2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Karınlar ben burdayım diyo zaten :)) çok tatlı duruyor ya. Ayy inşaallah teyzesi 1ay çok uzun geçmiyo da zaman ayrıntılı ultrason ya artık uzuunca bakışırız cimcimemle :) Her yerini görcek annesi

Kızlar 16 haftama girdim ama hala cinsiyeti öğrenemedim bi türlü göstermedi bi gittik bacak bacak üstüne atmıştı göremedi yine gittik eliyle kapatmış dedi doktor gösteremeyince kız olur diyorlar doğrumu sizde de öyle mi oldu :)

Merhabalar kızlar bende mayıs annesi olcam Allahın izniyle benimde kızım geliyor ama ben hala minik İlkim Beren'imi hissedemiyorum sizler kaçıncı haftada hissettiniz bebişlerinizi

Merhabalar kızlar bende mayıs annesi olcam inşallah Allahın izniyle benimde kızım geliyor ama ben hala minik İlkim Beren'imi hissedemiyorum sizler kaçıncı haftada hissettiniz bebişlerinizi
15.haftada :) dediğinizi duyar gibiyim :) benimki istisna galiba ama 20.haftadan sonra hissedilirmiş genelde yani geç kalmadınıZ :)

benim oğluş da daha kıprdamadı kızlar bi de erkekler erken tekmeler diyorlar ama hala tık yok

Inşallah senin bebişte sağlıkla gelir annesi cinsiyeti ne ismi belli mi bebisin
Bizimki de prenses teyzesi :) ismiyle geldi meleğim kendi ismini kendi koydu gibi oldu :) 2 ismi olacak; Derin Milena. Eşim biz daha evlenmeden nişanlıyken rüyasında arkası dönük sarı saçlı 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu görmüş ve ona Deriiiin diye seslenmiş :) ben de Milena'yı koymayı düşünüyordum ama çok emin olamamıştım eşimin ailesi hmm milena neymiş öyle biz derin deriz demişlerdi, ben de çok üzülmüştüm acaba koymasam mı diye düşünmeye başlamıştım sonra aynı gece minik prensesim rüyama girdi yine sarışın kahve gözlü 2-3 yaşlarında bir kız, masanın üzerinde oturup bacaklarını sallıyor, gözlerimin içine bakıp Milenaaaa dedi ve güldü :)) dedim meleğim çoktan sevmiş ve kabul etmiş ismini, size ne oluyor :)) bu arada cinsiyetini bile bilmiyordum bu rüyayı görürken o yüzden doktorumuz söylemeden önce de %99 emindik cinsiyetten :) bizim hikayemiz de böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…