2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canım ama insanlar boş boş konuşup insanın canını sıkıyorlar

ayva çayı deyince ben de devamlı ayva yiyorum :))

ayy bende ayva yemeye çalışıyorum .bebek güzel yüzlü olsun diye :)
Ayva zaten cok faydalıymıs, bol bol yiyebiliriz
Gözün aydın canım, cok sevindim güzel gecmesine, darısı başımıza :)
Yüzünü görebildiniz mi peki?

ohh hadi gözün aydın, sıra bende yarın 8.30 da randevum var. İyi şeyler duyarım inşallah.

Ne demek kuzum ben hevesle cevabını bekliyorum bize hayırlı haber ver hep beraber sevinelim.
Çok şükür cnm aldılar kanımı gittiler bile..bugün uçacak dedi takip numaralarını atacaklar inşallah cnm vermemmi hemen yazıcam sizlere allahın ıznıyle güzel haberler alıp inşallah türkiyeyede gelir bu testler durumu bu testleri yaptırmaya musaıt olmayan herkez yaptırabılırr ,buna şükür ama bi an evvel türkiyeyede gelse keske herkez yararlansa bebişleri riske atmadan

ohh hadi gözün aydın, sıra bende yarın 8.30 da randevum var. İyi şeyler duyarım inşallah.
İnşallah canım tatlı şeyler ye yüzünü dönsün benimki çok inat etti zar zor gorduk biraz ama doktor tam fotoğrafını çekmek istedi dönmedi o kadar ama gorduk yine gözlerini burnunu ağzını:)

Pasa diyoruz birde kiz cikarda:) bu gun dr gttm hanm kiz ilk kez yuz ustu duruyordu. Hersey iyiymis sukur. 280 gr olmus kuzum. %99 kiz demisti ya smdi yne bakmaya calisti kapaliydi gostermedi kuzu. Beni suphede birakti ama alisverane basladm yapack bir sey yok :)

Keşke bendede olsa yaaa. 1ay olcak bebeğimi görmedim perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum hissetmiyorum erken diye hep merak ediyorum acaba diyoruum

benim 1 ay oldu bir de randevu almadılar ayın 20 sine kaldım
Meraktan çatlıyorum...Büyümüş mü diye çok merak ediyorum

Rabbim korktugunuza ugratmasin.insallah guzel cook guzel haberler vericeksin bize.bu bir hafta gecmez simdi sana gezme ayarla kendine hergun disari cik oyalan biseylerle

kızlar selam nasılsınız bişi sorucam dr bana geçenhafta decavit verdi onu kullandığımdan beri önce yavaş yavaş göğsüm kaşınmaya başladı şimdi göğsüm göbeğim omuzlarım full kırmızı küçük kızarıklıklar oldu aynı durumu yaşayan var mı ilaçtan olabileceği bugün aklıma geldi

Canım benimkide senden bir saat sonra haberleşelim mutlaka :) kadın doguma gidince direk bakıyorlarmı yoksa baska birgüne randevumu veriyorlar ben kadın doğuma randevu aldım inaallah yarın halledebilirim

Aynı ilacı bende kullanıyorum göğüslerimde büyüme ve acı oldu ama ilacı bir aydan fazladır kullanıyorum bu dediklerim bir haftadır var demwm oki ilaçla bağlantılı oldugunu sanmıyorum

Rabbim korktugunuza ugratmasin.insallah guzel cook guzel haberler vericeksin bize.bu bir hafta gecmez simdi sana gezme ayarla kendine hergun disari cik oyalan biseylerle

Hemde nasılllll geçen hafta arkadasıma gıttım kaldım oglumla zaman gecsin diye cinsiyetten bizi ümitlendirmişti dr olmadı..bu hafta bu olayla karsı karsıya kaldık bu haftadaa dha heycnlı bı sonuc bekliyoruz bklm nasıl geçecekk zaman bna ev dar geliyor söyledigin gibi arkadasım inşallah hayırlı haberler leiyiki varsınızz

benim 1 ay oldu bir de randevu almadılar ayın 20 sine kaldım
Meraktan çatlıyorum...Büyümüş mü diye çok merak ediyorum
Ayyy kocaman olmuşlardır.Ben 14 haftalıktı gittiğimde kocamandı elini kaldırdı hıçkırık tutmuştu hıck hıck ediyordu belliki.yerinde saniyede bir zıplıyordu. seninde öyledir 1Ay geçti nerdeyse Allahın izniyle göreceğim sağlıklı haberlerini alacağım inşallah yine perşembe günü özledimmmm.Büyümüş göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…