2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne tatlı heyecan canım ya :)) sanırım gün geçtikçe daha iyi kavrayacağım kuvvetlendikçe oda. Perşembe buluşuyoruz kızımla nasılsa bol bol hasret gideririm ozaman :))

Bazen sagli solluda hissedersin annesi ben elleri ayaklari diye dusunuyorum ama oyledir herhalde :) kurban olurum o ellere ayaklara vursunlar bol bol yavrular bizi mutlu etsinler
Yavaş yavaş hissedicez inşş canımm iple çekiyorum o günleri böyle karnıma baktığımda hissedeyim o kıpraşmaları ittirmeleri. Vursunlar ki bizde iyi olduklarını bilelim :)) insanın bağı daha çok güçleniyor çok başka bişeymiş

Ay yavrum benim seninki kıpırdanmıyo mu yazık sana sabahları oynamıyodur da şimdi nerden mi biliyom kendimden tabi benimki de aynı tık yok bekliyom bende oynayacağı günü ama bizimkiler kablolu herhalde :) inş bizde en kısa zamanda hissederiz

Çok sağ ol canım benim açıklaman için

Cnm verdiğin cvpların beni aydınlatman için cok ama cok tesekkür ederim içimi rahatlattın inşallah bende 8gün sonra güzel haberler veririm burdan

Canım insallah guzel haberler verırsın . İyi dusun iyi olsun . Bol bol dua edıp beklemekten baska yapcak bısey yok . İcini ferah tut kı bebisin ıcın moralın yuksek olmalı canım

Keşke bendede olsa yaaa. 1ay olcak bebeğimi görmedim perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum hissetmiyorum erken diye hep merak ediyorum acaba diyoruum

Merak etme tatlım bende hala hıssedebilmis degilim . İnsallah önumzdeki haftalarda hıssetmeye baslarız bızde :)

Iyi aksamlar..benim dun geceden beri sari yesil kusuyorum surekli cokda korkuyrm kotu bisi duyucam diye hastaneye de gidemiyrm yani ayaklarim gitmiyo...var mi boyle bisi yasayan kot bisi olur mu cok kosekuyrm???
Kımı sabah kahvaltı yapmadan once benımde bulantılarım oluyo ve aynı sekılde sarı safran cıkarıyorm . Muhtemelen aclıktan oluyodur. Ac kalmamaya calıs canım sık sık ama az az ye kı mıden bos kalmasın canım

Bende arada bakiyorum acaba belli olurmu diye :) ufacik bir kipirtida hissetsek o an dünyanin en mutlu insani biz oluyoruz cok baskaymis bi can daha tasimak onu karninda büyütmek hayirlisiyla az kaldi uyumasamda olur yeterki oynasin ziplasin icerde butun gece :)

Herkese hayırlı akşamlar :) ben bugün kasık ağrılarım için doktora gittim birde bu hazımsızlık için magnezyum ilacı verdi hem ağrılara hem de tuvalete rahat çıkmam için birde bebisimize yüzde 80 kız dedi

Yok canım bende uzun zamandır kullanıyorum tek olumsuzluğu büyük olup yutulma sıkıntısı tabi bünyeden bünyeye fark eder

Ne tatlı heyecan canım ya :)) sanırım gün geçtikçe daha iyi kavrayacağım kuvvetlendikçe oda. Perşembe buluşuyoruz kızımla nasılsa bol bol hasret gideririm ozaman :))
Çok büyük bir heyecan, artık karınlar büyümeye, bebekler hissedilmeye başlandı çok güzel bir şey :) hayırlısıyla gör inşallah miniği, inşallah bol bol hareket eder, güzel pozlar verir annesine :)

Evet canım çok sukur gorduk:)
Ayy masallah insallah haftaya bizimki de gosterir :)
Canim benim bi arkadasimin basina gelmis boyle bir durum, döküntü yapmis decavit. Bazi bunyelerde oluyor demek ki, ilaci kesince normale dönmüş. Doktoruna bi danıs istersen.

Oyle canm hevesinide kirasm gelmiyor. Gezerken degisik kucuk adam.kiyafetleri goruyorm aklima sen geliyorsun :)
Yerim onun popisini :) yapsin istedigini birak heves ediyolar annemle ablamda oyle ne kadar yapmayin desemde yapiyorlar olsun napalim torin evlattan tatli olurmus
Im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…