisiye degisiyor bu hissetme isi.kilon boyun nasil?hicmi hissrtmiyosun kucuk seyirmelerdemi olmuyor.eminim oluyodur bunlar.

Son düzenleme:
Beni ilk defa geçen gün tekmeledi.İtti resmen göbeğimi 2 -3 kez peş peşe pıt pıt pıt yaptı .İlk kez bunu net hissettim.Daha da hissetmiyorum .inşallah hissederim.

Bnmkide aynı doktorum %100 erkek dedi

Gunaydin kizlar
Bugun daha iyiyim cok sukur. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler. Ozellikle oksuruge ayva çayı birebirmis, test edildi, onaylandi

Merhaba cnm ben aradım o gen merkezini genoks u hızlı expresle kan ve sonuc gönderimide yapılıyormus 8günde sonuç alımı yapılıyormus ,hatta yakınımda bır özel hastane var şansa oraya kanı özel tüplere verebılecegımı onlara ulaştıracaklarını soledıler bugun yarın kan verecehim allah izin verirse....kan vermeye karar verdim amniosentez ile riske atamamhem bebegimi hemde o stresi yasıyacak gücümyok

Kizlar gece uyurken yatakta hapsirsim ve aniden bi agri saplandi saniyelik, sonra gecti ama cok korktum ya. Biraz arastirdim rahim kaslari gerildigi icin agri oluyormus. Ay ne bilim korktum ya, rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin insalllah. Bir sonraki kontrolum de 10 gun sonra. Bekle bekle zaman gecmiyor

günaydın kızlar... nasıl gidiyor şikayetlerimiz azaldı sanki biraz? benim kurtulamadığım tek şey şişkinlik ve hazımsızlık. ekmek vb karbonhidrat içeren besinleri yememeye karar verdim.

Mrb kizlar aranizda ikiz bebek bekleyen var mi.beşik olarak tavsiye edebilceginjz ne var acaba.ilk hamileligim ve nasipse ikiz olcak..simdiden besik icin fikir edinmek istiyirum

Kendi annem vefat etti yok, diğerleri de karışıyor. Ne aldın, niye bunu aldın. Almadan haber ver bilmem ne.. Para benim zevk benim.. hesap mı vereceğim. Çok sinirlerimi bozdular. :S
Tabi ben kendi bildiğimi okumaya devam edeceğim. :)

Teyzelerim, halalarım battaniye, yelek vs örmeye başladılar benim de.. Onlara bişi diyemem el emeği seve seve de giydiririm. Ama benim aldıklarıma karışılmasına gıcık oldum. Para benim değil mi ya :S Değişik değişik insanlar var işte.. Katlanmaya calıscam

Vallahi ben de sadece arada pıtpıt olarak hissediyorum o kadar

günaydın kızlar... nasıl gidiyor şikayetlerimiz azaldı sanki biraz? benim kurtulamadığım tek şey şişkinlik ve hazımsızlık. ekmek vb karbonhidrat içeren besinleri yememeye karar verdim.
Günaydın.yeni problemlerle devam ediyoruz bu eşsiz heyecanlı kutsal yola:)eklem Ağrı'ları,hazımsızlık,gaz,uykusuzluk.kemikemiklerimde mecal kalmadığını hissediyorum

Kızlar ben de yaklaşık bir ay önce harmony test yaptırdım.beklemek ölüm.sonucumu ancak 20 gün sonra ısrarla aradığımda öğrendim unutuyorlar yani.ama muhatap olduğum kız bana sonuçlar kötü olsaydı zaten laboratuvar arardı sizi daha bizim haberimiz bile olmadan hemen sizinle iletişime geçerdi.dedi.o yüzden panik yapmayın.çok şükür benim sonuç güzel çıktı darısı başınıza

Günaydın, ne şanslısın azalmış. benim mide bulantısı ve kusmam devam ediyor, 2 günde 1 kusmazsam olmuyor zaten, kusarken de boğazımı tahriş etmişim sanırım nasıl acıyor bir de burun kanaması ve burun tıkanıklığı var bugün doktora gidebilirim belki rahatlatıcı birşeyler verir. Onun dışında çok ayakta kalırsam ya da çok oturursam bel ağrılarım oluyor yeni başladı... Burun kanaması ve tıkanıklık kimsede duymadım, karşılaşan var mı benim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…