2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de ilk 6 ay kucağımdan mememden indirmeyecem.güven duygusu gelişsin diye.off yavrum benim Can'ım oğluşum seni seviyorum

Ay belli olur mu kime benzediği.off iyice heyecan yaptım Çarşamba randevumuz var doktor amcasıyla.
Benide heveslendirdiniz bi sorayim bakalim yapiyormu yeni doktor yada nerde yapilir :) yengemde fransada yasiyo oda yaptirdi yasi buyuk oldugundan testler riskli cikti sonra yapmislar iste normal görüntüde bi bozukluk varmi diye ama masallah cok iyi görünüyodu kerata :)

Kızlar bide bebeğin kilo almasını istiyorsanız bol su içecekmişsiniz.besin alışverişi rahat oluyormus haberiniz olsun yaani

yaptır canm yaptırr ayrıntıılı çok güzel oluyor diyorlar ben özellkle özele gitcem ki cd falan da veren yerler varmış açar açar izlerizz :)

Ben de ilk 6 ay kucağımdan mememden indirmeyecem.güven duygusu gelişsin diye.off yavrum benim Can'ım oğluşum seni seviyorum
Bende oyle dusunuyorum ama zaten o saatten sonrada hic inmez kucaktan inmesin bosverelim daginik kalsin evler nolcak daha yarisi duruyo cabuk gecermi acaba ya meraktan catlicam bi dogursam kucaklasam hic birakmasam. Bol bol emzirmek lazim tabiki nasil guzel bi duygudur kim bilir

Kızlar bide bebeğin kilo almasını istiyorsanız bol su içecekmişsiniz.besin alışverişi rahat oluyormus haberiniz olsun yaani
evet doğru cnm çocuğun içinde bulunduğu amniyon kesesi içinde gerekli bol içmek gerek içiyoruz bakalm nolcak

Icmeye calisiyorum ama suyuda o kadar ki sevmiyorum :) gecen rüyamda iki litre iciyorum bi anda sasiriyorum kendime sevmem nasil ictim diye bi uyandim cigerim yaniyo resmen hala susuyorum 3 gundur bisey oldu :)

ben rüyamda görmüştüm emzirirken hamile kalmadan 1 ay önce erkekti o da ama çok güzel bişey yaa allahım bi de yaşaynca neler olur kim bilir

Hele o kokuları.cennet kokuları.o suyun içinden çıkıp o kadar güzel kokmak mucize.dünyanın hiçbir kokusu bu kadar güzel değil

Icmeye calisiyorum ama suyuda o kadar ki sevmiyorum :) gecen rüyamda iki litre iciyorum bi anda sasiriyorum kendime sevmem nasil ictim diye bi uyandim cigerim yaniyo resmen hala susuyorum 3 gundur bisey oldu :)
iç iç bak sana sinyal gönderiyor demkki ihtiyacı var bebeğin de vücudunun da ..

Herkes hissediyorum diyince ben de hissetmek istedim ama yok canım hiç kıpırtı öööyle yatıyor, herhalde keyfi yerinde :)

yaptır canm yaptırr ayrıntıılı çok güzel oluyor diyorlar ben özellkle özele gitcem ki cd falan da veren yerler varmış açar açar izlerizz :)
Canim isvicredeyim bi doktora sormam lazim hic bilmiyorum nerde ne yapiliyor diye ki avrupadada pek yaptiran duymadim ben bakalim ne diyecek kadin merak ediyorum tabiki :)

eşim yarım litrelik koli su getirriyor her gün 6-7 tane içiyorum geç su içmeye bayılıyorum hem Bebek için.açınca bitiriyorum şişeyi

Hele o kokuları.cennet kokuları.o suyun içinden çıkıp o kadar güzel kokmak mucize.dünyanın hiçbir kokusu bu kadar güzel değil
Ben hala inanamiyorum bazen anne olacagima hayatimin degisecegine icimde oldugunu bilsemde degisik geliyo tuhaf oluyorum cok merak ediyorum cennet kokulular mis kokulu yavrular saglikla sihhatle gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…