2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bendede öyle kac gündür öyle batmalar oluyor göbegimin altinda bi yanlarimda. Doktoruma sordum dedi ufak agrilarin olur rahimin büyüyor ondan

Aana ne güzell ben de çarşamba görecem münnoşu.ultrasonda hareket edince hissediyor muydun Can'ım?kaç haftalık çıktı 280 gr için?
18+6 yiz teyzesi. Yok hissetmiyordum. Ama bu ara oynuyor kuzu. Hissediyorum dedm. olabilir ama Hareket etmiyor ddiye endiselenme dedi. 20 gunun var daha dedi.

Canim bende bi ara hamile degilken vucudum kuru diye bebek yagi kullaniyordum ama soyulma yapiyo däkülüyo insanin derisi :) simdi badem fistik yagi var karisik onu kullaniyorum hic oyle birsey olmuyo badem yagi dene birde
Aynen canım sanırım ondan :) bide benim cildim oldu olası kuruydu ondan da oluyo sanırım. badem yağıda almıştım azcıkta onun deneyim bakalm:))

Kapatir tabi edepli benim piyensesimmm masallah ona aynen sorma bizde alisverise basladik bakalim artik fisler duruyo :) kiz olsa cok daha fazla sey alabilirim ama degisecegini sanmam ben alistim oglusuma pasama
Edepli olasi tuttu cadinin annaanneye totoyu döndü dahada yok :) evladin hepsinin tadi apayri. Kizlarn kiyafetinin al benisi var o kadar :) benm annem yapti kiyamiyorum onada ama yapma dedgmde de uzuluyor. Yapinca ben üzülüyorum. Aldi annaannesi bir cok eksigini sagolsun :)

Teyzelerii az önce sırt üstü uzandım yatıyodm. Bi kıpırtı hissettim elimi koydum ay ilk defa hissettim elimle :)) elimi itelendi biraz ayy çok fena mutlu oldum:)) Acaba o kıpırtı benim minik cadımın hareketimi yoksa olmaz olası gaz mı yine tecrübeli teyzeleri bi yorumlayn hele :)

Iyi aksamlar..benim dun geceden beri sari yesil kusuyorum surekli cokda korkuyrm kotu bisi duyucam diye hastaneye de gidemiyrm yani ayaklarim gitmiyo...var mi boyle bisi yasayan kot bisi olur mu cok kosekuyrm???

Can'ım 2 Side olabilir gaz ise ardından yine ses geliyor barsaktan veya gazsa ardından çıkmak istiyor.bebekse anne burdayım beni merak etme iyiyim diyor

Iyi aksamlar..benim dun geceden beri sari yesil kusuyorum surekli cokda korkuyrm kotu bisi duyucam diye hastaneye de gidemiyrm yani ayaklarim gitmiyo...var mi boyle bisi yasayan kot bisi olur mu cok kosekuyrm???

canım sarı ilk zamanlar ben de çıkartıyordum
miden boş sanırım safra kusuyorsun galiba...Üşüttün mü yoksa mide bulantıların devam mı ediyor?
bağırsakların da bozuksa enfeksiyon olabilir

Yerim onun popisini :) yapsin istedigini birak heves ediyolar annemle ablamda oyle ne kadar yapmayin desemde yapiyorlar olsun napalim torin evlattan tatli olurmus

Canim bebek genelde vurur gibi oluyo yada damar atmasi gibi gazda guruldamaya benziyo yani ben baslarda oyle hissettim vurmasi baska oluyo gaz gibi degil

Aynen canım sanırım ondan :) bide benim cildim oldu olası kuruydu ondan da oluyo sanırım. badem yağıda almıştım azcıkta onun deneyim bakalm:))
Bana iyi geliyo badem yagi vucudu yumusatiyo guzel oluyo bebek yagi basta yumusatiyo sonra kurutuyo

Canım bebeğin hareketi ayırt edilebilir gaz kıpırtısına göre, baya farklı hisler yani nasıl anlatıyım bilmiyorum ama böyle sanki içinde bir şey geziniyor ve ittiriyor, vuruyor gibi yukarı doğru bariz. Bende öyle oluyor en azından her zamanki gaz hareketinden çok farklı. Benimki de şu an çok hareketli gülüp duruyorum :)) geçen gün avucumun içine kocaman vurdu yaramaz, elimle ben de en fazla o zaman hissetmiştim. Elimi koymadan kıpırtılarını çok net hissediyorum, elle hepsi hissedilmiyor daha çok küçük ve kuvvetsiz olduğu için sanırım.

[/QUOTE]
Malesef canim burda böyle herkes kendi ödüyo sogortasini icindekilere gorede fiyati degisiyo dis sigortaya girmiyo estetik diye geciyo mesela :) sigortanda bazen herseyi karsilamiyo iste cins bi ulke :)

Canim bebek genelde vurur gibi oluyo yada damar atmasi gibi gazda guruldamaya benziyo yani ben baslarda oyle hissettim vurmasi baska oluyo gaz gibi degil
O guruldama bendede oluyo canım bende gaza yorumluyodum hep. Pıt pıt içerden damar atması gibi oluyo cidden. İnşş minnak kızımdır teyzesi :)) o yediğim minnak ayaklarıdır

O guruldama bendede oluyo canım bende gaza yorumluyodum hep. Pıt pıt içerden damar atması gibi oluyo cidden. İnşş minnak kızımdır teyzesi :)) o yediğim minnak ayaklarıdır
Bazen sagli solluda hissedersin annesi ben elleri ayaklari diye dusunuyorum ama oyledir herhalde :) kurban olurum o ellere ayaklara vursunlar bol bol yavrular bizi mutlu etsinler

Kızlar varis sorunu olan var mı ?malesef varisler yüzünden ayakta durmakta çok zorlanıyorum dün biraz dışarı çıktık eve zor geldim

canım sarı ilk zamanlar ben de çıkartıyordum
miden boş sanırım safra kusuyorsun galiba...Üşüttün mü yoksa mide bulantıların devam mı ediyor?
bağırsakların da bozuksa enfeksiyon olabilir
Yakin zamanda soguk aldim diyebilirim..ama kusmalarin oldugu donrmde iyiyim suan..acda hissetmiyrm kendimi

Yakin zamanda soguk aldim diyebilirim..ama kusmalarin oldugu donrmde iyiyim suan..acda hissetmiyrm kendimi

Üstüste kustuğun zaman yada mide boşken kustuğunda safra kusarsın...
Mideni üşütmüş olabilirsin yada yediğin birşey dokunmuş olabilir
devam ederse doktora görünmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…