- 12 Ağustos 2008
- 928
- 554
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #21.801
Yaaa ne tatlı, annesi, maşallah prense :) baya da belirginmiş 13.haftada :) biz de inş 2. bebeğimizde görmek istiyoruz bu manzaraları :) şimdilik kızımız geliyor :)
Gunaydin kizlar
Bugun daha iyiyim cok sukur. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler. Ozellikle oksuruge ayva çayı birebirmis, test edildi, onaylandi
endless love beni de listeye ekler misin.kizim olacak insallah...
Birkaç dilim ayvayı demliğe koyup üzerini geçecek kadar su ekledim. Sonra o sekilde kaynatıp ictim :) Ayva çayı dedigime bakma aslında bildigin kaynamıs ayva suyu ama ben öyle isim verdimCanım ayva çayı nasıl yapılıyor :)
Ahahhah çok iyiymiş bu :)) bence de 15 günde bir ideal, 1 ay hiç geçmiyor... Bana kalsa eşime diyorum eve ultrason falan mı alsak durup durup bakarızz prensesimizeCok tesekkür ederimmm! Evet 13.haftada bu resimde cok belliyiz Yinede bundan sonra 17. haftaya kadar göremedik, sonra yine actı ultrasona Bende artık ikinciye kız istiyorum, bakalım konusmak icin cok erken tabi Dr'um dedi 15 günde bir geliyorsun beni görmeye, bakalım dogurunca nasıl görüsücez dedi, dedim dogurtmana baglı ya arkama bakmadan kacıcam yada hemen 2.ciyi düsünücem dedim
Ahahhah çok iyiymiş bu :)) bence de 15 günde bir ideal, 1 ay hiç geçmiyor... Bana kalsa eşime diyorum eve ultrason falan mı alsak durup durup bakarızz prensesimizeşaka bir yana, sık ultrasonun bir zararı yoksa ben de 15-20 günde bir gitmek istiyorum, en son cinsiyet iyice belli olsun diye 1 ay bekledik o kadar zor geçti kii. Ben kız istiyordum ilkini daha doğrusu hissediyordum, Allah gönlüme göre verdi. İnş 2. Erkek olur :) 6 ay önce henüz çocuk düşünmeyen bir kadın olarak şu an 2.çocuktan bahsediyorum şaka gibi yaa insanın psikolojisi ve duyguları nasıl da hızlı değişiyo :)
bana da oldu iki kez. çok korkmuştum doktorum normal dedi.Kizlar gece uyurken yatakta hapsirsim ve aniden bi agri saplandi saniyelik, sonra gecti ama cok korktum ya. Biraz arastirdim rahim kaslari gerildigi icin agri oluyormus. Ay ne bilim korktum ya, rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin insalllah. Bir sonraki kontrolum de 10 gun sonra. Bekle bekle zaman gecmiyor
Cnm naptn ayrintiliya girdn mi normalden farkli ne oluo yine karindan mi bakilio sadece. Bebisin renkli fotosunu gordn mu nasil bi duygu:)Birazdan canım :) haberlerini bekliyoruz iyi haberlerle geliriz inşallah:)
Aminnn sen hamileligin tadini cikar gerisini takma :)Amin canım teşekkür ederim. Aynen aynen hevesleniyorlar diye ses çıkarmıyorum.. :) Sabırla geçircem bunları da inşallah.
