2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tik
Tikaniklim bende var canim hele geceleri nefes alamiyorum kalkip tuzlu yada normal su cekiyorum burnuma afedersn burnumun ici tas gibi kupkuru oluyo

Selam, benim de kusmalarım devam ediyor. Bir gün yiyorsam, diğer gün kusuyorum. azalması bile benim için mutluluk :S Bir ara hergün ne yesem çıkıyordu. Benim burnum, kulağım tıkanıyor bazen. Basınç oluyormuş gibi.. Burun kanaması olmadı.

burun kanaması normalmiş, kan basıncının artması nedeniyle kılcal damarlarda kanama olabiliyormuş. varisler de oluşabilirmiş bu nedenle... benim kusmam hiç olmadı canım, çok zor gerçekten...

hazımsızlık ve gaz da mahvediyor gerçekten...

21. haftaya ayrıntılı ultrason randevusu aldım. siz yaptırıyor musunuz?

Benimki sag kasikta uyuyo, solda yada ortada oynuyo genelde yeri belli dun arkadasa diyorum gidip giriyo oraya bisey varmis gibi tas gibi oturuyo cok agriyo :) cani sagolsun iyi olsunlarda onlar

Allah rahmet eylesin, topragi bol olsun. Sende tamam de gec yapiyomus gibi yap ama yapma bebegini dusun sakinles canim takma kimseyide bosver yasayan biziz kim ne konusursa konussun bide belki onlarin zamaninda yoktu heves ediyodur :)

Allah rahmet eylesin, topragi bol olsun. Sende tamam de gec yapiyomus gibi yap ama yapma bebegini dusun sakinles canim takma kimseyide bosver yasayan biziz kim ne konusursa konussun bide belki onlarin zamaninda yoktu heves ediyodur :)

Amin canım teşekkür ederim. Aynen aynen hevesleniyorlar diye ses çıkarmıyorum.. :) Sabırla geçircem bunları da inşallah.

evet canım bendım :) testlerı rısklı cıkanlara yazmıstım.bırde o grupta bır kadının esı kadın dogum uzmanıymıs ona danıstım,sagolsun yardımcı oldu

Ben de yatarken hapşırınca aynısı olmuştu 2-3 kere. Sırt üstü yatarken oluyor. Biraz rahat pozisyon alıyorum hapşırığı hissedince bir şey olmuyor.

Bence de en sağlıklısı bu hem daha temiz sonuç alıyorsun. Umarım çok hayırlı haberler almak nasip olacak :)

Böyle tatlı olayları okumak hoşuma gidiyor ufak tekmelet cinsiyetlet tatlı bekleyişler minik alışveriş ler mide bulantilari kanamalar bitmiß hadi bakalım çiksin göbüşler açılsın iştahlar :)

Sizin az kalmis ne guzel bir ay bana zor gecicek :)

Günaydın, sizin detaylı ultrason tarihiniz kaç+kaça denk geliyor acaba ?
Benim gideceğim doktor çok yoğun oluyormuşta öncesinde randevu almam gerekiyor. Birde doktorunuz mu dedi şu dönemde gidin diye. Kendim mi ayarlayıp gitmeliyim yoksa doktorumun yönlendirmesini mi beklemeliyim?

Kızlar dna testinizi nerede yaptırdınız? Kaça yaptırdınız? Sonuçlarınız kaç günde elinize ulaştı?
beni acil bilgilendirebilrimisiniz
merhaba ben bursada yaptırdım. kan isviçreye gitti. 1600 TL'ye yaptırdım. 10. gün sonuçları elimdeydi. ama 18-21 . haftalardaki hamilenin kanı sağlıklı sonuç veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…