2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oyle canm hevesinide kirasm gelmiyor. Gezerken degisik kucuk adam.kiyafetleri goruyorm aklima sen geliyorsun :)
Yerim onun popisini :) yapsin istedigini birak heves ediyolar annemle ablamda oyle ne kadar yapmayin desemde yapiyorlar olsun napalim torin evlattan tatli olurmus
Im

Kızım olmadığı için o duyguyu bilemem ama. Erkek çocuklarıyla anne arasındaki aşk bambaşka. Eşim hep kıskanıp kızım olursa oda beni böyle sever deyip hevesleniyordu ama yanıldı bir küçük aşk daha geliyor :)

Kızlar varis sorunu olan var mı ?malesef varisler yüzünden ayakta durmakta çok zorlanıyorum dün biraz dışarı çıktık eve zor geldim
Benim var canim arad agrio cok ayakta kalirsam gece yatarken ayagimin altina yastik koyuyorum iyi gelio.ilk cocugumda varis corabi vermisti dr ama kullanamadim bacaklarimin arka eklem yerlerini cok acitti kipkirmizi yapiodu o yuzden bi daha kullanmadim ben.

Kızlar varis sorunu olan var mı ?malesef varisler yüzünden ayakta durmakta çok zorlanıyorum dün biraz dışarı çıktık eve zor geldim
varis bende de var malesef.isim geregi de surekli ayaktayim.dayanilmaz agrilarim oluyor ama doktorumla hic konusmadik ne yapilabilir diye. ilk fırsatta gorusecegim

Yaa inşallah öyle oluruz bizde :) evlat sonuçta cinsiyet ayrımı yapmak değil tabii ki ama etrafım hep kız dolu e bizim aile dede erkek kardeş olmayınca o duyguyu pek anlamadık inş oğluşumla bende iyi anlaşırız

Oyle canm hevesinide kirasm gelmiyor. Gezerken degisik kucuk adam.kiyafetleri goruyorm aklima sen geliyorsun :)

Im
Burda yokki dogru duzgun birsey trye gelince birsuru alisveris yaparim ödesin dedesiyle babaannesi burda hep bizimkiler yapiyo onlarda diyo kimse yokki bisey alip yollayalim vah vah kargo yok zaten yada nakit ay bu gün bi yatmisim dana gibi raporlu oldugumdan beri ilk defa dinlendim sukur ögleden sonra uyandim saat 2 olmus kalktim yemek yedim az isim vardi hemde yuruyus yaptim geri geldim yemek yedim yattim

Hayirli olsun saglikla kucagina an insallah, topic de prenses cogaliyor ne guzel

Merhaba bu hazımsızlık için konuşmuştuk ben bugün doktora gittim bana kolay tuvalete cikayim diye magnezyum ilacı verdi birde günde 5 6 tane kayısı ye dedi haber verim dedim
Bu magnezyum işe yararsa haber ver canım ben de doktoruma danışıp alayım, tuvalet olayı çok can sıkıcı yaa

Mecbur ayakta kalıyoruz evde bi şekil dolaşsamda dışarı cıkıp dolaşamıyorum.oglumdada aynı olmuştu ve alışverişini bile buldugum yerde oturarak yaptım.
varis bende de var malesef.isim geregi de surekli ayaktayim.dayanilmaz agrilarim oluyor ama doktorumla hic konusmadik ne yapilabilir diye. ilk fırsatta gorusecegim
Benimde çok agrım oluyor ve daha yolun yarısındayız bebek büyüdükçe nasıl olacak bilmiyorum

Bu magnezyum işe yararsa haber ver canım ben de doktoruma danışıp alayım, tuvalet olayı çok can sıkıcı yaa
Tamamdır benim ağrılar felan hep ondan çıktı doktor bu iyi gelecek dedi bakalım bugün başladık. Birde yengem var hamiş oda bu cennet meyvesi var hurmada derler ondan ye dedi oda iyi geliyormuş

Canım ben de aynı şekilde kendimi yüz üstü yatıyor buluyordum ve sordum dr a nasıl rahatsan öyle yat zaten bikeç hafta sonra istesende yatamayacaksın dedi bebeği hissetmen için de çok erken ben nisan annelerinde bile hissetmeyenleri okuyorum keyfini çıkar hamileliğin

Merhaba arkadaşlar bende cinsiyeti öğrendim ve prensesim geliyo insallah isim bile bulduk Ecrinnurumuz geliyo

Hissettiğim an zaten dünya duruyor sanki konuşuyorum onunla çok rahatlıyorum. Doğunca sanırım yanından ayrılmıycaz Bi an olsun:)) ohh sarışıp yatarız cennet kokuşlularla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…