ayva çayı deyince ben de devamlı ayva yiyorum :))Birkaç dilim ayvayı demliğe koyup üzerini geçecek kadar su ekledim. Sonra o sekilde kaynatıp ictim :) Ayva çayı dedigime bakma aslında bildigin kaynamıs ayva suyu ama ben öyle isim verdim
Öyle canim tabiki önemli degil ama biseyler almaya basladik yavastan ben bir an once ögreneyim 7. ayima kadar herseyi tamamlayayim diyorum geri kalan iki ayda sadece dinlenmek istiyorum dogumdan sonra bi maraton bekliyo bizi :)Riske girmek istemiodur canım sıkma canınısaglıklı olsunda hiç önemli değil cinsiyet
Sigortaya giden yokmu artik? Devlet yada ozel hastane lafi geciyoda hep merak ettim :) ne biliyim ordaki doktorlar yapacagini aciktan yapiyo burdakiler cok sinsi mesela orda gittik özele alti ustu 70 tlmi neydi muayene doktor cok kibardi burda sigorta ödüyorum esek gibi kendi cebimden 1450 tl falan ayda bi kere gidiyorum ondada ultrasona sokmucam diyo ama burda dövemiyosun iste naparsinDayagida bazen hakediyolar ama onlar da sütten cikmis ak.kasik degil .. Hele bi devlete git hasta ederler adami:)
ayy bende ayva yemeye çalışıyorum .bebek güzel yüzlü olsun diye :)ayva çayı deyince ben de devamlı ayva yiyorum :))
canbım bende de 10 gün geç döllenme var. senin bebeğin yakaladımı haftasınıKızlarrrr merhabaa kısmetse bende mayıs annesi olacağım ama başta geç döllenme olduğu için haziran çıkmıştı tahmini doğum tarihi. O yüzden haziran annelerinde devam ediyorum. Ben bir şey sormak istiyorum. Yatarken sürekli sol tarafıma yatmak zorunda olduğum için hiç rahat uyuyamıyorum. Karnım da çıkmadı. Yüz üstü yatsam biraz daha sıkıntı olur mu ? Bazen bi uyanıyorum. Yüz üstü yatıyor olarak buluyorum kendimi. Zayıf olmama rağmen bebeği de hissetmiyorum halaO yüzden biraz tedirgin oldum. Randevuma da daha var. 22 sinde gitcem... Bişey olur mu Allah korusun yanlış pozisyon da yattığım için
Canim bende bi ara hamile degilken vucudum kuru diye bebek yagi kullaniyordum ama soyulma yapiyo däkülüyo insanin derisi :) simdi badem fistik yagi var karisik onu kullaniyorum hic oyle birsey olmuyo badem yagi dene birdePerşembe ayrıntılı ultrason için gitcem Bi soruym olmadı burda sizinlede paylaşıyım. Johnsons baby nın bebek yağı canım. Korkulacak bsey yoktur inş kaşıntıda olunca gerilmeye bağlı sanırım diyorum
Hamilelik dönemim bulantılarla değil de mide yanmalarıyla geçiyor.bide zaten çok yemiyorum ancak kış olduğundan hareketsizim şu saate kadar uzandım mesela bugün hafif hasta hissediyorum kendimi.bana hareketsizlik kilo aldırdı yoksa öyle aman aman yemiyorum Abur cubura dikkat ediyorum ama tabi normal bi süreç.bide kilo almaya yatkın bir bünyem var hepsini toplasan işte sonuç:)))Maşallah size annesi :) insanlar anlamak istemiyor hemen kıyaslama yapıyorlar herkes aynı olamaz ki. Kiminin hiç bulantısı olmuyor mesela ilk aydan alıyor kimi 9 ay yaşıyor bulantıyı kimi 3 ay
Girdim canım normalden farklı iki ayrı başla baktı a dan z ye her yerine bakıyor canım böbrekler mide safra kesesi eller ayaklar parmaklar gözler burun ağız kulak omurga beyincikler beyin kalp şah damarı damarlar kan akışı vs herşeyin bakıyor evet çok sukur gördük çok sukur iyidi inşallah darısı başınıza:)Cnm naptn ayrintiliya girdn mi normalden farkli ne oluo yine karindan mi bakilio sadece. Bebisin renkli fotosunu gordn mu nasil bi duygu:)
Canm ne olursa olsun doktorlar yüz üstü yatmayı önermiyor.Yani karın çıksada çıkmasada bebeğin rahatsız olabileceğini düşünmemiz gerek.Kan basıncıda sola dönünce daha çok gidiyormuş.Sanırım yüz üstü yatmanın karın çıkıp çıkmamasıyla alakalı değil.Yani ne 9 aylık hamileler var ama 4 aylık gibiler.Bu şekilde bakmalıyız.Benim fikrim bu şekilde belki yanılıyorumdur.Kızlarrrr merhabaa kısmetse bende mayıs annesi olacağım ama başta geç döllenme olduğu için haziran çıkmıştı tahmini doğum tarihi. O yüzden haziran annelerinde devam ediyorum. Ben bir şey sormak istiyorum. Yatarken sürekli sol tarafıma yatmak zorunda olduğum için hiç rahat uyuyamıyorum. Karnım da çıkmadı. Yüz üstü yatsam biraz daha sıkıntı olur mu ? Bazen bi uyanıyorum. Yüz üstü yatıyor olarak buluyorum kendimi. Zayıf olmama rağmen bebeği de hissetmiyorum halaO yüzden biraz tedirgin oldum. Randevuma da daha var. 22 sinde gitcem... Bişey olur mu Allah korusun yanlış pozisyon da yattığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?