2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
eşim yarım litrelik koli su getirriyor her gün 6-7 tane içiyorum geç su içmeye bayılıyorum hem Bebek için.açınca bitiriyorum şişeyi
Önce cok iciyodum mecbur surekli yedigime dikkat edip diyet yaptigim icin simdide onun rahatöigi var saldim tabi korkuyodum kesedeki su yetersiz olur diye ama doktor iyi dedi zorda olsa 2 litre icmeye calisiyorum butun gun sallasamda gece oturup iciyorum onu mecbur

Gece neden uyumadığını anlaşıldı senin de asumnur gibi.fazla su içmekten:))bir ayağın tuvalette olsa gerek

Bend en de bir 7 al:))62 ile başladım70 olmak üzereyim:)))
Bendende bi 8 :) doktor cok almissin butun hamilelik boyu almak gereken kilo bu dedi bende tabi hadi ordan len bizde 25-30 allahin emri dedim ama icimden diyetisyene yollucakti ama degistirdik bakalim diger doktora dicem tabikisi :)

Kızlar muhabbetiniz bol olsun mesajlarınızı okudum da dahil olmak istedim ne kadae hamile olmasam da bende asılama yaptırdım sonucunu bekliyorum inşallaj bende sizin aranıza bir gün bebeğimle katılırım:)
Merhabalar Can'ım.rabbim sana da tez sizamanda tattırsın bu güzel eşsiz duyguyu.kaç gün bekleyeceksin sonuç için?neden aşılama yaptırdın?ilk aşılaman mı?

Bendende bi 8 :) doktor cok almissin butun hamilelik boyu almak gereken kilo bu dedi bende tabi hadi ordan len bizde 25-30 allahin emri dedim ama icimden diyetisyene yollucakti ama degistirdik bakalim diger doktora dicem tabikisi :)
yani diyet fln gerksiz bence de ben dert yandıkça bizimkiler kızıyor bırk al kilo diyorlar saçmalama :)

yani diyet fln gerksiz bence de ben dert yandıkça bizimkiler kızıyor bırk al kilo diyorlar saçmalama :)
Arkadaşım 40 kilo aldı hamileliği boyunca.nerdeyse her öğün et yedi sadece ete aşerdi.zaten iri bir hatundu.bebek doğdu 2.800 :)))

Belimden bişey çekiyor bildiginiz nine gibi yürümeye başladım doktor kontrolüm de yeni geçti sanırım yeniden gidicem siz neler yapıyorsunuz olan varsa benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…