2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Keşke bendede olsa yaaa. 1ay olcak bebeğimi görmedim perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum hissetmiyorum erken diye hep merak ediyorum acaba diyoruum
Hissedersin sende canim her hamilelik farkli. belki bebegin one degil arkaya donuktur ice dogru atiyordur tekmeleri o yuzden hissetmiyorsundur

Merhaba benim de Rabbimin izniyle mayis 11 de dogumum Rabbim tum annelere hayirli dogumlar ve sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin,ve anne olmak isteyen tum adaylara da bu duyguyu tattirsin insallah

Hissedersin sende canim her hamilelik farkli. belki bebegin one degil arkaya donuktur ice dogru atiyordur tekmeleri o yuzden hissetmiyorsundur
İnşallah cnm hormonlardan heralde yada bahane etmim şimdi hormonu pimprikli oldum nasl acaba iyimi diyorum korku sarıyor bazen.Kalbi atıyormu diye.Bunca yüzlerce milyonlarca hamile olanlar var onlarda benim gibi hissetmiyorlar sonuçda bu haftalarda erken diye akıllarına kötü şey getirmezlerdir.Ben niye getiriyorum.kendime kızıyorum.
İlk ya ondan heralde bilmediğim için.

Canım bir sorar mısın yaa benden ek ücret istediler (450 tl'cik!), bir de kaçıncı haftaya kadar girebiliyormuşuz? Sen özel hastaneye mi gidiceksin?
Bi arkadaşımla aynı hastaneye gidiyoruz canım o yaptırdı 60 lira almışlar demişlerdi. Benim gittiğim hastane tek dal üzerine sadece özel doğum hastanesi yani. Perşembe gittiğimde belli olur artık canım ne kadar derlerse söylerim buradanda. Ama cidden çok pahalı ya resmen soygun hatta. Devletin varsa oraya git canım. Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor onuda sorarım senin için. Benim gittiğimde tam 19+6 oluyo

Kızlar doguma gitmeden önce vücut temizliğinizi nasl yapmayı düşünüyorsunuz benim kafam karıştı ağda sakıncalı diyolar son aylarda
Oda ayrı bi sorun canım cidden. Ağda diye düşünüyodm ama korktum sakıncalı deyince. Acaba tüğ dökücü kremler nasıl olur. Ondada zarar olurmu ki

16. Hafta sonunda toplam 4 kilo aldım. 40. Hafta gelene kadar ben top gibi olur muyuuuum ağlycammmmm
Bende aynı durumdayım ve korkuyorum çok kilo almaktan normalmi fazlami onu bile bilmiyorum dün akrabalar gördü çok kilo almissin şimdiden böyle olursan çok kilo alırsın sen dediler nasıl strese girdim anlatamam

Çok uygunmuş cnm inş bizimkiler de o kdr pahalı söylemez 23.hafta sonuna kadar yapılıyor diye biliyorum

Valla Can'ım herkes 16 haftadan sonra alabiliyor bence de ısrarcı ol.dolabın üstüne magnetle tutturduk gidip gelip seviyorum ben de.çok daha farklı 4d si
Ne güzel valla aynen cok net bi goruntu olmasada sizinki kadar bizde gidip gelip sevioz cannn resmen

Bende aynı durumdayım ve korkuyorum çok kilo almaktan normalmi fazlami onu bile bilmiyorum dün akrabalar gördü çok kilo almissin şimdiden böyle olursan çok kilo alırsın sen dediler nasıl strese girdim anlatamam
Boşver cnm takma sen kimseyi. Gayette normal yani bir tablo ekledim ordan bakabilirsin :)

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 52
Benim de ilk canim. ama rahat olmaya calis kötü bisey olsa zaten belki eder kendini dedigin gibi milyonlarca hamile kadin var ve hepte saglikli bebekler doguruyorlar kotu bisey olma olasiligi daha az.
Artık kacinci haftalara geldik sağlıksız bebeklerin bu haftalara gelmeleri cok kucuk bir ihtimal bence

İnşallh cnm yaa azda olsa içim rahatladı valla Hayırlısı olsn..

canım seninle haftalarımız aynı ama ççok yerde okuyorum gerçekten erken daha nisan annelerinde bile hissetmeyen var ben de bişey hissetmiyorum ya da hissetsem de bebiş hareketi olduğunu anlamıyorum ama hiç takılmıyorum zamanı gelince bizde doya doya yaşarız inşallah ama bunun için stres yapma lütfen bak bebişin de üzülür sonra

Oda ayrı bi sorun canım cidden. Ağda diye düşünüyodm ama korktum sakıncalı deyince. Acaba tüğ dökücü kremler nasıl olur. Ondada zarar olurmu ki

Evet ağda doğumu tetikleyebiliyormuş ama ben ağdacım ile konuştum son aylarına kadar hep geliyorlar dedi. Birde forumlarda okuduğuma göre doğumdan önce hemşireler gerekirse temizliğinizi yapıyormuş. En kötü eşinizden yardım istersiniz ne kadar doğru bilemiyorum ama sonuçta en yakınımız..

Detaylı için bende sırf bu işi yapan isim yapmış bir doktora gideceğim bakalım ne kadar fiyat çekecekler..

Çok uygunmuş cnm inş bizimkiler de o kdr pahalı söylemez 23.hafta sonuna kadar yapılıyor diye biliyorum
Aynen canım söylenen ücretleri söyleyince bende şaşırdım. İnşallah bende de aynı ücreti isterler. Bende netten bi doktorun sayfasından baktım canımda 20-22 haftalar arası yapılıyor diyor

Yaa bu akrabalar ve tanıdıklar ne kadar düşüncesiz. Hamile insana öyle denir mi zaten binbirtürlü ruh hali yaşıyoruz bir de yok çok kilo almışsın yok sivilcelerin çıkmış yok onu alma bunu al... Birazcık düşünseler... Boşver canım doğumdan sonra çatır çatır verirsin, bebeğin sağlıklı olsun da :)

Sorarsan sevinirim canım. Yaa ne kadar uygunmuş bu arada.. Sordum canım burdaki devlet hastanesinde yokmuş yakınlarda başka yerlere bakıcam artık 450 çok fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…