2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Karnımın yanlarında gögüslerim de deri soyulması oluşuyor kızlar sizede varmı böyle bi durum. Endişelendim ister istemez. Bebek yağı kullanıyorum yan etkisi mi desem ama bilemedimm ...

Detayli ultrason tarihim 20+5 gunluge denk geliyor beni doktor yonlendirmedi kendi kafama gore gidip randevu aldim

Benim doktorum 20. Haftadan sonra istersen girebilirsin detaylı ultrasona dedi. Ben de istiyorum açıkçası, ocağın ilk haftasına denk gelicek gidersem. O hafta normal doktor kontrolüm de var belki normal kontrolü o hafta yaptırıp 1-2 hafta sonra da detaylıya girerim.

Geçmiş olsun, bulantılar kesilecekmiş gibi değil... benim midem boş kalınca bulanıyor, gece ya da sabah da mide hep boş olunca kusma kaçınılmaz oluyor. İnşallah tamamen kesilir.

Ben bir gece burun kanaması ile uyandım 2 hafta önceydi sanırım. O günden beri böyle uzun ve fazla fazla değil ama zaman zaman bir sızıntı şeklinde kanama var, burnumun içi sızan kalıntı kanla doluyor afedersin, o da tıkanıklık yapıyor galiba... Ben de 20-22.haftalarda gitmeyi düşünüyorum detaylı ultrasona.

Bende burun tıkanıklığı oluyor cnm zor nefes alıyorum sabahları uyanınca özellikle tıkanıklık ve kanama normalmiş okumuştum ama sıkıntı yok

Detayli ultrason tarihim 20+5 gunluge denk geliyor beni doktor yonlendirmedi kendi kafama gore gidip randevu aldim
Teşekkürler..

çokta geciktirmeyin detaylı içinde belli bir süre varmış. Yakın arkadaşım ile konusu geçmişti o zamanını geçirmiş. Doktor detaylı için geç kalmışsın demiş üniversite hastanesinde randevu verilmemiş.

Bence de en sağlıklısı bu hem daha temiz sonuç alıyorsun. Umarım çok hayırlı haberler almak nasip olacak :)

Amin inşallah canım
Cnm evdende kan alıyorlarmış 3gibi kan almaya geleceklermiş cok şaşırdım hastaneye gitmemiz gerekmediğini sölediler bunla ilgili bilgin varmıydı?

Evet evet kuzum devlet onaylı zaten orası açılışına başbakan gelmiş :) Sıkıntı yok eve gelmeleri çok temiz cihazları herşeyileri. Acıbadem de orayla çalışıyor.
Amin inşallah canım
Cnm evdende kan alıyorlarmış 3gibi kan almaya geleceklermiş cok şaşırdım hastaneye gitmemiz gerekmediğini sölediler bunla ilgili bilgin varmıydı?

Evet şimdi baktım 17-23.haftalarda yapılıyormuş sanırım. 20-21de gidebilirim ben de. Bu arada benim hastanemde 450 tl imiş. Devlette yapılıyor mu bu acaba ücretsiz bilen var mı?

Evet şimdi baktım 17-23.haftalarda yapılıyormuş sanırım. 20-21de gidebilirim ben de. Bu arada benim hastanemde 450 tl imiş. Devlette yapılıyor mu bu acaba ücretsiz bilen var mı?
Detaylı ultrason için de ayrı ücret alındığını ilk defa duydum resmen soygun.

H
Hangi hastahane bu acaba merak ettim?

Karnımın yanlarında gögüslerim de deri soyulması oluşuyor kızlar sizede varmı böyle bi durum. Endişelendim ister istemez. Bebek yağı kullanıyorum yan etkisi mi desem ama bilemedimm ...
Kullandığımız ürünün ya. Etkisi olmalı korkmayın bence

aynı şey bende de var nedenini ben de bilmiyorum hiç doktorada sormadım normaldir diye

Perşembe ayrıntılı ultrason için gitcem Bi soruym olmadı burda sizinlede paylaşıyım. Johnsons baby nın bebek yağı canım. Korkulacak bsey yoktur inş kaşıntıda olunca gerilmeye bağlı sanırım diyorum

H

Hangi hastahane bu acaba merak ettim?
Evet ben de şaşırdım çünkü özel hastane olmasına rağmen muayene ücretleri oldukça uygun ama ayrıntılı ultrason için özel biri geliyormuş ve ssk karşılamıyormuş hiç.. Tekirdağ Çorlu Vatan hastanesi canım. Normal muayeneye gittiğimde tekrar sorucam. Sizlere ekstra bir ücretten bahsetmediler mi??

Canım bir sorar mısın yaa benden ek ücret istediler (450 tl'cik!), bir de kaçıncı haftaya kadar girebiliyormuşuz? Sen özel hastaneye mi gidiceksin?

Benim bir kere içimde birşey hareket eder gibi oldu 10 gün önce bir daha da hissedemedim. İlk bebeği olup da hissedenler var mı benim haftalarımda Ben de tekme istiyorum artık yavrumdan ( Ne yerken ne yaparken oluyor kıpırdanma? Varsa bir yöntemi ben de yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…