2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oğlumun tekmelerini hissediyorum artik ne kadar güzel bir duygu Rabbim şükürler olsun bikac gündür o kadar net ki hele bu sabah kıpır kıpır cok ağlayasim geldi
Sanırım erkek çocukları daha hareketli oluyor.benimki keyfine duskun sanırım genelde yatıyor:)).daha çok bir şeyler yediğim zaman hafif kıpırdanma oluyor ama oğlum daha hareketliydi

Benimde hala tik Yok arada gıdıklanma oluyor ama o da gaz galiba.

ayrıntılı ultrason ücretli kızlar. hatta benim hastanemde ayrıntılı ultrason yok, özel muayenehanesi olan bi doktor var ondan randevu aldım. 300 TL

Dayagida bazen hakediyolar ama onlar da sütten cikmis ak.kasik degil .. Hele bi devlete git hasta ederler adami:)

Evet evet kuzum devlet onaylı zaten orası açılışına başbakan gelmiş :) Sıkıntı yok eve gelmeleri çok temiz cihazları herşeyileri. Acıbadem de orayla çalışıyor.
Cnm verdiğin cvpların beni aydınlatman için cok ama cok tesekkür ederim içimi rahatlattın inşallah bende 8gün sonra güzel haberler veririm burdan

paylaş canım mutlaka ben henüz yağ falanda kullanmıyorm

ayrıntılı ultrason ücretli kızlar. hatta benim hastanemde ayrıntılı ultrason yok, özel muayenehanesi olan bi doktor var ondan randevu aldım. 300 TL
Canım aynen yaa bana da 450 dediler, başka bir hastaneyi aradım orası da 350 dedi. Baya değişiyor sanırım hastaneden hastaneye. Özel muayenehanelere de bir sorayım dediğin gibi.

İlk bebeğimde 20. Haftadan önce hiç birşey hissetmedim.

Sanırım erkek çocukları daha hareketli oluyor.benimki keyfine duskun sanırım genelde yatıyor:)).daha çok bir şeyler yediğim zaman hafif kıpırdanma oluyor ama oğlum daha hareketliydi
Evet biseyler yiyince hemen basliyor :) hele kahvalti esnasinda cok hareket ediyor gece uzun sure aclik oluyor ya ondan heralde

Geçmiş olsun, bulantılar kesilecekmiş gibi değil... benim midem boş kalınca bulanıyor, gece ya da sabah da mide hep boş olunca kusma kaçınılmaz oluyor. İnşallah tamamen kesilir.

inşallah kesilsir artık. zevk alamıyor insan yediğinden içtiğinden.. ha şimdi kusucam diye diye zaten psikolojikte etkiliyor.

Canım aynen yaa bana da 450 dediler, başka bir hastaneyi aradım orası da 350 dedi. Baya değişiyor sanırım hastaneden hastaneye. Özel muayenehanelere de bir sorayım dediğin gibi.
bu ayrıntılı ultrasonun bi kısmınıda olsa devlet karşılamıyormu ya memurum emekli sandığına bağlıyım

Oğlumun tekmelerini hissediyorum artik ne kadar güzel bir duygu Rabbim şükürler olsun bikac gündür o kadar net ki hele bu sabah kıpır kıpır cok ağlayasim geldi
Keşke bendede olsa yaaa. 1ay olcak bebeğimi görmedim perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum hissetmiyorum erken diye hep merak ediyorum acaba diyoruum

B
enim muayene ücretin 200 tl.bahçeci kliniğine gidiyorum dr um orda çalışıyor.dr deneyimi ile ilgili sanırım.benim dr uzman ve isim yapmış sanırım o yüzden ek ücret talep etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…