2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
20.haftada hissederiz inşallah canım doktorum öyle söylemişti ama benimki hissettircekmi kendini belli değill uykucu kız benimki
ya yerim onu insan gerçekten sabırsızlanıyor ilk olunca hiç tatmadığımız duygular ve merk içindeyim inş bi an önce hissederiz yaa :)

Öyle.ve çok heyecanlı.bu arada normal doğum düşünüyorum Allah izin verirse.gerçi annem bebeği riske atma diyor ama çok istiyorum kesinlikle denemek istiyorım

Bende normal isterim canımm ama bebeklerimiz isteyecek mii bakalımm sağlıkla gelsinlerde nasıl olduğu mühim değil

ay kurban olsunlar onlara yeterki zamn geçsin kucağımıza alalm o mis kokularını çekelim içimize öle heyecan verci ki anlatılmaz bişey cnm ya :)

Canımm geçmek bilmiyor saatler günler aylar bir an önce doğsun diye bekliyorum çok merak ediyorum yüzünü elini kolunu bu arada ayrıntılı ultrasona girdin mii canımm sen

Canımm geçmek bilmiyor saatler günler aylar bir an önce doğsun diye bekliyorum çok merak ediyorum yüzünü elini kolunu bu arada ayrıntılı ultrasona girdin mii canımm sen
randevu aldum cnm hftya 20.haftada gitcem yüzü belli oluyormuş en azından kime benzediği falan onu da çok merk ediyorum.. en çok merk ettiğim kucağıma ilk aldığımda ne hissedeceğimm :)

Hissettiğim an zaten dünya duruyor sanki konuşuyorum onunla çok rahatlıyorum. Doğunca sanırım yanından ayrılmıycaz Bi an olsun:)) ohh sarışıp yatarız cennet kokuşlularla :)
Anne olmak kendi evladini kucagina almak dünyada ondan daha güzel bir an olamaz herhalde. Konus tabi bol bol bende konusuyorum babasida sevip konusuyo zaten biz sevdigimizde konustugumuzda onlar sakin oluyorlarmis hoslarina gidiyormus dogsunlarda konuscak firsat vermesinler oy allahim indiremem kucagimdan ben hic

Sorma ama eşimşe konuşuyoruz da bu 5 ay hemen geçti anlamadık bile diyebiliriz yani.son ay geçmezmiş öyle diyorlar.off heyecan stres mutluluk hepsi bir arada:)

randevu aldum cnm hftya 20.haftada gitcem yüzü belli oluyormuş en azından kime benzediği falan onu da çok merk ediyorum.. en çok merk ettiğim kucağıma ilk aldığımda ne hissedeceğimm :)
Ay belli olur mu kime benzediği.off iyice heyecan yaptım Çarşamba randevumuz var doktor amcasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…