2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

ooo ne güzel seninki yakınmış... tombişleşmiştir de artık gramlar daha hızlı artıyor o haftalarda..
Ayyy sağlıklı olsunlarda..Beklemek çok zor yine de...İnsanın hep göresi geliyor

Canım benimkide senden bir saat sonra haberleşelim mutlaka :) kadın doguma gidince direk bakıyorlarmı yoksa baska birgüne randevumu veriyorlar ben kadın doğuma randevu aldım inaallah yarın halledebilirim
benim kadın doğumcum başka hastanede, detaylım başka hastanede olacak ben 1 ay önce randevu aldım detaylıya doktorumda en son gittiğimde 20. Haftada yaptır dedi detaylıyı tasadüf oldu.

Kızlar göbeğinizin altında batışmalar oluyormu inceden inceden çok az küçük, acı verecek şekilde .Ve sanki boşluktan düşer gibi içiniz boşalıyor mu 5-10 saniye kadar ?? çok merak ediyorum bu hep var bende 2 haftadır.

canım ben birden ayağa kalktığımda sağ tarafımda batmalar oluyo ama onun dışında olmuyo

Aana ne güzell ben de çarşamba görecem münnoşu.ultrasonda hareket edince hissediyor muydun Can'ım?kaç haftalık çıktı 280 gr için?

Kizlar merhaba ayrintili ultrason icin Ankara da onerebileceginiz doktor var mi
Merhabalar.benim dr im detaylı ultrason yapıyor yani ayrıca bi dr a gitmem gerekmiyor burda sizler öyle deyince şaşırdım.bu dr un kendine güvenmediğini göstermez mi?veya bu bir para tuzağı mı?

Kapatir tabi edepli benim piyensesimmm masallah ona aynen sorma bizde alisverise basladik bakalim artik fisler duruyo :) kiz olsa cok daha fazla sey alabilirim ama degisecegini sanmam ben alistim oglusuma pasama

Yaaa bn cok şiştim kızlar bi el atın bana ya 7aylık gbi oldum cok gaz doluyum ve cıkaramıorm patlamak üzereymm

Merhabalar.benim dr im detaylı ultrason yapıyor yani ayrıca bi dr a gitmem gerekmiyor burda sizler öyle deyince şaşırdım.bu dr un kendine güvenmediğini göstermez mi?veya bu bir para tuzağı mı?
Detaylı ultrason özel eğitim görmüs bile tarafindan yapılıyor. Dr'unuz bunun eğitimini almissa sıkıntı yok. Eğitim alması sart olmadıgı icin sadece bu konuya yönelmis dr'lar var. Zaten onların ünvanı sadece kadın dogum dr' diye değil yandal olarak yaptıgı icin perinatolog diyede gecmekte. Anne karnında gerekirse ameliyat yapabilecek cerrahi eğitimi oluyor Perinatolog ünvanı olan dr'un.

Sende iyiki varsin :)

Bu güzel bir bilgi oldu. Benim doktorum almamış demek ki eğitimi artık uygun bir yer bulmaya çalışıcaz...

benim kadın doğumcum başka hastanede, detaylım başka hastanede olacak ben 1 ay önce randevu aldım detaylıya doktorumda en son gittiğimde 20. Haftada yaptır dedi detaylıyı tasadüf oldu.
Bende özele gidiyorum ilk kez aldım devletten ilgilenirler insallah yarın olmasa bile gün verir belki doktor ayrıntılı için

Ay o kadar para mi veriyosun her ay.. Allahim yardim etsin QUOTE="Sup3risi, post: 49251488, member: 772169"]Sigortaya giden yokmu artik? Devlet yada ozel hastane lafi geciyoda hep merak ettim :) ne biliyim ordaki doktorlar yapacagini aciktan yapiyo burdakiler cok sinsi mesela orda gittik özele alti ustu 70 tlmi neydi muayene doktor cok kibardi burda sigorta ödüyorum esek gibi kendi cebimden 1450 tl falan ayda bi kere gidiyorum ondada ultrasona sokmucam diyo ama burda dövemiyosun iste naparsin [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…